Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
576381

Smartphone Samsung Galaxy A52s 5G 8GB/256GB Dual Sim White

 
12 άτοκες δόσεις
6,5Διαγώνιος Οθόνης ( Ίντσες ) 6,5

Smartphone Samsung Galaxy A52s 5G 8GB/256G με οθόνη 6,5'' FHD+ Super AMOLED, προηγμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 778G, τετραπλή κάμερα με κύρια 64MP με OIS για ευκρινείς, καθαρές φωτογραφίες όλη την ημέρα, πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και γρήγορες ταχύτητες 5G.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
539 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Awesome 5G, awesome ταχύτητα

Μπαίνοντας στον κόσμο του δικτύου δεδομένων κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιάς, η ισχύς των γρήγορων ταχυτήτων 5G αλλάζει τον τρόπο που βιώνετε και μοιράζεστε περιεχόμενο - από εξαιρετικά ομαλό gaming και streaming, σε εξαιρετικά γρήγορη κοινή χρήση και λήψη αρχείων. Επιλέξτε ένα Galaxy A52s 5G και επιταχύνετε την εμπειρία χρήσης μέσα από το smartphone σας.

*Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.

Awesome οθόνη, πραγματικά ομαλή κύλιση

Απολαύστε ζωντανές λεπτομέρειες με την οθόνη FHD+ Super AMOLED, φτάνοντας τα 800 nits1 για καθαρότητα ακόμα και στο έντονο φως της ημέρας. Το Eye Comfort Shield2 μειώνει το μπλε φως και το Real Smooth διατηρεί την κίνηση ομαλή, ανεξάρτητα από το εάν παίζετε ή κάνετε scroll. Όλα στην μεγάλη οθόνη Infinity-O 6,5 ιντσών.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.
*Μετρούμενο διαγωνίως, το μέγεθος της οθόνης είναι 6,5" σε ολόκληρο το ορθογώνιο και 6,3" υπολογίζοντας τις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
*Σε περίπτωση που η προσαρμοζόμενη φωτεινότητα έχει ρυθμιστεί στο «On». Όταν η οθόνη είναι εκτεθειμένη σε πάνω από 20.000 lux όπως αναγνωρίζεται από τον αισθητήρα φωτεινότητας του τηλεφώνου, όπως σε περιβάλλοντα με άφθονο φως περιβάλλοντος ή φως του ήλιου, μπορεί να αυξηθεί έως και φωτεινότητα 800nits. Οι τιμές φωτεινότητας που μετρούνται από τον αισθητήρα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γωνία του φωτός.
*Η οθόνη του Galaxy A52s (SM-A528) έλαβε πιστοποίηση Eye Care από την SGS με βάση την ικανότητά του να μειώσει τις επιβλαβείς επιδράσεις του μπλε φωτός. Αυτή η πιστοποίηση διατίθεται στη διεύθυνση https://www.sgs.com.

Awesome κάμερα, ευκρίνεια και σταθερότητα

Το σύστημα πολλαπλών καμερών του Samsung Galaxy A52s 5G πηγαίνει τις φωτογραφίες στο επόμενο επίπεδο. Αποκτήστε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση στην κύρια κάμερα 64MP με OIS* για ευκρινείς, καθαρές φωτογραφίες όλη την ημέρα. Επεκτείνετε τη γωνία θέασης με την κάμερα Ultra Wide. Προσαρμόστε την εστίαση με την κάμερα βάθους ή πλησιάστε στη λεπτομέρεια με την κάμερα Macro.

*OIS : Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας.

Καταγράψτε λεπτομέρειες ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό με το OIS

Αποχαιρετίστε θολές φωτογραφίες και βίντεο. Το OIS (Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας) βοηθάει στη σταθεροποίηση των λήψεων σας για να διατηρήσετε την κίνηση ομαλή και τις λήψεις ευκρινείς, ακόμα και όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός. Η κάμερα τραβά περισσότερο φως για καθαρές λήψεις ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.

Αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τη λειτουργία Fun

Δοκιμάστε τους δημοφιλείς φακούς του Snapchat που είναι προεγκατεστημένοι στην κάμερα του Samsung Galaxy A52s 5G. Με τη λειτουργία Fun, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα AR για να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, και να βρείτε καινούριους τρόπους να εκφραστείτε προτού απαθανατίσετε τη στιγμή.

*Το SNAPCHAT είναι σήμα κατατεθέν της SNAP INC. Τα φίλτρα από τους φακούς του Snapchat ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την χώρα /περιοχή. Οι φακοί Snapchat που φαίνονται σε αυτή την εικόνα είναι προσομοιωμένοι για σκοπούς απεικόνισης.
**Η πραγματική εμπειρία χρήστη UI ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση λειτουργικού συστήματος στη συσκευή σας.

Kάμερα Ultra Wide για ultra wide εμπειρίες

Παρόμοια με το ανθρώπινο μάτι, η κάμερα Ultra Wide 12 MP βλέπει τον κόσμο με γωνία θέασης 123 μοιρών, προσθέτοντας μεγαλύτερη προοπτική σε ό,τι τραβάτε.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.
*Η εμπειρία ultra wide (φωτογραφία/βίντεο) υποστηρίζεται μόνο στην πίσω κάμερα.
*Σε σύγκριση με την Wide κάμερα.

Η κάμερα Macro δίνει προσοχή στις μικροσκοπικές λεπτομέρειες

Πλησιάστε πιο κοντά με την κάμερα Macro 5MP και αναδείξτε τις εξαιρετικά αναλυτικές λεπτομέρειες στην εικόνα σας. Εφαρμόζει το φυσικό bokeh εφέ στις φωτογραφίες σας, επιτρέποντας στο θέμα σας να ξεχωρίζει από το φόντο.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.
**Το χαρακτηριστικό της κάμερας Macro υποστηρίζεται μόνο στην πίσω κάμερα.

Super Steady, έτοιμοι, πάμε

Σε λειτουργία Super Steady, το Samsung Galaxy A52 διατηρεί τα βίντεό σας ομαλά και σταθερά. Καταγράφει όπως μια κάμερα δράσης (action camera) υψηλής ποιότητας με τη χρήση της Κάμερας Ultra Wide και του λογισμικού πρόβλεψης.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.
**Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκη φωτός ή/και τις συνθήκες λήψης, περιλαμβανομένων των πολλαπλών αντικειμένων, της απουσίας εστίασης ή των κινούμενων αντικειμένων.
***Δεν υποστηρίζει τη λειτουργία μεγέθυνσης.
****Διατίθεται μόνο κατά τη λήψη με την Ultra Wide Camera σε Full HD.

Φέρτε την εστίαση στο προσκήνιο με την κάμερα βάθους

Η κάμερα βάθους 5MP σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το βάθος πεδίου στις φωτογραφίες σας. Με ένα απλό άγγιγμα, μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα τη θόλωση του φόντου πίσω από το θέμα σας για υψηλής ποιότητας πορτραίτα που πραγματικά ξεχωρίζουν.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.

Μπροστινή κάμερα υψηλής ευκρίνειας για Αwesome selfies

Η μπροστινή κάμερα 32MP του Samsung Galaxy A52s 5G αποτυπώνει selfie υψηλής ανάλυσης καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στο bokeh εφέ μπορείτε να θολώσετε απαλά το φόντο και το πρόσωπό σας γίνεται ο πρωταγωνιστής.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.

Ανθεκτικό σε νερό

Με πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, αυτό το smartphone αντέχει σε έως 1,0 μέτρο νερού για έως και 30 λεπτά. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε και να τραβάτε φωτογραφίες ακόμα και αν το smartphone σας βραχεί λίγο.

