Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
578083

Smartphone Samsung Galaxy A54 5G 256GB Dual Sim Awesome White

 
12 άτοκες δόσεις

Smartphone Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB με εκπληκτική οθόνη 6,4'' FHD+ sAMOLED 120Hz για κινηματογραφική εμπειρία, ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή 5nm 2.4GHz, τριπλή κάμερα 50MP με OIS για ευκρινείς, καθαρές φωτογραφίες όλη την ημέρα και βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, μπαταρία διάρκειας έως 2 ημερών και 5G σύνδεση.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
429,90 €409,90 €20 € (5%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Samsung Galaxy A54 5G

*Το Galaxy A54 5G διαθέτει πιστοποίηση IP67. Βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής βύθισης σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η αντοχή της συσκευής στο γλυκό νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.
**Η διαθεσιμότητα χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα/προμηθευτή.

Samsung Galaxy A54 5G
Awesome στιγμές σας με τις πολλαπλές κάμερες

Απαθανατίστε τις Awesome στιγμές σας με τις πολλαπλές κάμερες

*OIS: Optical Image Stabilization (Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας).

Τραβήξτε Awesome βίντεο εύκολα

Με VDIS και ευρύτερη γωνία OIS, το Galaxy A54 5G σας βοηθάει να τραβάτε βίντεο υψηλής ποιότητας εύκολα με την αυτόματη λειτουργία επανακαδραρίσματος και την αυτόματη εστίαση.

*VDIS: Video Digital Image Stabilization.

Awesome βίντεο
Awesome Nightography

Awesome κάμερα

Awesome Nightography

Απλώς τραβήξτε τη φωτογραφία. Το Galaxy A54 5G τραβάει ζωντανές φωτογραφίες με τον προηγμένο αισθητήρα εικόνας. Όταν σκοτεινιάζει, η κάμερά σας μεταβαίνει αυτόματα στη λειτουργία Νύχτα.

Selfie κάμερα

Αναβαθμίστε τις selfie σας με τη μπροστινή κάμερα 32MP. Aπολαύστε τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης με ζωντανά χρώματα και καθαρή εστίαση.

Awesome κάμερα

Photo Remaster

Επεξεργαστείτε τις λήψεις σας με το Photo Remaster. Μειώστε το θάμπωμα και τον θόρυβο αυξάνοντας παράλληλα την ανάλυση των φωτογραφιών σας με ένα διαισθητικό εργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη.

Διαγραφή αντικειμένων

Δεν χρειάζεται να περιμένετε την τέλεια λήψη. Τραβήξτε τη φωτογραφία και επεξεργαστείτε την αφαιρώντας ανεπιθύμητα αντικείμενα, σκιές, αντανακλάσεις και πολλά άλλα με τη Διαγραφή αντικειμένων.

Awesome κάμερα
Φωτεινή και καθαρή εικόνα, ακόμα και στο φως του ήλιου

Φωτεινή και καθαρή εικόνα, ακόμα και στο φως του ήλιου

Η οθόνη 6,4 ιντσών FHD+ Infinity-O προσφέρει ζωντανή εικόνα με εντυπωσιακή ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους και εκπληκτικά ομαλή εμπειρία χρήσης της οθόνης με ρυθμούς ανανέωσης έως 120Hz.

*Μετρημένο διαγώνια, το μέγεθος της οθόνης είναι 6,4’’ στο πλήρες ορθογώνιο και 6,3’’ υπολογίζοντας τις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

Εκπληκτικά γρήγορο

5G

Δείτε πού μπορεί να σας οδηγήσει η ταχύτητα. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας στο 5G για εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες δικτύου που σας βοηθούν να κάνετε περισσότερα.

*Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση. Η διαθεσιμότητα του δικτύου και η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.
**Εικόνα προσομοίωσης.

Εκπληκτικά γρήγορο: 5G
Ισχυρός επεξεργαστής

Ισχυρός επεξεργαστής

Επεξεργαστής

Ο ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής προσφέρει ένα φάσμα δυνατοτήτων με εκπληκτικές επιδόσεις και χωρητικότητα.

*Εικόνα προσομοίωσης.

Κρατήστε τις αναμνήσεις σας

Αποθηκευτικός χώρος

Με 128GB/256GB εσωτερικής αποθήκευσης και υποδοχή για κάρτα microSD έως 1TB, έχετε χώρο για τις πολύτιμες στιγμές σας.

*Η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης εξαρτάται από το προεγκατεστημένο σύστημα.
**Η κάρτα MicroSD πωλείται χωριστά.
***Εικόνα προσομοίωσης.

Αποθηκευτικός χώρος
Κατασκευασμένο για να αντέχει: IP67

Κατασκευασμένο για να αντέχει

Ανθεκτικότητα

Η πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο γλυκό νερό και τη σκόνη IP67 του Galaxy A54 5G σας προστατεύει τόσο σε ρηχό νερό όσο και σε σκονισμένους δρόμους.

*Το Galaxy A54 5G διαθέτει πιστοποίηση IP67. Βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής βύθισης σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η αντοχή της συσκευής στο γλυκό νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Awesome ήχος

Ήχος

Εμπλουτισμένα με Dolby Atmos, τα στερεοφωνικά ηχεία του Galaxy A54 5G σας προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία ήχου.

Dolby Atmos
Awesome μπαταρία, για έως και 2 μέρες

Awesome μπαταρία, για έως και 2 μέρες

Με την μπαταρία 5.000mAh* του Galaxy A54 5G μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας για έως και 2 ημέρες, χωρίς να χρειαστεί να το φορτίσετε.**

*Οι τυπικές τιμές ελέγχονται υπό συνθήκες εργαστηρίων τρίτων μερών. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ δειγμάτων μπαταρίας που ελέγχθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική χωρητικότητα είναι 4.905mAh.
**Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα κλήσεων και μηνυμάτων, τον αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες. Αξιολογήθηκε με βάση το μέσο προφίλ χρήσης που δημιουργήθηκε από την Strategy Analytics. Βάσει ανεξάρτητης αξιολόγησης από τη Strategy Analytics μεταξύ 19/01-30/01/2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο με εκδόσεις προ-κυκλοφορίας των SM-A546 υπό προεπιλεγμένη ρύθμιση με δίκτυα 5G Sub6, LTE και Wi-Fi.