Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
HP
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
641956

Πολυμηχάνημα Inkjet HP Smart Tank 515 AiO WiFi

 
6 άτοκες δόσεις
INKJETΤύπος INKJET

Ασύρματος εκτυπωτής HP Smart Tank 515 All-in-One για εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση με εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης και Wi-Fi για εύκολη ασύρματη εκτύπωση από κινητές συσκευές. Αυτός ο εκτυπωτής χωρίς δοχεία προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα και μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνεται μελάνη έως και για 3 χρόνια. Εξασφαλίστε έως 18.000 ασπρόμαυρες ή 8.000 έγχρωμες εκτυπώσεις.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
209 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μεγάλος όγκος εκτύπωσης με χαμηλό κόστος και καινοτόμο σχεδιασμό

Εξασφαλίστε έως 18.000 ασπρόμαυρες ή 8.000 έγχρωμες εκτυπώσεις. Εύκολη παρακολούθηση και διατήρηση των επιπέδων μελάνης χάρη στο ενσωματωμένο δοχείο και τον αυτόματο αισθητήρα μελάνης. Αναπληρώστε εύκολα και χωρίς διαρροές το σύστημα δοχείων μελάνης με επανασφραγιζόμενες φιάλες.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης στην κατηγορία

Εξασφαλίστε σκουρόχρωμο, έντονο κείμενο και ζωηρά έγχρωμα γραφικά για όλες τις εκτυπώσεις σας. Τυπώστε φωτογραφίες που αντιστέκονται στο ξεθώριασμα. Δημιουργήστε μπροσούρες, φυλλάδια και φωτογραφίες χωρίς περίγραμμα και άλλα έγγραφα εξαιρετικής εμφάνισης – στο γραφείο σας.

Γρηγορότερες συνδέσεις, εύκολη παραγωγικότητα

Αποκτήστε γρηγορότερες, πιο αξιόπιστες συνδέσεις με το Wi-Fi® διπλής ζώνης. Εξαλείψτε βήματα σε επαναλαμβανόμενες εργασίες με τις εξατομικευμένες συντομεύσεις της εφαρμογής Smart Tasks. Νιώστε την ελευθερία του να μπορείτε να τυπώσετε από παντού με την εφαρμογή HP Smart και τυπώστε, σαρώστε και αντιγράψτε από το τηλέφωνο σας.

Λειτουργίες
Τύπος INKJET
Πολυμηχάνημα Ναι
Εκτύπωση Έγχρωμο/ ασπρόμαυρο
Scanner Ναι
Φωτοτυπία Ναι
FAX Όχι
Γενικά Χαρακτηριστικά
Wi - Fi Ενσωματωμένο
Εκτύπωση Σελίδας ανά Λεπτό (Έγχρωμο) 16
Εκτύπωση Σελίδας ανά Λεπτό (Μαύρο) 22
Μέγιστη Ανάλυση (dpi) 1.200 x 1.200 dpi
Οθόνη LCD Ναι
SD Card Όχι
Τροφοδοσία Χαρτιού (φύλλα) 100 φύλλα
Μέγεθος Χαρτιού A4, B5; A6; φάκελος DL
Εγγύηση Κατασκευαστή1 έτος