*Το Samsung Galaxy A52 έχει πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Σε περίπτωση που πέσει υγρό που περιέχει ζάχαρη πάνω στο smartphone, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό, στάσιμο νερό ενώ πατάτε ταυτόχρονα τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

Awesome μπαταρία, διάρκειας δύο ημερών

Η μπαταρία 4.500mAh (τυπική) σας δίνει την ευχέρεια να κάνετε ό,τι αγαπάτε: streaming, sharing, gaming και πολλά άλλα. Η διαχείριση ισχύος AI εντοπίζει και προσαρμόζεται στις συνήθειες χρήσης του smartphone σας για ισχύ που διαρκεί. Και με έως και 25W Super Fast Charging, το Samsung Galaxy A52s 5G φτάνει σε πλήρη φόρτιση γρήγορα.

*Ο φορτιστής Super Fast Charging 25 W πωλείται ξεχωριστά.
*Εκτίμηση με βάση το προφίλ χρήσης ενός μέσου / τυπικού χρήστη. Ανεξάρτητη αξιολόγηση από την Strategy Analytics μεταξύ 2021.07.28-08.06 στο Ηνωμένο Βασίλειο με εκδόσεις πριν από την κυκλοφορία των SM-A528 σε προεπιλεγμένη ρύθμιση χρησιμοποιώντας δίκτυα LTE και 5G Sub6 (ΔΕΝ δοκιμάστηκε σε δίκτυο 5G mmWave). Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.
*Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό συνθήκες εργαστηρίων τρίτων μερών. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή, λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στην χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.370 mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα μοτίβα χρήσης και άλλους παράγοντες.

Awesome απόδοση για να κάνετε περισσότερα ταυτόχρονα

Είτε εστιάζετε σε μία εργασία είτε σε πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, το Samsung Galaxy A52s 5G προσφέρει μία μεγάλη ώθηση στην απόδοση χάρη σε ένα προηγμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή και έως και 6 GB μνήμης RAM. Αποθηκεύστε περισσότερα και διαγράψτε λιγότερα με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128GB. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, προσθέστε έως 1 TB με κάρτα microSD.

*Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού.
*Η κάρτα Micro SD πωλείται ξεχωριστά.

Το Game Booster σας δίνει το πλεονέκτημα

Ενισχύστε την απόδοση με το Game Booster. Απαλλαγείτε από κάθε τι που αποσπά την προσοχή σας και ανεβάστε επίπεδο στο παιχνίδι σας με ένα ειδικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και ένα εύχρηστο μενού. Το Frame Booster δίνει στα γραφικά ομαλή, ζωντανή κίνηση. Και το παιχνίδι είναι στα καλύτερά του, καθώς το Game Booster μαθαίνει τις συνήθειες χρήσης σας για να βελτιστοποιήσει τη χρήση της μπαταρίας, τη θερμοκρασία και τη μνήμη.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.
* Η συμβατότητα του Game Booster ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το παιχνίδι

Προστατέψτε ό,τι έχει αξία

Προ-εγκατεστημένο στο hardware και software του smartphone σας, το Samsung Knox προστατεύει τη συσκευή σας από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσετε. Προσφέρει ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων και προστατεύει τις πιο ευαίσθητες πληροφορίες σας από κακόβουλα προγράμματα και απειλές.

*Trustzone-based Integrity Measurement Architecture.

Ασφάλεια με ένα απλό άγγιγμα

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων της οθόνης του Samsung Galaxy A52s 5G αναγνωρίζει το μοναδικό σας δακτυλικό αποτύπωμα, επιτρέποντάς σας έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο για να ξεκλειδώσετε το smartphone σας. Με τις υπηρεσίες βιομετρικής ταυτοποίησης της Samsung Pass, το δακτυλικό αποτύπωμά σας παρέχει μια ταχύτερη, ασφαλέστερη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας για σύνδεση στη εφαρμογή και την ιστοσελίδα.

* Η λειτουργία σύνδεσης στο διαδίκτυο του Samsung Pass είναι διαθέσιμη μόνο σε Samsung Internet.
*Η συμβατότητα και η διαθεσιμότητα λειτουργιών και χαρακτηριστικών Samsung Pass ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εφαρμογή.
*Σε σχέση με άλλες μεθόδους εισόδου, πχ με κωδικό ή χρήση μοτίβου.

Βελτιστοποιήθηκε για να σας διευκολύνει

Απολαύστε ομαλή κίνηση και υπέροχο σχεδιασμό στο One UI. Αφορά οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης και σας επιτρέπει να εστιάζετε σε ό, τι έχει σημασία με έναν άνετο και διαισθητικό τρόπο. Το One UI σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το smartphone σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να απολαύσετε πλήρως την άνετη Galaxy εμπειρία.

*Η διαθεσιμότητα λειτουργιών, εφαρμογών και υπηρεσιών One UI ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή, την έκδοση λειτουργικού συστήματος και τη χώρα.
*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.

Awesome εμπειρία Android™, πάντα

Αποκτήστε τις πιο πρόσφατες εφαρμογές Google με λειτουργικό σύστημα Android OS, οι οποίες υποστηρίζονται από το Samsung Galaxy A52s 5G.

*Η διαθεσιμότητα των εφαρμογών Google ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή τη γλώσσα.
*Τα Google, Android, Google Play, YouTube και άλλα σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

Πάντα στη διάθεσή σας, οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Απολαύστε σιγουριά όταν επιλέγετε να αγοράσετε ένα smartphone Galaxy. Η διαδραστική διάγνωση και βελτιστοποίηση στην εφαρμογή Samsung Members διευκολύνει τη ρύθμιση της απόδοσης των συσκευών σας, ενώ η γραμμή βοήθειας σάς επιτρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα όταν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια.

* Οι διαθέσιμες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά για την εφαρμογή Samsung Members ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και τη συσκευή.
*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.

Οθόνη
Διαγώνιος Οθόνης ( Ίντσες ) 6,5
Ανάλυση Οθόνης FHD+
Τεχνολογία Οθόνης Super Amoled
Αριθμός Pixels2400 x 1080
Touch Screen Ναι
Επεξεργαστής
Αριθμός Πυρήνων Επεξεργαστή 8
Μάρκα Επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon
Ταχύτητα Επεξεργαστή (GHz) 2,4
Μνήμη
Μνήμη Ram 8 GB
Εσωτερική Μνήμη 256GB
Επεκτάσιμη Εξωτερική Μνήμη 1TB
Camera
Camera Οπίσθια Quad 64MP + 12MP + 5MP + 5MP
Camera Εμπρόσθια 32 MP
Λειτουργικό
Λειτουργικό ANDROID 11
Συνδεσιμότητα
3G Υποστηρίζεται
4G Υποστηρίζεται
5GΥποστηρίζεται
Wi - Fi Ενσωματωμένο
Bluetooth Ναι
Micro USB Ναι
Γενικά χαρακτηριστικά
Δακτυλικό Αποτύπωμα (Finger Print) Ναι
Dual SIM Ναι
Τύπος SIMNano SIM Hybrid Dual Sim (Nano SIM OR Micro SD)
ΧρώμαWhite
Μπαταρία 4500 mAh
Χρόνος Αναμονής -
Χρόνος Ομιλίας Έως 32 ώρες
Χρόνος Χρήσης InternetΈως 16 ώρες
Ραδιόφωνο Ναι
GPS Ενσωματωμένο
Επιπλέον ΕξοπλισμόςΦορτιστής Ταξιδίου, Καλώδιο USB Type-C, Εργαλείο εξαγωγής SIM, Σύντομος οδηγός χρήσης
Βάρος Συσκευής σε Κιλά0,19
Εγγύηση Κατασκευαστή2 έτη