Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
232165

Ψυγείο Samsung RT47CG6626S9 Refined Inox E

 
Αποκλειστικό
EΕνεργειακή Κλάση E

Ψυγειοκαταψύκτης Full No Frost τεχνολογίας Space Max και All Around Cooling, ενσωματωμένο Wi-Fi, συρτάρι Optimal Fresh+ και συμπιεστή Digital Inverter με 20 χρόνια εγγύηση από την Samsung!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
939 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Εκπληκτική φρεσκάδα και μεγάλη χωρητικότητα

*Οι εικόνες είναι ενδεικτικές και δεν αντιπροσωπεύουν όλα τα μοντέλα της σειράς.

Δύο φορές περισσότερη φρεσκάδα*

Optimal Fresh+ «Soft Freeze»

Διασφαλίζει ότι τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για διπλάσιο χρόνο*. Το συρτάρι Optimal Fresh+ σας δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ 4 λειτουργιών, ώστε να αποθηκεύετε διαφορετικά τρόφιμα. Στη λειτουργία «Soft Freeze» (ελαφριά κατάψυξη) τα ευαίσθητα τρόφιμα, όπως κρέας και ψάρι, διατηρούν τη φρεσκάδα τους για διπλάσιο χρόνο* σε σχέση με την κανονική ψύξη και δεν χάνουν τα φυσικά τους αρώματα.

* Διαθέσιμο σε συγκεκριμένα μοντέλα. Δοκιμάστηκε από τη Samsung Electronics. Παρασχέθηκαν δεδομένα στην Intertek η οποία συνέδραμε τη Samsung στην ερμηνεία των δεδομένων σύμφωνα με το σχέδιο έργου της Samsung. Δοκιμάστηκε στο μοντέλο RT47CB668422ST και βασίστηκε στην ανάλυση του APC (aerobic plate count – πλακίδιο καταμέτρησης αερόβιων βακτηριδίων) δείγματος τροφίμων μετά την αποθήκευση σε μονάδες δοκιμής. Ισχύει όταν επιλέγεται η λειτουργία Soft Freeze (ρυθμιστής MAX & οθόνη θερμοκρασίας 1℃) σε σύγκριση με τον χώρο του ψυγείου (2℃) στον θάλαμο του ψυγείου. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον βαθμό φρεσκάδας, τις συνθήκες χρήσης και άλλους παράγοντες πριν από την αποθήκευση.

Μεγάλη χωρητικότητα

SpaceMax™

Αποθηκεύστε περισσότερα τρόφιμα σε έναν ευρύχωρο εσωτερικό χώρο με 20 λίτρα περισσότερη χωρητικότητα*. Η τεχνολογία SpaceMax™ διαθέτει ειδική μόνωση υψηλής περιεκτικότητας σε ουρεθάνη που επιτρέπει στα τοιχώματα να είναι πολύ λεπτά, χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση της συσκευής. Έτσι, δημιουργείται περισσότερος χώρος στο εσωτερικό.

* Με βάση το μοντέλο RT47CG6644S9ST σε σύγκριση με τα μοντέλα RT43K6230S8/ST.

Smart control

Ενσωματωμένο Wi-Fi

Παρακολούθηση και διαχείριση του ψυγείου ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Το ενσωματωμένο Wi-Fi σάς επιτρέπει να παρακολουθήσετε και να προσαρμόσετε την απόδοση του ψυγείου με τη χρήση της εφαρμογής SmartThings*. Μπορείτε εύκολα να ελέγχετε τη λειτουργία Rapid Cooling (ταχεία ψύξη), να αλλάζετε τη θερμοκρασία και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις αν η πόρτα έχει μείνει ανοιχτή. Επίσης, προβαίνει σε ανίχνευση και διάγνωση προβλημάτων.

* Διατίθεται μέσω SmartThings για συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung.

SmartThings Energy

Αποτελεσματική χρήση ενέργειας

Το SmartThings Energy* παρέχει συμβουλές ενεργειακής απόδοσης, παρακολουθεί την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών** σε πραγματικό χρόνο και τη συγκρίνει με τον προηγούμενο μήνα. Και σας προειδοποιεί εάν οι μηνιαίοι στόχοι σας ενδέχεται να ξεπεραστούν.

* Διατίθεται μέσω SmartThings για συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και ένας λογαριασμός Samsung. ** Η λειτουργία SmartThings Energy συνεργάζεται επί του παρόντος με περίπου 40 συσκευές συμβατές με Smart Home και SmartThings, όταν είναι ενεργοποιημένες. Συμβατές συσκευές: (https://www.samsung.com/gr/apps/smartthings/. Αυτές περιλαμβάνουν ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, κλιματιστικά, καθαριστές αέρα, ηλεκτρικές σκούπες, φούρνους, απορροφητήρες, κουζίνες, φούρνους μικροκυμάτων, τηλεοράσεις (από τον Ιούνιο του 2022) και μετρητές ενέργειας.

