Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
576283

Smartphone Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB Black

 
12 άτοκες δόσεις

Αναδιπλούμενο smartphone Samsung Galaxy Z Fold 3 5G με τεράστια οθόνη που προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες θέασης, εργασίας και ψυχαγωγίας. Διπλωμένο το Galaxy Z Fold3 5G, είναι ένα premium smartphone 6,2 ιντσών, ανοιχτό σας προσφέρει μια τεράστια οθόνη 7,6 ιντσών με πολλές νέες δυνατότητες. Ταυτόχρονες πολλαπλές λειτουργίες και εκπληκτικές επιδόσεις με το Samsung Galaxy Z Fold3!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
1.249 €999 €250 € (20%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται

Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε να διαθέτει ένα premium, ανθεκτικό, 5G smartphone.* Και το κάναμε και αναδιπλούμενο, με τεράστια οθόνη που προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες θέασης, εργασίας και ψυχαγωγίας.

*Η διαθεσιμότητα του δικτύου 5G ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα, περιοχή, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.

Και τώρα, για αρχή… Στέκεται, ξεχωρίζει, ξεδιπλώνει

Χάρη στη λειτουργία Flex, το Galaxy Z Fold3 5G προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες, με τη μοναδική του ικανότητα να στέκεται όρθιο.* Αυτός ο συμμετρικός και ισορροπημένος σχεδιασμός ανοίγει και σας προσφέρει την απόλαυση των smartphones του μέλλοντος.

*Η λειτουργία Flex υποστηρίζεται σε γωνίες 75° και 115°. Για τη δική σας ευκολία, Μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί η λειτουργία Flex κατά τη μετακίνηση λόγω κουνήματος ή άλλης κίνησης. Συνιστάται να διατηρείτε το smartphone ακίνητο ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία Flex.
*Ο εξωτερικός σχεδιασμός ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.
*Εικόνα προσομοίωσης.

Μικρό μέγεθος. Μεγάλες επιδόσεις

Το πιο ελαφρύ και πιο φορητό Galaxy Fold μέχρι σήμερα, με μεγάλες οθόνες, τόσο μέσα όσο και έξω. Διπλωμένο, είναι ένα premium smartphone 6,2 ιντσών που διευκολύνει απίστευτα το κράτημα στο ένα χέρι*. Ανοιχτό, σας προσφέρει μια τεράστια οθόνη με πολλές νέες δυνατότητες.

*Μετρούμενο διαγωνίως, το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης του Galaxy Z Fold3 5G είναι 6,2” στο πλήρες ορθογώνιο και 6,1” συμπεριλαμβανομένων των καμπύλων γωνιών. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα

Έντονα, διαχρονικά χρώματα. Το Galaxy Z Fold3 5G εντυπωσιάζει με τρεις διαχρονικά κλασικές αποχρώσεις που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα.

*Η διαθεσιμότητα χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα ή προμηθευτή

Χώρος εργασίας

Παιχνίδια

Όλα στην τσέπη σας

 

Ξεδιπλώστε έναν νέο τρόπο θέασης

Όταν η οθόνη Infinity Flex 7,6 ιντσών φωτίζεται, η Κάμερα κάτω από την οθόνη εξαφανίζεται, σχεδόν μαγικά, χωρίς να αλλοιώνει αυτά που προβάλλονται στην οθόνη.* Αυτή η οθόνη 22.5:18 AMOLED Infinity Flex δεν έχει οπή για την κάμερα, ώστε να απολαμβάνετε μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία.

*Μετρημένο διαγωνίως, το μέγεθος της εσωτερικής οθόνης του Galaxy Z Fold3 5G είναι 7,6” στο πλήρες ορθογώνιο και 7,4” συμπεριλαμβανομένων των καμπύλων γωνιών. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών.
*Η κάμερα κάτω από την οθόνη (UDC) υποστηρίζει έως 4MP.

Η εμπειρία θέασης δεν σταματά στην οθόνη Dynamic AMOLED 2X. Αφήστε τον ήχο να σας καθηλώσει με το Dolby Atmos και τα ηχεία stereo.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την εκπληκτική οθόνη

Το One UI προσφέρει διαισθητικές αλληλεπιδράσεις ανώτερης τεχνολογίας, αξιοποιώντας όλον τον επιπλέον χώρο. Οι αγαπημένες σας εφαρμογές έχουν πλέον βελτιστοποιηθεί για να αξιοποιούν στο έπακρο την Εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold3 5G, δείχνοντας περισσότερες πληροφορίες σε κάθε οθόνη.

*Η διάταξη της οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί στις Ρυθμίσεις. Η προσαρμογή της διάταξης οθόνης ενδέχεται να διαφέρει ανά εφαρμογή.

