Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
231661

Ψυγείο Samsung RS6HA8891B1 Μαύρο E

 
EΕνεργειακή Κλάση E

Ντουλάπα Ψυγείο με Family Hub, που σας βοηθάει να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τα τρόφιμα και να ελέγχετε τις συμβατές έξυπνες συσκευές σας. Λειτουργίες View Inside και Meal Planner με γρήγορο σχεδιασμό και ψύξη Twin Cooling Plus!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
2.549 €1.999 €550 € (22%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Απολαύστε τη ζωή

Family Hub™

Εμπλουτίστε την οικογενειακή σας ζωή με το ψυγείο Family Hub™ που σας βοηθάει να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τα τρόφιμα και να ελέγχετε τις συμβατές έξυπνες συσκευές σας. Μπορείτε επίσης να ακούτε μουσική, να παρακολουθείτε τηλεόραση* και να χρησιμοποιείτε τις ενσωματωμένες εφαρμογές ή οποιαδήποτε εφαρμογή από το smartphone σας**. Σας προσφέρει ακόμη ένα διασκεδαστικό τρόπο να ανταλλάσσετε μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες και προγράμματα.

* Συμβατές τηλεοράσεις: μοντέλα Smart TV 2015-2017: σειρά /K/MU6400 ή πιο πρόσφατη, μοντέλα Smart TV 2018: σειρά NU7400 ή πιο πρόσφατη, μοντέλα Smart TV 2019: σειρά Q60R ή πιο πρόσφατη, μοντέλα Smart TV 2020-2021: σειρά Q70 ή πιο πρόσφατη και τηλεοράσεις Lifestyle (The Frame, The Serif, The Sero – εξαιρείται η The Frame 32"). Ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες συμβατότητας για τις νέες τηλεοράσεις στο samsung.com/gr. Ενδέχεται να μην λειτουργεί εάν αλλάξει το λογισμικό της Samsung TV.** Συμβατό με πολλές κύριες εφαρμογές στα μοντέλα Samsung Galaxy S6 ή σε πιο πρόσφατα, που χρησιμοποιούν Android 8.1 ή μεταγενέστερη έκδοση.*** Διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού (η πολιτική παροχής υπηρεσιών υπόκειται σε μεταβολή οποτεδήποτε και χωρίς ειδοποίηση).

Φτιάξτε εύκολα το αγαπημένο φαγητό της οικογένειας

Λειτουργία Meal Planner με γρήγορο σχεδιασμό

Μαγειρέψτε το αγαπημένο φαγητό της οικογένειας με ευκολία. Με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και κατάρτισης προφίλ τροφίμων, η εφαρμογή Recipes αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας και σας προτείνει νόστιμες συνταγές με απλές οδηγίες. Ο εβδομαδιαίος σχεδιασμός με τη λειτουργία Meal Planner προτείνει γεύματα για κάθε μέρα βάσει των προτιμήσεών σας και των τροφίμων που βρίσκονται στο ψυγείο.

Βρείτε και διαχειριστείτε εύκολα τις συνταγές που θέλετε

Εφαρμογή Smart Recipes

Μαγειρέψτε το φαγητό που λατρεύει η οικογένειά σας. Η εφαρμογή Recipes προτείνει νόστιμες συνταγές που θα λατρέψετε μαζί με απλές οδηγίες, ενώ μπορεί να στείλει στον συμβατό φούρνο τις σωστές ρυθμίσεις*. Μπορείτε επίσης να βρείτε εύκολα νέες συνταγές, χρησιμοποιώντας διάφορες επιλογές αναζήτησης ή απλώς ρωτώντας τη Bixby, και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας.

* Λειτουργεί άμεσα μόνο όταν η λειτουργία Smart Control είναι ήδη ενεργοποιημένη στον συνδεδεμένο φούρνο. Όταν η λειτουργία Smart Control είναι απενεργοποιημένη, στέλνει απλώς πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις.

