Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Epson
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
643348
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
-37%

Πολυμηχάνημα Inkjet Epson EcoTank M2140 AiO

 
3 Έτη Επέκταση Εγγύησης
12 άτοκες δόσεις
INKJETΤύπος INKJET

Ασπρόμαυρος εκτυπωτής Epson EcoTank M2140 3-σε-1. Μια οικονομικά αποδοτική λύση, για εκτύπωση μέχρι 11.000 σελίδες με το συμπεριλαμβανόμενο μαύρο μελάνι. Περιλαμβάνει οθόνη LCD, αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και δίσκο 250 φύλλων.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
299 €189 €110 € (37%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

EcoTank M2140

Εκτυπώστε, αντιγράψτε και σαρώστε με αυτόν τον ανθεκτικό, γρήγορο και ενεργειακά αποδοτικό εκτυπωτή EcoTank που διαθέτει αναπληρούμενο δοχείο μελανιού. Μια οικονομικά αποδοτική λύση, για εκτύπωση μέχρι 11.000 σελίδες με το συμπεριλαμβανόμενο μαύρο μελάνι1. Επιλέξτε απευθείας και γρήγορα τις λειτουργίες από την έγχρωμη οθόνη LCD μεγέθους 3,7 cm.

Μειώστε το κόστος εκτύπωσης

Με τον εκτυπωτή EcoTank, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% σε τρία χρόνια σε σύγκριση με τους ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser. Διαθέτει μεγάλο αναπληρούμενο δοχείο μελανιού, για να το γεμίζετε με τα συμπεριλαμβανόμενα φιαλίδια μελανιού αντί για γραφίτη. Από την αρχή έχετε αρκετό μελάνι για να εκτυπώσετε χιλιάδες σελίδες, μειώνοντας το κόστος και εξοικονομώντας χρόνο.

Αναπλήρωση αναλωσίμων χαμηλού κόστους

Θα διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεται να αναπληρώνετε τα αναλώσιμα τόσο συχνά, ενώ μπορείτε να εξοικονομήσετε πάνω από το 90% του κόστους ανά σελίδα, χάρη στα ανταλλακτικά φιαλίδια μελανιού.

Εξοικονομήστε χρόνο

Μην χάνετε χρόνο με την αλλαγή των αναλωσίμων. Χάρη στο σύστημα με δοχείο μελανιού, απλώς το γεμίζετε και ξεχνάτε ότι υπάρχει. Η εκτύπωση είναι γρήγορη, χωρίς να χρειάζεται χρόνο προθέρμανσης, σε ταχύτητα 20 σελ./λ

Αξιόπιστος

Για μεγαλύτερη σιγουριά, κάθε ασπρόμαυρος εκτυπωτής EcoTank διατίθεται με εγγύηση ενός έτους/100.000 σελίδων.

Εξοικονομήστε ενέργεια

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας και τις λειτουργικές δαπάνες με έναν ασπρόμαυρο εκτυπωτή EcoTank. Μπορεί να εξοικονομήσει έως και 95% από την κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τους ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser.

Αποδοτικές επαγγελματικές λειτουργίες

Δείτε στην πράξη τα πλεονεκτήματα της κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore που είναι γνωστή για την ταχύτητα, την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά της. Αντικαταστήστε το χαρτί λιγότερο συχνά, χάρη στον δίσκο 250 φύλλων, και εξοικονομήστε χαρτί, χάρη στη δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης.

Λειτουργίες
Τύπος INKJET
Πολυμηχάνημα Ναι
Εκτύπωση Ασπρόμαυρο
Scanner Ναι
Φωτοτυπία Ναι
FAX Όχι
Γενικά Χαρακτηριστικά
Wi - Fi -
Εκτύπωση Σελίδας ανά Λεπτό (Έγχρωμο) -
Εκτύπωση Σελίδας ανά Λεπτό (Μαύρο) 39
Μέγιστη Ανάλυση (dpi) 1.200 x 2.400 DPI
Οθόνη LCD Ναι
SD Card -
Τροφοδοσία Χαρτιού (φύλλα) 250 Φύλλα
Μέγεθος Χαρτιού A4, Νομικά ζητήματα
Εγγύηση Κατασκευαστή1 έτος