Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

HP
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
644135

Εκτυπωτής HP Laser Neverstop 1000w

 
Εμπορική εγγύηση 3 ετών
6 άτοκες δόσεις
LASERΤύπος LASER

HP Neverstop 1000w (4RY23A). Μονόχρωμη εκτύπωση με ταχύτητα έως 20 σελ/λεπτό. Ασύρματη εκτύπωση με WiFi direct. Συμβατότητα με την εφαρμογή HP Smart.
Εκτυπώστε υψηλούς όγκους εύκολα με τον πρωτοποριακό εκτυπωτή laser χωρίς δοχείο, περιλαμβάνει γραφίτη για 5.000 σελίδες. Βασιστείτε στην ποιότητα της HP με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
239 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

HP Neverstop Laser 1000w

Εκτυπώστε υψηλούς όγκους εύκολα με τον πρωτοποριακό εκτυπωτή laser χωρίς δοχείο – περιλαμβάνει γραφίτη για 5.000 σελίδες. Βασιστείτε στην ποιότητα της HP με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Εκτυπώστε και σαρώστε σχεδόν από οπουδήποτε με την εφαρμογή HP Smart – τη βέλτιστη εφαρμογή εκτύπωσης από φορητές συσκευές στην κατηγορία.

Έως 5.000 σελίδες από την πρώτη στιγμή, πριν από την πρώτη αναπλήρωση

Κατασκευασμένος για εκτυπώσεις υψηλού όγκου – εξασφαλίστε γραφίτη για 5.000 σελίδες από την πρώτη στιγμή. Εξασφαλίστε ταχύτητες εκτύπωσης έως 20 σελ/λεπτό.

Κιτ επαναπλήρωσης για 2.500 σελίδες. Εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης.

Βασιστείτε σε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, κάθε φορά, με αυτόν τον επαναστατικό εκτυπωτή laser. Εκτυπώστε ευκρινές κείμενο και έντονο μαύρο. Το πρωτοποριακό κιτ επαναπλήρωσης της HP σάς βοηθάει να εκτυπώνετε υψηλούς όγκους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

 

Αυτόματη αναπλήρωση σε 15 δευτερόλεπτα, χωρίς ακαταστασία

Επαναφορτώστε αυτόματα και εύκολα τον γραφίτη, χωρίς ακαταστασία. Επαναφέρετε τα επίπεδα γραφίτη γρήγορα και εύκολα με το πρωτοποριακό κιτ επαναφόρτωσης γραφίτη.

Ελευθερία για εργασία από οπουδήποτε

Κινητή εκτύπωση με την εφαρμογή HP Smart – τη βέλτιστη εφαρμογή εκτύπωσης από φορητές συσκευές στην κατηγορία. Εξασφαλίστε σάρωση υψηλής ποιότητας και κάντε κοινή χρήση στο Dropbox, Google Drive, email ή στο cloud – σχεδόν οπουδήποτε.

Λειτουργίες
Τύπος LASER
Πολυμηχάνημα Όχι
Εκτύπωση Ασπρόμαυρο
Scanner Όχι
Φωτοτυπία Όχι
FAX Όχι
Γενικά Χαρακτηριστικά
Wi - Fi Ενσωματωμένο
Εκτύπωση Σελίδας ανά Λεπτό (Έγχρωμο) -
Εκτύπωση Σελίδας ανά Λεπτό (Μαύρο) 20
Μέγιστη Ανάλυση (dpi) 600 x 600 dpi
Οθόνη LCD -
SD Card Όχι
Τροφοδοσία Χαρτιού (φύλλα) Δίσκος εισόδου 150 φύλλων
Μέγεθος Χαρτιού A6, A5, A4, Φάκελος No.10, Φάκελος C5, Φάκελος DL, B5 (JIS), 105 x 148,5 έως 215,9 x 297 mm
Εγγύηση Κατασκευαστή1 έτος