Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
578072

Smartphone Samsung Galaxy A34 5G 256GB Dual Sim Awesome Graphite

 
12 άτοκες δόσεις

Smartphone Samsung Galaxy A34 5G με Awesome Οθόνη 6,6'' FHD+ Super AMOLED 120Hz με ζωντανά χρώματα, ισχυρό επεξεργαστή, τριπλή κάμερα 48MP με OIS για ευκρινείς, καθαρές φωτογραφίες όλη την ημέρα, μπαταρία διάρκειας εώς 2 ημερών και εκπληκτικές ταχύτητες 5G.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
339,90 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Samsung Galaxy A34 5G

*Το Galaxy A34 5G διαθέτει πιστοποίηση IP67. Βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής βύθισης σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η αντοχή της συσκευής στο γλυκό νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.
**Η διαθεσιμότητα χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα/προμηθευτή.

Samsung Galaxy A34 5G
Φωτεινή οθόνη, ακόμα και στο φως του ήλιου

Ομαλή εμπειρία και φωτεινή οθόνη, ακόμα και στο φως του ήλιου

Η οθόνη Super AMOLED με 1.000 nits του Galaxy A34 5G εξασφαλίζει καθαρή εικόνα ακόμα και όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο. Για εκπληκτικά ομαλή προβολή στην awesome οθόνη των 6,6 ιντσών, οι ρυθμοί ανανέωσης έως 120Hz ζωντανεύουν το περιεχόμενό σας.

*Εικόνες προσομοίωσης.
**1.000 nits σε HBM (High Brightness Mode - Λειτουργία Υψηλής Φωτεινότητας).
***Μετρημένο διαγώνια, το μέγεθος της οθόνης είναι 6,6" στο πλήρες ορθογώνιο και 6,4" υπολογίζοντας τις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

Απλό και κομψό

Με τις απλές γραμμές πλαισίου του και με φινίρισμα από γυαλί και πλαστικό, το Galaxy A34 5G είναι διαθέσιμο σε μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα διαχρονικά χρώματα, όπως τα Awesome Lime, Awesome Silver, Awesome Violet και Awesome Graphite.

*Η διαθεσιμότητα χρωμάτων ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα/προμηθευτή.

Απλό και κομψό
Πολλαπλές κάμερες, για να απαθανατίζετε τις λεπτομέρειες

Πολλαπλές κάμερες, για να απαθανατίζετε τις λεπτομέρειες

*OIS: Optical Image Stabilization (Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας).

Οι στιγμές σας ζωντανεύουν

Το Galaxy A34 5G απαθανατίζει τις καλύτερες στιγμές σας με φωτεινά, ζωντανά χρώματα ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό και προσαρμόζει το πλάνο ώστε να χωράνε έως και 5 άτομα, με τη λειτουργία Αυτόματο καδράρισμα.

 

Οι στιγμές σας ζωντανεύουν
Awesome λήψεις με επεξεργασία-AI

Awesome λήψεις με επεξεργασία-AI

Photo Remaster

Επεξεργαστείτε τις λήψεις σας με τo Photo Remaster. Μειώστε το θάμπωμα και τον θόρυβο αυξάνοντας παράλληλα την ανάλυση των φωτογραφιών σας με ένα διαισθητικό εργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη.

Διαγραφή αντικειμένων

Δεν χρειάζεται να περιμένετε την τέλεια λήψη. Τραβήξτε τη φωτογραφία και επεξεργαστείτε την αφαιρώντας ανεπιθύμητα αντικείμενα, σκιές, αντανακλάσεις και πολλά άλλα με τη λειτουργία Διαγραφή Αντικειμένων.

*Εικόνα προσομοίωσης.

Εκπληκτικές ταχύτητες

Με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τη σύνδεση 5G που διαθέτει το Galaxy A34 5G, έχετε εκπληκτική απόδοση είτε το χρησιμοποιείτε για δουλειά, είτε για gaming. Με επιλογές μνήμης 6/8GB και αποθηκευτικού χώρου 128/256GB, καθώς και με υποδοχή για κάρτα microSD έως 1TB, σας δίνει την άνεση να κρατήσετε χώρο για πολλά αρχεία.

*Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση. Η διαθεσιμότητα του δικτύου και η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.
**Οι επιλογές μνήμης/αποθηκευτικού χώρου ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα/προμηθευτή. Η πραγματική διαθεσιμότητα χώρου αποθήκευσης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό.
***Η κάρτα MicroSD πωλείται χωριστά.

Εκπληκτικές ταχύτητες 5G
Awesome μπαταρία, για έως και 2 μέρες

Awesome μπαταρία, για έως και 2 μέρες

Με μπαταρία 5.000mAh (τυπική), το Galaxy A34 5G έχει ενέργεια για πολλές ώρες, ενώ βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανάλογα με τη χρήση του smartphone σας, μέσω της λειτουργίας Προσαρμόσιμη μπαταρία.

*Οι τυπικές τιμές ελέγχονται υπό συνθήκες εργαστηρίων τρίτων. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή, λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στην χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική χωρητικότητα είναι 4.905mAh.
**Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα κλήσεων και μηνυμάτων, τον αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες. Αξιολογήθηκε με βάση το μέσο προφίλ χρήσης που δημιουργήθηκε από την Strategy Analytics. Βάσει ανεξάρτητης αξιολόγησης από τη Strategy Analytics μεταξύ 19/01-30/01/2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο με εκδόσεις προ-κυκλοφορίας των SM-A346 υπό προεπιλεγμένη ρύθμιση με δίκτυα 5G Sub6, LTE και Wi-Fi.