Μουσική και διασκέδαση οποιαδήποτε στιγμή

TuneIn / Spotify (μουσική & ραδιόφωνο)

Απολαύστε μουσική ακούγοντας τις αγαπημένες σας playlist, τα αγαπημένα σας τραγούδια και τους καλλιτέχνες με την εφαρμογή Spotify, ή διασκεδάστε κάνοντας streaming σε διεθνείς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ειδήσεις, podcast και χιουμοριστικές εκπομπές στην εφαρμογή TuneIn*.

*Απαιτείται λογαριασμός στην αντίστοιχη πλατφόρμα.

Παρακολουθήστε το τηλέφωνό σας ή τηλεόραση και συνεχίστε να μαγειρεύετε

Εφαρμογή SmartView (Phone/TV Mirroring)

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά προγράμματα ή αποκτήστε πρόσβαση σε διαδικτυακό περιεχόμενο. Με τη χρήση ενός γραφικού στοιχείου μπορείτε να ξεκινήσετε δημοφιλείς εφαρμογές streaming βίντεο ή social media. Η εφαρμογή SmartView μπορεί επίσης να προβάλει στην οθόνη ό,τι εμφανίζεται σε οποιαδήποτε Samsung Smart TV* και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε και να ελέγξετε τις εκατοντάδες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο συμβατό Samsung smartphone** σας.

* Συμβατές Samsung τηλεοράσεις: μοντέλα Smart TV 2015-2017: σειρά /K/MU6400 ή πιο πρόσφατη, μοντέλα Smart TV 2018: σειρά NU7400 ή πιο πρόσφατη, μοντέλα Smart TV 2019: σειρά Q60R ή πιο πρόσφατη, μοντέλα Smart TV 2020-2021: σειρά Q70 ή πιο πρόσφατη και τηλεοράσεις Lifestyle (The Frame, The Serif, The Sero – εξαιρείται η The Frame 32"). Ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες συμβατότητας για τις νέες τηλεοράσεις στο samsung.com/gr. Ενδέχεται να μην λειτουργεί εάν αλλάξει το λογισμικό της Samsung TV.** Συμβατό με πολλές κύριες εφαρμογές στα μοντέλα Samsung Galaxy S6 ή σε πιο πρόσφατα, που χρησιμοποιούν Android 8.1 ή μεταγενέστερη έκδοση. *** Διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού (η πολιτική παροχής υπηρεσιών υπόκειται σε μεταβολή οποτεδήποτε και χωρίς ειδοποίηση).

Εύκολη πρόσβαση σε ιστοτόπους και διαδικτυακές υπηρεσίες

Internet

Μπείτε στις αγαπημένες σας διαδικτυακές υπηρεσίες* χωρίς υπολογιστή ή κινητή συσκευή. Χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη εφαρμογή προγράμματος περιήγησης μπορείτε να βλέπετε διαδικτυακό περιεχόμενο, όπως ειδήσεις, social media και πολλά περισσότερα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε συντομεύσεις στην αρχική οθόνη ή να αποθηκεύετε συνδέσμους για δημοφιλείς ιστοτόπους, ώστε να μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτούς.

* Οι ιστοσελίδες που επισκέπτεστε ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά εάν δεν συμμορφώνονται με το πρότυπο ιστού (HTML5). Ή, ανάλογα με την πολιτική παροχής υπηρεσιών του ιστοτόπου, ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται.

Μοιραστείτε εύκολα οικογενειακές στιγμές και νέα
 

Family Board

 

Εμπλουτίστε την οικογενειακή σας ζωή ανταλλάσσοντας εύκολα νέα, μηνύματα, ιδιαίτερες στιγμές και φωτογραφίες και βίντεο στο Family Board. Απλώς χρησιμοποιήστε την αρχική οθόνη για να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο, να ποστάρετε αυτοκόλλητα, να ζωγραφίσετε, να δακτυλογραφήσετε ή να κρατήσετε χειρόγραφες σημειώσεις, να μοιραστείτε προγράμματα και συνδέσμους ιστοτόπων ή ακόμη και να προσθέσετε μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής.

Αποκτήστε χρήσιμες πληροφορίες και ειδήσεις στο λεπτό

Λειτουργία Morning Brief (καιρός, υπενθυμίσεις σχετικά με τα τρόφιμα, ημερολόγιο, ειδήσεις)

Μείνετε ενημερωμένοι με σημαντικές πληροφορίες! Η λειτουργία Morning Brief (πρωινής ενημέρωσης) προβάλλει αυτόματα την πρόγνωση του καιρού, υπενθυμίσεις σχετικά με τα τρόφιμα και το ημερολόγιό* σας στην οθόνη του ψυγείου σας σε προκαθορισμένη ώρα ή όταν ανοίγετε την πόρτα. Εναλλακτικά, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε μέσω της λειτουργίας φωνητικής αναγνώρισης Bixby. Επίσης, μπορεί να σας παρέχει τις τελευταίες ειδήσεις.

* Για να χρησιμοποιήσετε κάποιο προσωπικό ημερολόγιο, όπως τα ημερολόγια Google και Microsoft, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Samsung.

Μην ξεχνάτε ποτέ τις οικογενειακές εκδηλώσεις

Ημερολόγιο

Σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσετε καμία οικογενειακή εκδήλωση. Η εφαρμογή Ημερολογίου σας επιτρέπει να μοιράζεστε και να ελέγχετε τα προγράμματα των μελών της οικογένειας με μια ματιά. Μπορείτε να ενημερώνετε τις εγγραφές στο ψυγείο ή από το συμβατό smartphone και να συγχρονίσετε τα προγράμματα με τα ημερολόγια Google και Microsoft*. Έτσι, δεν θα ξεχάσετε σημαντικές ημερομηνίες!

* Για να χρησιμοποιήσετε κάποιο προσωπικό ημερολόγιο, όπως τα ημερολόγια Google και Microsoft, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στον Samsung λογαριασμό σας.

Κρατήστε επαφή εύκολα με όλη την οικογένεια

Εφαρμογές Memo, To-do, Gallery

Απολαύστε έναν διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο για να επικοινωνείτε με την οικογένειά σας. Χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές Memo, To-do και Gallery μπορείτε να μοιράζεστε γρήγορα σημειώσεις, λίστες εργασιών, οδηγίες, προγράμματα δραστηριοτήτων και φωτογραφίες. Όταν κάποιος πλησιάσει στο ψυγείο, η αρχική οθόνη ενεργοποιείται και μπορεί να δει τι έχετε γράψει.

Αφήστε τα δάχτυλά σας να μιλήσουν

Εφαρμογή Whiteboard

Αποφύγετε την ταλαιπωρία του να βρίσκετε στυλό και χαρτί για να αφήσετε προσωπικά μηνύματα στα μέλη της οικογένειάς σας. Με την εφαρμογή White Board (λευκός πίνακας) μπορείτε να δημιουργήσετε μηνύματα απλά χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να ζωγραφίσετε εικόνες ή να γράψετε κείμενο. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε emoticons, ενώ οι απαντήσεις μπορούν να προστεθούν εύκολα στα μηνύματα.

Μάθετε κάτι συναρπαστικό κάθε μέρα

Λειτουργία Trivia

Ενημερώστε και διασκεδάστε την οικογένειά σας με καθημερινές δόσεις γενικών πληροφοριών και γνώσεων. Η λειτουργία Trivia προβάλλει διάφορες χρήσιμες πληροφορίες. Σας δείχνει γεγονότα και λέξεις που δίνουν τροφή για σκέψη, συναρπαστικά ιστορικά γεγονότα και τη σημασία ασυνήθιστων λέξεων, ενώ η ερώτηση της ημέρας θα σας προβληματίσει όλους!

Έξυπνος έλεγχος του σπιτιού σας

SmartThings

Κάντε το σπίτι σας έξυπνο με την εφαρμογή SmartThings*. Με τη χρήση της φωνής σας ή με ένα άγγιγμα στην οθόνη μπορείτε να ελέγχετε άμεσα τις συμβατές έξυπνες συσκευές. Μπορείτε να τις ενεργοποιείτε και να τις απενεργοποιείτε, να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις, να συντονίζετε δραστηριότητες και να περιορίζετε τη χρήση ενέργειας. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε στο widget έως και 6 κάμερες σε όλο το σπίτι.

* Διατίθεται για συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung. Οι κάμερες πωλούνται χωριστά.

Απολαύστε ένα ευφυή τρόπο ζωής

Bixby

Κάντε τη ζωή σας εύκολη και αποτελεσματική με το Bixby* που χρησιμοποιείται στα smartphone Samsung Galaxy. Απλά πείτε τι θέλετε να κάνει και θα το κάνει, από το να ρυθμίσει τις ειδοποιήσεις μέχρι να σας προτείνει συνταγές. Προσαρμόζεται ακόμη και στις ανάγκες σας, καθώς μαθαίνει τις συνήθειες και τις προτιμήσεις σας, ώστε να σας προσφέρει περισσότερη βοήθεια με την πάροδο του χρόνου.

* Το Bixby είναι φωνητικός βοηθός τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) / Internet of Things (IoT) της Samsung. * Το Bixby υποστηρίζει σε κάθε χώρα διαφορετικές γλώσσες. Το Bixby είναι διαθέσιμο στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά. Δεν αναγνωρίζει όλες τις προφορές, τις διαλέκτους και τις εκφράσεις. Ο κατάλογος λειτουργιών που μπορούν να ελέγχονται με φωνητική εντολή μέσω του Bixby θα συνεχίσει να διευρύνεται. Η λειτουργία Bixby είναι συμβατή με τη σειρά Samsung Galaxy 8 ή πιο πρόσφατη. Για την πλήρη λειτουργία του Bixby απαιτείται σύνδεση σε λογαριασμό Samsung και σε δεδομένα δικτύου (Wi-Fi ή σύνδεση στο διαδίκτυο). Οι υπηρεσίες φωνητικού βοηθού μπορούν να ανασταλούν ή να παύσουν ανά πάσα στιγμή.

Πραγματοποιείστε και λάβετε κλήσεις hands-free

Κλήση μέσω Bluetooth

Πραγματοποιείστε ή λάβετε κλήσεις όταν μαγειρεύετε χωρίς να κρατάτε το τηλέφωνο. Χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth, το ψυγείο μπορεί να συνδεθεί με το συμβατό smartphone σας*. Έτσι, μπορείτε να απαντήσετε εύκολα ή να καλέσετε κάποιον χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή σας.

* Η δυνατότητα να απαντήσετε σε κλήσεις χρησιμοποιώντας τη φωνή σας είναι διαθέσιμη σε κάθε smartphone, αλλά η πραγματοποίηση κλήσεων χρησιμοποιώντας τη φωνή σας είναι διαθέσιμη μόνο σε smartphone Samsung Galaxy.

Δείτε ποιος βρίσκεται στην πόρτα από την κουζίνα

Εφαρμογή Ring

Δείτε ποιος είναι στην πόρτα σας χωρίς να φύγετε από την κουζίνα με την εφαρμογή Ring. Όταν κάποιος χτυπάει το κουδούνι της πόρτας* ή ενεργοποιεί τον αισθητήρα κίνησης, λαμβάνετε μια ειδοποίηση στην οθόνη του Family Hub. Εμφανίζεται ένα βίντεο που δείχνει ποιος είναι στην πόρτα και μπορείτε να του μιλήσετε και να τον ακούσετε.

* Συμβατή με συσκευές Ring Video Doorbell Elite / Ring Video Doorbell Pro με Chime Pro / Spotlight Cam Mount / Spotlight Cam Wired / Stick Up Cam Battery / Video Doorbell / Video Doorbell 2 / Video Doorbell 3 / Video Doorbell Pro, οι οποίες πωλούνται ξεχωριστά.

Μεγάλη διάρκεια στον συμπιεστή

Συμπιεστής Digital Inverter με 20 χρόνια εγγύηση (μόνο στο ανταλλακτικό μετά το 5ο έτος)

Απολαύστε έξυπνη χρήση ενέργειας και μακροχρόνια απόδοση. Ο Συμπιεστής Digital Inverter προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα ανάλογα με τις απαιτήσεις για ψύξη. Έτσι, η θερμοκρασία είναι κατάλληλη και αποτελεσματική, με χαμηλά επίπεδα θορύβου και υποστηρίζεται με 20ετή εγγύηση στον συμπιεστή με τεχνολογία Ιnverter (μόνο στο ανταλλακτικό μετά το 5ο έτος)*.

*Ισχύει από τον Ιούλιο 2022. Η εγγύηση 20 ετών καλύπτει τον συμπιεστή με τεχνολογία Inverter. Μετά τα 5 έτη καλύπτει μόνο το ανταλλακτικό και δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε άλλα κόστη όπως την εργασία και το κόστος μεταφοράς. Δείτε αναλυτικά τους όρους εγγύησης στο https://www.samsung.com/gr/support/warranty/.

Επισκόπηση Προϊόντος
Τύπος Ψυγείου Ντουλάπα
Τρόπος Τοποθέτησης Ελεύθερος
Τεχνολογία Ψύξης No Frost
Συνολική Καθαρή Χωρητικότητα 614
ΧρώμαΜαύρο
Χρώμα ΠλαϊνώνΜαύρο
Έλενχος και Ενδείξεις Θερμοκρασίας Ηλεκτρονικός με ψηφιακή οθόνη
Αριθμός Συμπιεστών (μοτέρ)1 inverter
Δύο Κυκλώματα Ψύξης Ναι
Αισθητήρες Ψύξης -
Πολλαπλή Ροή Αέρα Ναι
Σύστημα Εξουδετέρωσης Οσμών -
Αντιβακτηριδιακή Τεχνολογία -
Συνδεσιμότητα WiFi
Σήμα Ειδοποίησης Ανοικτής Πόρτας Ναι
Δυνατότητα Αλλαγής Φοράς Πόρτας -
Επιπλέον Χαρακτηριστικάχειρολαβή με εσοχή
Πλάτος Συσκευής σε Εκατοστά91,2
Υψος Συσκευής σε Εκατοστά178
Συντήρηση
Καθαρή Χωρητικότητα Συντήρησης σε Λίτρα 389
Αριθμός Ραφιών4
Ρυθμιζόμενα Ράφια σε Ύψος-
Υλικό Ραφιών Γυαλί ασφαλείας
Αριθμός Συρταριών2
Αριθμός Συρταριών Μισού Μεγέθους-
Συρτάρι με Ρύθμιση Υγρασίας -
Συρτάρι Μηδενικής Ζώνης 0˚C -
Θήκες στην Πόρτα5
Θήκη για Μπουκάλια -
Εσωτερικός Φωτισμός Ναι (με λαμπτήρα LED)
Εξωτερικό Βρυσάκι Νερού Ναι
Λειτουργία Ταχείας Ψύξης Ναι
Επιπλέον Χαρακτηριστικάδίσκος για αυγά
Κατάψυξη
Κατάψυξη με Αστέρια -
Καθαρή Χωρητικότητα Κατάψυξης σε Λίτρα225
Ικανότητα Κατάψυξης σε 24 ώρες ( Κιλά ) 15
Αυτονομία Κατάψυξης σε Περίπτωση Διακοπής Ρεύματος (ώρες) 5
Αριθμός Συρταριών2
Αριθμός Ραφιών4
Θήκες στην Πόρτα2
Λειτουργία Ταχείας Κατάψυξης Ναι
Σύστημα Παροχής Πάγου Εσωτερική παγομηχανή
Επιπλέον Χαρακτηριστικά-
Ενεργειακά χαρακτηριστικά
Ενεργειακή Κλάση E
Καθαρή Χωρητικότητα Συντήρησης σε Λίτρα 389
Καθαρή Χωρητικότητα Κατάψυξης σε Λίτρα225
Κατάψυξη με Αστέρια -
Επίπεδο Θορύβου σε dB 36
Κλιματική Κλάση SN,Ν,ST,T
Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος Συσκευής σε Κιλά117
Διαστάσεις Συσκευής σε Εκατοστά (Υ χ Π χ Β)178.00 x 91.20 x 71.60
Εγγύηση Κατασκευαστή2 έτη,20 έτη στο μοτέρ