Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Huawei
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
573309

Smartphone Huawei Mate 10 Pro 128GB Dual Sim Gold

 
12 άτοκες δόσεις

Smartphone Huawei Mate 10 Pro με εκθαμβωτική οθόνη 6 ιντσών FullView για εκπληκτική εμπειρία θέασης και καινοτόμο σχεδιασμό. Κορυφαίες επιδόσεις χάρη στον Kirin 970, τον mobile επεξεργαστή με τεχνητή νοημοσύνη και τέλειες φωτογραφίες με τη διπλή κάμερα Leica. Huawei Mate 10 Pro για τεχνολογία αιχμής και τελειότητα στη φωτογραφία!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
799 €479 €320 € (40%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Huawei Mate 10 Pro

Υπέροχος Σχεδιασμός

Καινοτόμος σχεδιασμός που χαρίζει μια πλουσιότερη και επιβλητικότερη εμπειρία θέασης.

Προσεγμένη κατασκευή

Το μοτίβο με τις αρμονικές γραμμές, τονίζει ακόμα περισσότερο τους διπλούς φακούς της κάμερας και δημιουργεί απόλυτη συμμετρία στο πλαίσιο μίας ανώτερης ποιότητας κατασκευής. Η τεχνολογία αιχμής στο κυρτό γυαλι, χαρίζει στη συσκευή μία κομψή, γεμάτη στυλ εμφάνιση, μία υπέροχη, λεία αίσθηση στην αφή και της επιτρέπει να εφαρμόζει τέλεια στο χέρι.

Προηγμένα υλικά

Ένα γυάλινο αλλά στιβαρό και ανθεκτικό περίβλημα πλαισιώνει την εμπρόσθια και την οπίσθια όψη του HUAWEI Mate 10 Pro, χαρίζοντάς του ένα εκλεπτυσμένο στυλ. Χάρη σε μια καινοτόμο τεχνική, το ενισχυμένο οπίσθιο γυαλί θερμαίνεται στους 700ºC πριν πάρει την τελική του μορφή, για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φτιαγμένο για την κάθε σου ημέρα

Με πιστοποίηση IP67, το HUAWEI Mate 10 Pro είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και θα ανταπεξέλθει σε κάθε κακουχία.*

*Το HUAWEI Mate 10 Pro είναι ανθεκτικό σε νερό, πιτσιλιές και σκόνη και δοκιμασμένο σε εργαστηριακές συνθήκες. Φέρει πιστοποίηση IP67 υπό το πρότυπο IEC 60529. Η προστασία από το νερό, τη σκόνη και τις πιτσιλιές δεν είναι μόνιμη και η ανθεκτικότητα της συσκευής στις καταστάσεις αυτές ενδεχομένως να μειωθεί ως απόρροια χρήσης. Μην αποπειραθείτε να φορτίσετε το HUAWEI Mate 10 Pro ενώ αυτό είναι υγρό. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές και βλάβες που προκλήθηκαν από υγρό.

Κορυφαίες Επιδόσεις

Μία ταχύτερη και προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

Νέα εποχή στην απόδοση

Ο Kirin 970 κάνει το HUAWEI Mate 10 Pro γρήγορο, έξυπνο, ευέλικτο, ικανό να αντιληφθεί και να διαχειριστεί καταστάσεις στον πραγματικό κόσμο άμεσα. Με την τεχνολογία αιχμής των 10 mm, τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τον επεξεργαστή γραφικών με τους 12 πυρήνες, το HUAWEI Mate 10 Pro επιτυγχάνει κορυφαίες επιδόσεις και αγγίζει υψηλές ταχύτητες καταναλώνοντας ακόμα λιγότερη ενέργεια. 
Δύο από τους τομείς που ευνοούνται σημαντικά από την παρουσία της NPU του HUAWEI Mate 10 Pro, είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη και η αποτελεσματικότητα. Η NPU της συσκευής λειτουργεί ανεξάρτητα από τη συνηθισμένη cloud-based επεξεργασία. Αποτελεί ένα τεχνολογικό άλμα καθώς προσφέρει έως και 50 φορές μεγαλύτερη απόδοση και 25 φορές καλύτερες επιδόσεις* ούσα παράλληλα σε θέση να διαχειριστεί σύνθετους υπολογισμούς τεχνητής νοημοσύνης.

*Βάσει των εργαστηριακών δοκιμών της HUAWEI. Συγκριτικά με τέσσερις επεξεργαστές Cortex A73 κατά τους ίδιους υπολογισμούς τεχνητής νοημοσύνης.

Διατήρησε το τηλέφωνο σου σε τέλεια κατάσταση

Ο HUAWEI Kirin 970 είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά του smartphone σου. Η αλληλεπίδρασή σου με το HUAWEI Mate 10 Pro, θα του επιτρέψει να προβλέψει τον αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας του, βελτιστοποιώντας την απόδοσή του, διατηρώντας το έτσι σε άριστη κατάσταση.

Παιχνίδι Δύναμης

Μία απόλυτα ασφαλής φόρτιση των 20 λεπτών θα σου χαρίσει ισχύ για μία ολόκληρη ημέρα*


*Τυπική τιμή. Βάσει των εργαστηριακών δοκιμών της HUAWEI. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τις συνθήκες χρήσης. 
*Βάσει των εργαστηριακών δοκιμών της HUAWEI. Συνθήκες εργαστηρίου: θερμοκρασία 25ºC, σχετική υγρασία 45% έως 80%. Το τηλέφωνο φορτίστηκε με χρήση του φορτιστή HUAWEI SuperCharge από το 1% ενέργειας σε δίκτυο 4G, όντας σε κατάσταση αναμονής.