Κάντε τη δύσκολη δουλειά, απλή

Για κάθε επαγγελματική κρίση

Το πρώτο S Pen σε αναδιπλούμενο smartphone.* Ιδανικό για γράψιμο. Σας προσφέρει ακρίβεια που δεν είχατε ποτέ φανταστεί από ένα στιλό που ακουμπά σε γυαλί. Ταυτόχρονα μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο, να κάνετε βιντεοκλήσεις και πολλά περισσότερα, hands-free με τη λειτουργία Flex.* Χωρίζει την οθόνη στα δύο, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε πιο έξυπνα, όπως μιλώντας με βιντεοκλήση στο πάνω μισό και σημειώνοντας τις ιδέες σας στο κάτω μισό.

*Τα S Pen Fold Edition και το S Pen Pro πωλoύνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Όλα τα άλλα S Pens ή stylus που δεν έχουν σχεδιαστεί για το Galaxy Z Fold3 5G (όπως και αυτά από άλλους κατασκευαστές) ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.
*Η λειτουργία Flex υποστηρίζεται σε γωνίες 75° και 115°. Για τη δική σας ευκολία, Μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί η λειτουργία Flex κατά τη μετακίνηση λόγω κουνήματος ή άλλης κίνησης. Συνιστάται να διατηρείτε το smartphone ακίνητο ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία Flex.
*Θέλετε τον πίνακα ρυθμίσεων του Flex Mode σε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή; Ενεργοποιήστε το μενού Εργαστήρια στις Ρυθμίσεις και παρακολουθήστε την οθόνη σας να αλλάζει.
*Απαιτείται ρύθμιση του μενού Εργαστήρια στη συσκευή σας Samsung Galaxy. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζονται από το μενού Εργαστήρια.

Ταυτόχρονες πολλαπλές λειτουργίες

 

Διαχωρίστε τη μεγάλη οθόνη σε τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα και ανοίξτε ακόμη πέντε σε αναδυόμενα παράθυρα*. Αποθηκεύστε ομάδες εφαρμογών στο πάνελ Edge από όπου μπορείτε να τις ανοίξετε αργότερα για multitasking, παρακολούθηση βίντεο, chat και πολλά άλλα, όλα ταυτόχρονα. Το smartphone προσφέρει παραγωγικότητα επιπέδου υπολογιστή, αλλά διπλώνει στην παλάμη σας για απόλυτη φορητότητα.
Λειτουργεί επίσης μοναδικά με τις εφαρμογές σας Microsoft, επιτρέποντάς σας να ξεδιπλώσετε τις δυνατότητες ενός καλύτερου χώρου εργασίας και να ολοκληρώστε τις δουλειές σας συντομότερα.

*Εικόνα προσομοιώσης. Το UI ενδέχεται να διαφέρει.
*Απαιτείται εγγραφή στο Microsoft Office. Πωλείται ξεχωριστά.

*Ο εξωτερικός σχεδιασμός ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.
*Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν τη λειτουργία του Παραθύρου Multi Active.
*Μπορεί να ανοίξουν έως και 3 εφαρμογές στην εσωτερική οθόνη με τον διαχωρισμό οθόνης και στη συνέχεια 5 ακόμη εφαρμογές με Αναδυόμενη προβολή για συνολικά 8 εφαρμογές.
*Θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας αλλά η εφαρμογή που χρειάζεστε δεν υποστηρίζει multitasking; Ενεργοποιήστε το μενού Εργαστήρια στις Ρυθμίσεις και μπορείτε να την προσθέσετε στη διάταξη διαχωρισμού οθόνης.
*Απαιτείται ρύθμιση του μενού Εργαστήρια στη συσκευή σας Samsung Galaxy. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζονται από το μενού Εργαστήρια.

Περισσότερες οθόνες. Περισσότερο παιχνίδι. Περισσότερες νίκες.

Χωρίς κολλήματα

Τα 120Hz προσφέρουν ομαλή εμπειρία παιχνιδιού και θέασης τόσο στην Εξωτερική οθόνη όσο και στην Εσωτερική οθόνη. Οι κινήσεις απεικονίζονται με σαφήνεια και απόλυτη ανταποκρισιμότητα, ακόμη και σε στιγμές ιδιαίτερης δράσης, δίνοντάς σας μεγάλο πλεονέκτημα στο παιχνίδι, από άκρη σε άκρη. Και ο επεξεργαστής 5nm προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία gaming με την εξαιρετική του ταχύτητα.

*Για παιχνίδια σε πλήρη οθόνη στην Εσωτερική οθόνη ενδέχεται να απαιτείται ρύθμιση του μενού Εργαστήρια στη συσκευή σας Samsung Galaxy. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζονται από το μενού Εργαστήρια.

