Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
572991

Smartphone Samsung Galaxy J7 2017 16GB 4G Dual Sim Blue Silver

 
6 άτοκες δόσεις

Το Samsung Galaxy J7 διαθέτει εκπληκτικό ομοιόμορφο μεταλλικό φινίρισμα, οθόνη Full HD Super AMOLED 5,5'', octa core επεξεργαστή στα 1.6GHz, 3GB μνήμη RAM για να τρέχει άνετα τις αγαπημένες σας εφαρμογές και 2 κάμερες 13MP για ευκρινείς φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μοιραστείτε τη ζωή όπως τη βλέπετε με το Samsung Galaxy J7!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
249 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Κομψό από τη φύση του

Όταν το στυλ συμπληρώνει τη λειτουργικότητα. Σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το νέο Samsung Galaxy J7 διαθέτει εκπληκτικό ομοιόμορφο μεταλλικό φινίρισμα με μηδενική προεξοχή κάμερας για καλύτερο χειρισμό και 2.5D Glass για προστασία της Full HD οθόνης 5.5" και περισσότερη αντοχή.

Μοιραστείτε τη ζωή όπως τη βλέπετε

Η κύρια κάμερα 13MP F1.7 καταγράφει ευκρινείς φωτογραφίες με αυξημένη λεπτομέρεια σε χαμηλό φωτισμό, ενώ το εξελιγμένο interface του παρέχει λειτουργικότητα με το ένα χέρι χάρη στο κινούμενο πλήκτρο λήψης, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε τη φωτογραφία, ενώ ρυθμίζετε την πόζα σας ή την οριοθέτηση της σκηνής.


*Οι παρακάτω εικόνες προορίζονται μόνο για σκοπούς επίδειξης. Οι πραγματικές φωτογραφίες ενδέχεται να εμφανίζονται διαφορετικές όταν λαμβάνονται με το J7.

Δείξτε άψογοι σε κάθε φωτογραφία

Το Samsung Galaxy J7 σάς δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε φωτεινές και ζωντανές selfie κάθε φορά με πιο ακριβείς λεπτομέρειες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στα μπροστινά φλας LED και selfie. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη λήψη της φωτογραφίας με μία απλή κίνηση του χεριού.


*Οι παρακάτω εικόνες προορίζονται μόνο για σκοπούς επίδειξης. Οι πραγματικές φωτογραφίες ενδέχεται να εμφανίζονται διαφορετικές όταν λαμβάνονται με το J7.

Πρόσω ολοταχώς

Διατηρήστε τη χρήση σε υψηλά επίπεδα. Χάρη στη μεγάλη μνήμη RAM των 3GB, τα 16 GB εσωτερικής αποθήκευσης και την προαιρετική επεκτάσιμη αποθήκευση χωρητικότητας έως 256 GB με υποστήριξη microSD, το Samsung Galaxy J7 εξασφαλίζει άμεση απόκριση και υψηλές ταχύτητες για να επιταχύνετε τη ροή εργασιών σας.


*Οι εκδόσεις των 16GB και 32GB ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. *Οι κάρτες SD με υποστήριξη έως 256 GB μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά.

Εξατομικευμένη Ασφάλεια

Το Samsung Galaxy J7 έχει σχεδιαστεί με αισθητήρα αφής για την επαλήθευση δακτυλικού αποτυπώματος, ώστε να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας θα είναι ορατά μόνο σε εσάς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική σύνδεση και επαλήθευση ηλεκτρονικών λογαριασμών για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή προστασία.

Always on Display

Μια πιο έξυπνη εναλλακτική λύση για τη διατήρηση των επιπέδων της μπαταρίας και του χρόνου. Η λειτουργία Always on Display σας επιτρέπει να βλέπετε την ώρα, το ημερολόγιο και τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις με μια ματιά χωρίς αφύπνιση του smartphone σας.

Συγχρονίστε τον κόσμο σας

Απρόσκοπτη διαχείριση του περιεχομένου που προτιμάτε. Το Samsung Cloud σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, συγχρονισμού, επαναφοράς και αναβάθμισης των δεδομένων σας μέσω του Galaxy smartphone σας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε, όποτε και όπου θέλετε.

*Τα οφέλη αυτής της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη σύνδεση δεδομένων σας και εξωτερικούς παράγοντες.

Κρυμμένο για την προστασία σας

Ο Ασφαλής Φάκελος της Samsung είναι μια ισχυρή λύση ασφάλειας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιδιωτικό και πλήρως κρυπτογραφημένο χώρο για να αποθηκεύσετε και να αποκρύπτετε περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες, έγγραφα και αρχεία εγγραφής φωνής κάτω από ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας στο οποίο μόνο εσείς έχετε πρόσβαση.

*Η διαθεσιμότητα αυτής της υπηρεσίας θα ποικίλλει ανάλογα με τη φύση του περιεχομένου που είναι κρυπτογραφημένο. *Ο Ασφαλής Φάκελος διαχωρίζει την αποθήκευση σε επίπεδο λογισμικού χωρίς να καταλαμβάνει επιπλέον χώρο.

Dual Messenger

Προσαρμόστε τον τρόπο που κάνετε chat. Το Samsung Galaxy J7 επιτρέπει, για την ίδια εφαρμογή Messenger, τη δημιουργία δύο λογαριασμών με διαφορετικούς σκοπούς. Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν και να διαχειριστούν εύκολα το δεύτερο λογαριασμό της εφαρμογής Messenger ταυτόχρονα από την αρχική οθόνη και το μενού ρυθμίσεων.

*Για λόγους επίδειξης μόνο. Δεδομένου ότι η υποστήριξη του Dual Messenger είναι δυνατόν να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και την πιστοποίηση της εφαρμογής, ενδέχεται να μην υποστηρίζεται σε μοντέλα με υποστήριξη μίας κάρτας SIM.