Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
572736

Smartphone Samsung Galaxy S8+ 64GB Arctic Silver

 
12 άτοκες δόσεις

Smartphone Samsung Galaxy S8+ με εκθαμβωτική οθόνη Infinity 6.2" χωρίς όρια που καθηλώνει.Ταχύτερο και αποδοτικότερο χάρη στην καινοτομία του επεξεργαστή 10nm, με προηγμένες κάμερες 12MP κύρια και 8MP εμπρόσθια, τόσο ακριβείς που δεν θα χάσετε ούτε μια στιγμή, μέρα ή νύχτα, και τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας για απροσπέλαστη ασφάλεια. Το Samsung Galaxy S8+ σπάει τα όρια!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
799 €549 €250 € (31%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Οθόνη Χωρίς Όρια

Η οθόνη Infinity θέτει νέα στάνταρντ για απρόσκοπτες εμπειρίες εμβύθισης. Προσφέρει μια διευρυμένη οθόνη δίχως την ανάγκη ενός μεγάλου κυρίως σώματος συσκευής. Οπότε ενώ η επιφάνεια θέασης είναι μεγαλύτερη, το Galaxy S8+ αισθάνεται μικρο στα χέρια σας κάνοντας εύκολο το κράτημα και το χειρισμό του.

Μια κάμερα φτιαγμένη για κάθε στιγμή

Αιχμαλωτίστε τις στιγμές της ζωής σας, καθώς συμβαίνουν, με την κάμερα του Galaxy S8+.  Η κύρια κάμερα των 12MP και η εμπρόσθια κάμερα των 8MP είναι τόσο ακριβείς που δεν θα χάσετε ούτε μια στιγμή, μέρα ή νύχτα.

Σωστές selfies

Ενεργοποιήστε την κάμερα selfie και να τραβήξετε φωτογραφίες που όλοι θα θέλουν να μοιραστούν. Το Smart Auto Focus παρακολουθεί πρόσωπα, οπότε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χέρι σας ή ένα selfie stick, ο καθένας στο πλάνο θα είναι στο επίκεντρο. Και η ενίσχυση της επεξεργασίας εικόνας διατηρεί όλες τα selfies σας καθαρές και ευκρινείς.

*Φωτογραφία τραβηγμένη με Galaxy S8 ή S8+.

Αιχμαλωτίστε τη νύχτα

Το σκοτάδι δεν είναι πρόβλημα για τα Galaxy S8+. Ο φωτεινός φακός F1.7 με 1.4μm pixels αιχμαλωτίζει περισσότερο φως, ακόμα και όταν δεν υπάρχει αρκετό γύρω. Έτσι, αυτό που βλέπετε είναι αυτό που θα βλέπετε στις φωτογραφίες σας.

*Φωτογραφία τραβηγμένη με Galaxy S8 ή S8+.

Ετοιμο για δράση

Όταν είστε αρκετά γρήγορος για να συλλάβετε τη στιγμή, θα πρέπει να έχετε μια κάμερα που είναι εξίσου γρήγορη όπως η κάμερα του Galaxy S8+. Εστιάζει τόσο γρήγορα όσο τα μάτια σας, χρησιμοποιώντας τον Dual Pixel αισθητήρα, τον φωτεινό φακό της, και το ευρύ διάφραγμα της , παρέχοντας φωτογραφίες που είναι καθαρές και ζωντανές.

*Φωτογραφία τραβηγμένη με Galaxy S8 ή S8+.

Απροσπέλαστη ασφάλεια

Τα αδιακριτα μάτια δεν είναι πρόβλημα όταν έχετε τεχνολογία ανγνώρισης ίριδας στο Galaxy S8+. Κάθε ίριδα είναι μοναδική, ακόμη
και αυτές των δυο ματιών σας, και είναι πρακτικά αδύνατον να αντιγραφούν.
Αυτό σημαίνει ότι ότι με την αναγνώριση της ίριδας, το τηλέφωνό σας και τα περιεχόμενά του
ανοίγουν για τα μάτια σας και μόνο. Κια για την περίπτωση που θέλετε να ξεκλειδώσετε πολύ γρήγορα τη συσκευή,
η αναγνώριση προσώπου είναι η ενδεδειγμένη επιλογή.

Σάρωση ίριδας

Τα σχέδια στις ίριδες σας είναι μοναδικά σε σας και είναι σχεδόν αδύνατο να αναπαραχθούν, που σημαίνει ότι η ταυτοποιήση ίριδας είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να κρατηθεί το τηλέφωνό σας κλειδωμένο και τα περιεχόμενα του ιδιωτικά.

Τρεις ξέγνοιαστοι τρόποι για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας

Σαρωτής Ιριδας​ : Κρατήστε ψηλά το Galaxy S8+ σας και ευθυγραμμίστε τα μάτια σας με τους δίδυμους κύκλους στην οθόνη για να σαρώσετε τις ίριδες σας. Το τηλέφωνό σας ξεκλειδώνει με μια ματιά, τη δική σας.

Αναγνώριση προσώπου: Σηκώστε το τηλέφωνό σας σαν να βγάζετε μια selfie για να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση προσώπου. Είναι ένας γρήγορος και αβίαστος τρόπο για να ξεκλειδώσετε το Galaxy S8+ σας.

Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος​: Μόλις σηκώσετε το Galaxy S8+ σας, το δάχτυλό σας πηγαίνει φυσικά στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη μπορείτε να το ξεκλειδώσετε με μια απρόσκοπτη κίνηση. Δεν χρειάζεται καν να ξυπνήσετε το τηλέφωνο σας.

 

Ταχύτερο, ακόμη και στη βροχή

Δεν σταματάς ποτέ να χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου. Γι' αυτό το Galaxy S8+ είναι εφοδιασμένο με τον πρώτο επεξεργαστή τεχνολογίας 10nm. Είναι γρήγορος και ισχυρός και ενισχύει την αποδοτικότητα της μπαταρίας. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μνήμης , όπως επίσης και η ανθεκτικότητα στη βροχή και τη σκόνη έχοντας λάβει τη πιστοποίηση IP68.

Θέτει νεα όρια για να τα κάνει πιο αποδοτικά

Οι εφαρμογές ξεκινουν πιο γρήγορα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μεγαλύτερη, και η κατανάλωση ισχύος είναι κάτω από 20%. Το Galaxy S8+ είναι ταχύτεραο και αποδίδει καλύτερα χάρη στην καινοτομία του επεξεργαστή 10nm. Είναι τόσο αποτελεσματική όσο είστε.

Πιο γρήγορες λήψεις

Το Galaxy S8+ είναι Gigabit LTE και Gigabit Wi-Fi Ready. Το Wi-Fi για το Galaxy S8+ υποστηρίζει 1024-QAM, που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε μέχρι και 20% μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Έτσι, εάν κάνετε λήψη μεγάλων αρχείων ή την κοινή χρήση των δεδομένων σας, η ταχύτητα δεν είναι πραγματικά ένα θέμα.

Το Gaming σε νεα επίπεδα

Τα αγαπημένα σας παιχνίδια τώρα σε νέο επίπεδο, όταν παίζετε σε ένα Galaxy S8+. Και με τις Vulkan δυνατότητες τους, περισσότερες ώρες καθηλωτικής διασκέδασης είναι στη διάθεσή σας ακόμη και στα παιχνίδια με τα πιο απαιτητικά γραφικά.

Δουλεύει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες

Μπορείτε να κολλήσετε στη βροχή χωρίς ομπρέλα και ακόμα να βρείτε το δρόμο σας σπίτι. Και δεν θα χάσετε την ψυχραιμία σας όταν ρίχνετε νερό στο τηλέφωνό σας. Επειδή το Galaxy S8+ διαθέτει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη που έχετε συνηθίσει από Galaxy τηλέφωνα.

* Ανθεκτικά μέχρι σε 1,5 μέτρο γλυκού νερού για 30 λεπτά.

Επεκτάσιμη μνήμη

Κάντε τη διαγραφή επιλογή, όχι αναγκαιότητα. Κρατήστε τα σημαντικά αρχεία σας, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στο χέρι με επεκτάσιμη μνήμη έως 256GB.

Πείτε Hello στο Bixby

Το Bixby αλλάζει τελείως τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το τήλέφωνό σας. Είναι ο προσωπικός σας βοηθός που αντιλαμβάνεται τη φωνή σας, την εισαγωγή κειμένου και τα αγγίγματά σας, ώστε να μην εγκλωβίζεστε σε μια μορφή επικοινωνίας. Επίσης αλλάζει τελείως την μέθοδο αναζήτησης. Πλέον δεν ρωτάτε καν! Δείξτε απλώς στο Bixby τι θέλετε ενεργοποιώντας την κάμερα. Είναι τόσο απίστευτα έυκολο.

Το τηλέφωνο που σπάει τα όρια

Το Galaxy S8+ είναι σχεδιασμένο να είναι κάτι περισσότερο από απλό smartphone. Είναι σχεδιασμένο να αλλάξει τον τρόπο που αιχμαλωτίζετε και βλέπετε τη ζωή σας, είτε είναι σε περιβάλλον 360 μοιρών είτε σε συνθήκες εικονικής πραγματικότητας. Έχει σχεδιαστεί για να αλλάξετε πώς πληρώνετε και πώς δουλεύετε εν κινήσει. Ξεπεράστε τα όρια του κόσμου σας με το Galaxy S8+.

Αλλάξτε το τηλέφωνο σας και κρατήστε εύκολα τις αναμνήσεις σας

Είτε πρόκειται για τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, είτε για τις επαφές και τη μυσική σας, το Smart Switch σας επιτρέπει να μεταφέρετε τις αναμνήσεις σας εύκολα από το παλιό στο νέο σας Galaxy S8+.

*Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά συσκευή. Ο προσαρμογέας USB περιλαμβάνεται στο κουτί.

Τεχνολογία για όλους

Το Galaxy S8+ είναι φτιαγμένα για όλους. Ένα εύρος τεχνικών λύσεων κάνουν εύκολο τον χειρισμό σε όλους, ώστε να εκμεταλλευτούν το 100% των προηγμένων δυνατοτήτων του S8+.