Μεταφέρετε τις εφαρμογές σας στη μεγάλη οθόνη

Οι εφαρμογές που ήδη διαθέτει το Galaxy Z Fold3 5G σας καλύπτουν, ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμες πολλές εφαρμογές τρίτων τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε για μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ανώτερη δεξιοτεχνία σε μια αναδιπλούμενη συσκευή

Μην αγχώνεστε, είναι ανθεκτικό στο νερό

Το πρωτο Samsung Galaxy foldable ανθεκτικό στο νερό. Η πιστοποίηση IPX8 σημαίνει ότι μπορείτε να το ξεδιπλώνετε ελεύθερα, ακόμη και αν το smartphone σας βραχεί λίγο.

*Ο εξωτερικός σχεδιασμός ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.
*Το Galaxy Z Fold3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

Ανθεκτικό σε κάθε πτυχή του

Ξεδιπλώστε με σιγουριά τις δυνατότητές του. Το Galaxy Z Fold3 5G είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικά υλικά, για να μην ανησυχείτε όταν το διπλώνετε, γράφετε, στέλνετε μηνύματα ή γενικά το χρησιμοποιείτε.

Το πιο δυνατό μας πλαίσιο αλουμινίου μέχρι σήμερα

Αντοχή που προσφέρει σιγουριά και ηρεμία. Η ραχοκοκκαλιά αυτού του εξαιρετικού smartphone κατασκευάζεται από το ίσχυρο αλλά και απίστευτα ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου Armor Aluminum, 10% πιο ανθεκτικό για να προστατεύει τα τμήματα της άρθρωσης, σαν «πανοπλία».*

*Σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά Fold.

Σχεδιασμένο για να ξεπεράσει κάθε προσδοκία

Το πιο ανθεκτικό γυαλί σε Galaxy Z μέχρι σήμερα. Η εξωτερική οθόνη καλύμματος και το πίσω κάλυμμα του Galaxy Z Fold3 5G αντέχουν στα χτυπήματα, καθώς είναι εξοπλισμένα με το Corning® Gorilla® Glass Victus™, που μπορεί να αντέξει σε πτώσεις από 2 μέτρα και έχει 4 φορές μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τα αργιλοπυριτικά υλικά.

*Ο εξωτερικός σχεδιασμός ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

Απόλυτη ευελιξία με κάθε αναδίπλωση

Η Εσωτερική οθόνη είναι φτιαγμένη από εξαιρετικά λεπτό γυαλί Samsung Ultra Thin Glass — το μεγαλύτερό μας τεχνολογικό άλμα στις αναδιπλούμενες οθόνες. Με την προσθήση της στρώσης πάνελ και της προστατευτικής ταινίας, είναι 80% πιο ανθεκτικό από πριν.*

*Ο εξωτερικός σχεδιασμός ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα
*Σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά Fold.
*Μην αφαιρείτε το προστατευτικό κάλυμμα από την Εσωτερική οθόνη.

Κλικ, φωτογραφία, κοινοποίηση

Μια ολοκληρωμένη λύση για δημιουργία περιεχομένου

Μια ολοκληρωμένη λύση για δημιουργία περιεχομένου Η εμπειρία λήψης φωτογραφιών και βίντεο θα σας συναρπάσει. Αλλάξτε τον τρόπο που τραβάτε φωτογραφίες και κάνετε βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας τις πέντε διαφορετικές κάμερες, τοποθετημένες σε τρία διαφορετικά σημεία της συσκευής. Απολαύστε χρήση hands-free με το Flex mode.*

*Η λειτουργία Flex υποστηρίζεται σε γωνίες 75° και 115°. Για τη δική σας ευκολία, Μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί η λειτουργία Flex κατά τη μετακίνηση λόγω κουνήματος ή άλλης κίνησης. Συνιστάται να διατηρείτε το smartphone ακίνητο ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία Flex.
*Η κάμερα κάτω από την οθόνη (UDC) υποστηρίζει έως 4MP.

Προεπισκόπηση και ανασκόπηση σε ένα

Ελέγξτε τη φωτογραφία που μόλις βγάλατε χωρίς να μεταβείτε στη Συλλογή. Διπλώστε το smartphone για τη λειτουργία Flex ή ενεργοποιήστε τη λειτουργία Capture View στην Κάμερα για να αλλάξετε τη διάταξη.*

*Η λειτουργία Flex υποστηρίζεται σε γωνίες 75° και 115°. Για τη δική σας ευκολία, Μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί η λειτουργία Flex κατά τη μετακίνηση λόγω κουνήματος ή άλλης κίνησης. Συνιστάται να διατηρείτε το smartphone ακίνητο ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία Flex.
*Το Director's View δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κάμερα κάτω από την οθόνη.