Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
HP
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
640229

Laptop HP 250 G6 15.6'' FHD(i7/4GB/1TB/Intel HD)

 
12 άτοκες δόσεις

Laptop HP 250 G6 (1WY48EA) με οθόνη 15.6'' FHD, επεξεργαστή Intel Core i7, 4GB μνήμη RAM, σκληρό δίσκο υψηλής χωρητικότητας 1TB και λειτουργικό σύστημα Windows 10. Με ανθεκτική φορητή σχεδίαση και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταποκριθεί στις καθημερινές σας ανάγκες.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
699 €599 €100 € (14%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ανθεκτική φορητή σχεδίαση

Ο HP 250 μπορεί να ανταποκρίνεται σε εργασίες εν κινήσει. Το ανθεκτικό περίβλημα προστατεύει το φορητό υπολογιστή, ώστε να ταιριάζει με την επαγγελματική σας εμφάνιση.

Σχεδιασμένος για επαγγελματική χρήση

Ολοκληρώστε τις εργασίες σας με άνεση με τα Windows 10 και την ισχύ του πρόσφατου επεξεργαστή Intel® Core™ i7 με μνήμη 4GB RAM DDR4.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά για υπέροχη εμπειρία

Η HP, παγκόσμιος ηγέτης στους υπολογιστές, σας εξοπλίζει με έναν πλήρως λειτουργικό φορητό υπολογιστή που είναι έτοιμος να δεχτεί όλες τις περιφερειακές συσκευές και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε εργασίας με μια θύρα RJ-45 και μια θύρα VGA.

Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο

Διασφαλίστε το μέλλον της επιχείρησής σας. Οι υπολογιστές της ΗΡ αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες των Windows 10 ώστε να σας προστατεύουν από τις απειλές ασφάλειας και να μεγιστοποιούν τις δυνατότητες διαχείρισης και παραγωγικότητας.

Μοναδική ψυχαγωγία

Με την προαιρετική μονάδα εγγραφής DVD μπορείτε να παρακολουθείτε DVD και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των πιο σημαντικών σας δεδομένων.

Ο απόλυτος εικονικός εαυτός σας

Κάποιες φορές στη ζωή η διαπροσωπική επικοινωνία είναι απαραίτητη. Με την προαιρετική κάμερα web HD της HP με ευρεία δυναμική περιοχή (WDR) θα φαίνεστε στα καλύτερά σας με έντονο και με χαμηλό φωτισμό.

Τέλος στα παράσιτα

Περιορίστε τον θόρυβο του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένου του ήχου των πλήκτρων, με το λογισμικό ΗΡ Noise Cancellation.