Μπαταρία που διαρκεί

Η κορυφαία στο είδος της μπαταρία 4000 mAh, πλαισιώνεται από ένα σύστημα έξυπνης διαχείρισης ενέργειας που μαθαίνει από τη συμπεριφορά σου και κατανέμει πόρους με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγιστοποιεί την αυτονομία της συσκευής, αποφεύγοντας παράλληλα τη σπατάλη ενέργειας.

Πρωτοποριακή τεχνολογία φόρτισης

Χάρη στην τεχνολογία HUAWEI SuperCharge, μία φόρτιση 20 λεπτών* θα σου επιτρέψει να χρησιμοποιήσεις το HUAWEI Mate 10 Pro για μια ολόκληρη μέρα. Το σύστημα ταχείας φόρτισης είναι πιστοποιημένο από την TÜV Rheinland, προσφέροντας με το δίχτυ προστασίας 15 επιπέδων του, μία ασφαλή και γρήγορη εμπειρία φόρτισης.

*Τυπική τιμή. Βάσει των εργαστηριακών δοκιμών της HUAWEI. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τις συνθήκες χρήσης.
*Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τις συνθήκες χρήσης. Βάσει των εργαστηριακών δοκιμών της HUAWEI. Συνθήκες εργαστηρίου: θερμοκρασία 25ºC, σχετική υγρασία 45% έως 80%. Το τηλέφωνο φορτίστηκε με χρήση του φορτιστή HUAWEI SuperCharge από το 1% ενέργειας σε δίκτυο 4G, όντας σε κατάσταση αναμονής. 
*Όλα τα δεδομένα που αναφέρονται στις προηγούμενες σελίδες αποτελούν θεωρητικές τιμές που προέκυψαν από δοκιμές οι οποίες διεξήχθησαν υπό συγκεκριμένες συνθήκες στα εσωτερικά εργαστήρια της HUAWEI. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στα στοιχεία των προαναφερθέντων προϊόντων. Τα πραγματικά δεδομένα μπορεί να διαφέρουν λόγω διαφοροποιήσεων στο κάθε προϊόν, διαφορετικής έκδοσης λογισμικού, συνθηκών λειτουργίας και περιβαλλοντικών παραγόντων. Όλα τα δεδομένα υπόκεινται σε πραγματική χρήση.

Ευφυΐα στη Φωτογραφία

Η τελειότητα στη φωτογραφία.

Νέα διπλή κάμερα LEICA με διάφραγμα f/1.6

Χάρη στο Σύστημα Διπλών Φακών διαφράγματος f/1.6 της Leica, θα τραβήξεις φωτογραφίες με πανέμορφο βάθος πεδίου, πεντακάθαρες ακόμα και εν κινήσει ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο μονοχρωματικός αισθητήρας των 20 MP και ο RGB των 12 MP με το Σύστημα Οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας αιχμαλωτίζουν ακόμα περισσότερο φως, για αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου.

Αναγνώριση σκηνής και θέματος σε πραγματικό χρόνο χάτη στην τεχνητή νοημοσύνη

Χάρη στους έξυπνους φωτογραφικούς αλγορίθμους του, το HUAWEI Mate 10 Pro αναγνωρίζει σε πραγματικό χρόνο τους διαφορετικούς τύπους σκηνής και θέματος*, προσαρμόζοντας αυτόματα το χρώμα, την αντίθεση, τη φωτεινότητα, την έκθεση και πολλά άλλα στοιχεία για τη δημιουργία ζωντανών, έντονων και άριστα πλαισιωμένων φωτογραφιών. 

*λουλούδι, μπλε ουρανός, φυτό, νυχτερινό τοπίο, φαγητό, ανατολή/δύση, κείμενο, παραλία, χιόνι, πορτρέτο και άλλα.

Εκπληκτικό εφέ BOKEH, τέλεια πορτρέτα

Με την τεχνητή νοημοσύνη να του επιτρέπει να «μάθει» από τη βάση δεδομένων των πορτρέτων μας, το HUAWEI Mate 10 Pro μπορεί να δημιουργήσει ένα επαγγελματικού επιπέδου εφέ bokeh, μεταθέτοντας το εστιακό σημείο στο πρόσωπο της φωτογραφίας, για άψογα πορτρέτα και selfies.

Έξυπνη Εμπειρία Χρήσης

Μείνε Συνδεδεμένος Όπου Κι Αν Βρεθείς.

Ταχύτερες, σταθερότερες συνδέσεις

Το HUAWEI Mate 10 Pro προσφέρει βελτιστοποιημένες ταχύτητες downloads. Είναι εξοπλισμένο με δυνατότητα έξυπνης αναζήτησης δικτύου και παράδοσης που εξασφαλίζει πως το σήμα του τηλεφώνου θα παραμείνει σταθερό και σε υψηλά επίπεδα, ακόμα κι όταν βρίσκεσαι σε ένα γρήγορο τρένο.

Έξυπνο Περιβάλλον Χρήσης

Βελτιστοποιημένη εμπειρία Android O με 
το ολοκαίνουριο EMUI 8.0