Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
577584

Smartphone Samsung Galaxy A04s 32GB Dual Sim White

 

Smartphone Samsung Galaxy A04s 32GB Dual Sim με οθόνη 6,5” Infinity-V HD+, τριπλή κάμερα 50MP για φωτογραφίες με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, οκταπύρηνο επεξεργαστή με 3GB μνήμη RAM για γρήγορη απόδοση και ισχυρή μπαταρία 5.000mAh.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
149,90 €139,90 €10 € (7%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Μικρό πλαίσιο, μεγάλη προβολή

Με την 6,5 ιντσών Infinity-V οθόνη του Galaxy A04s, δείτε πώς μια μικρή στα χέρια σας οθόνη προσφέρει μεγάλη προβολή. Χάρη στην τεχνολογία HD+, το καθημερινό σας περιεχόμενο φαίνεται καταπληκτικό ευκρινές, ζωντανό και με καθαρά χρώματα.

*Εικόνες προσομοίωσης.
**Μετρημένο διαγωνίως, το μέγεθος της οθόνης είναι 6,5"" σε πλήρες ορθογώνιο και 6,4"" συνυπολογισμένων των στρογγυλεμένων γωνιών. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

Απαθανατίστε στιγμές με την τριπλή κάμερα

Μετατρέψτε τη συλλογή σας σε κρυμμένο θησαυρό φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί με τη δική σας δημιουργική πινελιά. Τραβήξτε αξέχαστες στιγμές με εντυπωσιακές λεπτομέρειες με την κύρια κάμερα των 50MP.

*Εικόνα προσομοίωσης.

Αποτυπώστε λεπτομέρειες με την κάμερα Macro

Πλησιάστε πιο κοντά με την κάμερα Macro των 2MP και αναδείξτε τις λεπτομέρειες των φωτογραφιών σας. Εφαρμόζει φυσική θόλωση φόντου (bokeh) στις φωτογραφίες σας, επιτρέποντας στο θέμα σας να ξεχωρίζει από το φόντο.

*Εικόνες προσομοίωσης.
**Ο φακός Macro υποστηρίζεται μόνο στην πίσω κάμερα.

Εστιάστε σε πρώτο πλάνο με την κάμερα βάθους

Η κάμερα βάθους των 2MP σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το βάθος πεδίου στις φωτογραφίες σας. Προσαρμόστε τη θόλωση του φόντου για να δημιουργήσετε πορτρέτα υψηλής ποιότητας που κάνουν το πρόσωπο πραγματικά να ξεχωρίζει.

*Εικόνες προσομοίωσης.
**Η λειτουργία κάμερας βάθους υποστηρίζεται μόνο στην πίσω κάμερα.

Μοιραστείτε εκπληκτικές selfies χάρη στη μπροστινή κάμερα

Με το εφέ φυσικής θόλωσης φόντου (bokeh) στην μπροστινή κάμερα των 5MP, μπορείτε να τραβήξετε εντυπωσιακές selfies, να θολώσετε το φόντο και να γίνετε εσείς ο πρωταγωνιστής.

*Εικόνες προσομοίωσης.

Συνεχίστε όσα κάνετε με την ισχυρή μπαταρία του

Η μπαταρία των 5.000mAh (τυπική)* σας επιτρέπει να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που θέλετε για πολλές ώρες. Η διαχείριση ισχύος AI εντοπίζει και προσαρμόζεται στις συνήθειες χρήσης του smartphone σας για μπαταρία που διαρκεί.

*Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό συνθήκες εργαστηρίων τρίτων μερών. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που ελέγχθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική χωρητικότητα είναι 4.900mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις συνήθειες χρήσης και άλλους παράγοντες.

Ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής για γρήγορη απόδοση

Το Galaxy A04s συνδυάζει την ισχύ του οκταπύρηνου επεξεργαστή με μνήμη RAM έως 3GB για γρήγορη και αποτελεσματική απόδοση. Απολαύστε 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και προσθέστε έως και 1 TB επιπλέον με κάρτα microSD.

*Η χωρητικότητα RAM και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. Ο πραγματικός διαθέσιμος χώρος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό.
**Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά.. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα.