Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Epson
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
637807

Πολυμηχάνημα Inkjet Epson Expression Home XP-342 AiO WiFi

 

Εκτυπωτής μικρών διαστάσεων με Wi-Fi Epson Expression Home XP-342 για αντιγραφή, σάρωση και εκτύπωση. Εξοικονομήστε χώρο, χρήματα και χρόνο με αυτόν τον εκτυπωτή μικρών διαστάσεων από τη σειρά «small-in-one» με μεμονωμένες φύσιγγες μελανιών, δυνατότητα εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών και έγχρωμη οθόνη LCD.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
75 €59,90 €15,10 € (20%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Expression Home XP-342

Οι εκτυπώσεις μπορούν να είναι και οικονομικές και υψηλής ποιότητας, η απόδειξη είναι ο εκτυπωτής XP-342. Χρησιμοποιεί μεμονωμένες φύσιγγες μελανιών και έτσι, μόνο το χρώμα που χρησιμοποιείτε χρειάζεται αντικατάσταση, προσφέροντάς σας εξοικονόμηση χρημάτων. Καθώς αποτελεί μέρος της σειράς small-in-one, προσφέρει σε μικρό μέγεθος πολλές λειτουργίες και ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται από κομψή σχεδίαση.
Με αυτόν τον εκτυπωτή είναι σίγουρο ότι θα σας λυθούν τα χέρια, καθώς προσφέρει μεγάλο εύρος εκτύπωσης από φορητές συσκευές χάρη στο Epson Connect.

Αξιοπιστία και οικονομία

Ένας εντυπωσιακός εκτυπωτής γενικής χρήσης με μεγάλη αξιοπιστία. Αυτός ο εκτυπωτής της σειράς «small-in-one» χρησιμοποιεί τα μελάνια Claria Home της Epson, με αποτέλεσμα να αποτελεί την ιδανική συσκευή τόσο για τη δημιουργία ευκρινών και καθαρών εγγράφων κειμένου όσο και γυαλιστερών φωτογραφιών ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου. Είναι επίσης πολύ οικονομικός αφού χρησιμοποιεί μεμονωμένες φύσιγγες μελανιών και αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που έχετε χρησιμοποιήσει, με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε χρήματα.

Εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών

Είτε χρησιμοποιείτε smartphone είτε tablet, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή iPrint σε μια σειρά συσκευών για πραγματικά ασύρματη εκτύπωση και σάρωση. Οι δυνατότητες δεν σταματούν εδώ, με το Epson Email Print, μπορείτε να εκτυπώσετε από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο στέλνοντας απλώς μέσω email έγγραφα και φωτογραφίες απευθείας στον εκτυπωτή. Για τα δημιουργικά άτομα, η εφαρμογή Creative Print μπορεί να εκτυπώνει φωτογραφίες απευθείας από το Facebook, να δημιουργεί προσαρμοσμένες ευχετήριες κάρτες και επιστολόχαρτα, αλλά και να μετατρέπει φωτογραφίες σε πρότυπα βιβλίων για χρωμάτισμα. Για μεγαλύτερη ευελιξία, το Wi-Fi Direct επιτρέπει την εύκολη εκτύπωση από συμβατές ασύρματες συσκευές χωρίς να απαιτείται σύνδεση δικτύου.

Εκτύπωση χωρίς υπολογιστή

Εισαγάγετε απλώς μια κάρτα μνήμης και ακολουθήστε τις κατατοπιστικές προτροπές του μενού στην έγχρωμη οθόνη LCD 3,7 εκ. για να εκτυπώσετε φωτογραφίες χωρίς υπολογιστή.

Εξοικονόμηση χώρου

Κομψός και μικρός - ο XP-342, με τη μικρή και ελαφριά του σχεδίαση, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο γραφείο.