Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Xiaomi
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
573533

Smartphone Xiaomi Redmi 5 16GB 4G Dual Sim Black

 
6 άτοκες δόσεις

Smartphone Xiaomi Redmi 5, Full screen display for everyone! Με εντυπωσιακή οθόνη 5,7 ιντσών IPS με λόγο πλευρών 18:9 και μικρά περιθώρια. Εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 450 και 2GB μνήμης RAM για άψογες επιδόσεις και κάμερα 12MP για όμορφες φωτογραφίες με έντονα χρώματα και λεπτομέρειες.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
175 €149 €26 € (15%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Νέα γενιά οθονών κινητών τηλεφώνων

Με εξατομικευμένη μεγάλη οθόνη 5.7", λεπτό και κομψό σχεδιασμό με στρογγυλεμένες άκρες, ταιριάζει απόλυτα με το πλαίσιο προσφέροντας μια υπέροχη και λαμπρή οπτική αίσθηση όταν φωτίζεται.

Το μεγαλύτερο οπτικό πεδίο σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης.

Η επιφάνεια προβολής είναι μεγαλύτερη από αυτή της οθόνης 16:9, γεγονός που σας επιτρέπει να εντοπίζετε εγκαίρως τη θέση του αντιπάλου και να κερδίζετε τη μάχη με ένα μόνο χτύπημα.

Ποιότητα που υπερβαίνει κάθε προσδοκία

Με το εμβληματικό πρότυπο δοκιμής και τις αυστηρές συνθήκες δοκιμών αξιοπιστίας, κάθε μοντέλο Redmi υποβάλλεται σε 14.571 δοκιμές προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της ποιότητάς του. Άψογο φινίρισμα της γυάλινης επιφάνειας της οθόνης. Ενισχυμένες 4 γωνίες του ενδιάμεσου bezel πλαισίου. Διπλή προστασία για τον δέκτη και το ηχείο.

Ομαλή λειτουργία των πιο απαιτητικών παιχνιδιών.

Το Redmi 5 διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή 14nm Snapdragon 450. Με την επιτάχυνση των παιχνιδιών σε επίπεδο συστήματος, όχι μόνο τρέχουν τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, αλλά και η κατανάλωση ισχύος είναι πολύ χαμηλή.

Εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας

Κάμερα με μεγάλο μέγεθος 1.25μm pixel και υψηλή ανάλυση 12 MP προσφέρει σταθερές και καθαρές φωτογραφίες ανεξαρτήτως εάν είναι ημέρα ή νύχτα.

MIUI 9 αστραπιαία γρήγορο!

Το MIUI 9 όχι μόνο εκκινεί τις εφαρμογές ταχύτερα, αλλά και διαθέτει λειτουργίες συντόμευσης, όπως portal, διαχωρισμός οθόνης.