SmartThings Home Care

Φροντίζει έξυπνα το ψυγείο

Φροντίστε εύκολα το ψυγείο σας. Το SmartThings Home Care* παρέχει παρακολούθηση και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάστασή του και σας ειδοποιεί αυτόματα εάν τα εξαρτήματα χρειάζονται αντικατάσταση ή αν ανιχνεύονται προβλήματα και προτείνει μια λύση.

* Διατίθεται μέσω SmartThings για συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung.

Μεγάλη διάρκεια στον συμπιεστή

Συμπιεστής Digital Inverter με 20 χρόνια εγγύηση (μόνο στο ανταλλακτικό μετά το 5ο έτος)

Απολαύστε έξυπνη χρήση ενέργειας και μακροχρόνια απόδοση. Ο Συμπιεστής Digital Inverter προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα ανάλογα με τις απαιτήσεις για ψύξη. Έτσι, η θερμοκρασία είναι κατάλληλη και αποτελεσματική, με χαμηλά επίπεδα θορύβου και υποστηρίζεται με 20ετή εγγύηση στον συμπιεστή με τεχνολογία Ιnverter (μόνο στο ανταλλακτικό μετά το 5ο έτος)*.

*Ισχύει από τον Ιούλιο 2022. Η εγγύηση 20 ετών καλύπτει τον συμπιεστή με τεχνολογία Inverter. Μετά τα 5 έτη καλύπτει μόνο το ανταλλακτικό και δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε άλλα κόστη όπως την εργασία και το κόστος μεταφοράς. Δείτε αναλυτικά τους όρους εγγύησης στο https://www.samsung.com/gr/support/warranty/.

Κομψή & μοντέρνα εμφάνιση

Σχεδιασμός

Δώστε στο σπίτι σας μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση. Ο λιτός και σύγχρονος σχεδιασμός διαθέτει εντυπωσιακά όμορφες, επίπεδες πόρτες με εξαιρετική ασημένια διακόσμηση στις άκρες και λαβές σε εσοχή που δεν προεξέχουν. Έτσι, θα ταιριάξει με τις συσκευές της κουζίνας σας και θα ενισχύσει την εμφάνιση του σπιτιού σας.

Γρήγορη ψύξη τροφίμων & ποτών, όποτε το επιθυμείτε

Power Cool

Απολαύστε ταχείες επιδόσεις ψύξης για να ψύχετε γρήγορα τρόφιμα και ποτά. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού το Power Cool διοχετεύει δυνατό ψυχρό αέρα στο εσωτερικό του ψυγείου. Μπορείτε εύκολα να ψύχετε τα λαχανικά της εβδομάδας, ώστε να αιχμαλωτίζετε τη φρεσκάδα και τη γεύση τους ή να ψύχετε γρήγορα τα αγαπημένα σας ποτά για ένα πάρτι ή για ένα δείπνο.

Ψύχει ομοιόμορφα ολόκληρο το ψυγείο

All-Around Cooling

Ανεβάστε την αποθήκευση των τροφίμων σε ένα νέο επίπεδο βελτιστοποιημένης ψύξης και διατηρήστε αποτελεσματικά τη φρεσκάδα. Το προηγμένο σύστημα All-Around Cooling ελέγχει συνεχώς τη θερμοκρασία και διανέμει τον ψυχρό αέρα μέσα από στρατηγικά τοποθετημένους αεραγωγούς. Έτσι, κάθε αντικείμενο σε κάθε ράφι και σε κάθε θήκη διατηρείται σε κατάλληλη θερμοκρασία.

Επισκόπηση Προϊόντος
Τύπος Ψυγείου Δίπορτο με πάνω την κατάψυξη
Τρόπος Τοποθέτησης Ελεύθερος
Τεχνολογία Ψύξης No Frost
Συνολική Καθαρή Χωρητικότητα 465
ΧρώμαInox
Χρώμα ΠλαϊνώνInox
Έλενχος και Ενδείξεις Θερμοκρασίας Ηλεκτρονικός με ψηφιακή οθόνη
Αριθμός Συμπιεστών (μοτέρ)-
Δύο Κυκλώματα Ψύξης -
Αισθητήρες Ψύξης -
Πολλαπλή Ροή Αέρα -
Σύστημα Εξουδετέρωσης Οσμών Ναι
Αντιβακτηριδιακή Τεχνολογία -
Συνδεσιμότητα WiFi
Σήμα Ειδοποίησης Ανοικτής Πόρτας -
Δυνατότητα Αλλαγής Φοράς Πόρτας -
Επιπλέον Χαρακτηριστικάχειρολαβή με εσοχή
Πλάτος Συσκευής σε Εκατοστά70
Υψος Συσκευής σε Εκατοστά182,5
Συντήρηση
Καθαρή Χωρητικότητα Συντήρησης σε Λίτρα 357
Αριθμός Ραφιών3
Ρυθμιζόμενα Ράφια σε Ύψος2
Υλικό Ραφιών Γυαλί ασφαλείας
Αριθμός Συρταριών2
Αριθμός Συρταριών Μισού Μεγέθους-
Συρτάρι με Ρύθμιση Υγρασίας -
Συρτάρι Μηδενικής Ζώνης 0˚C -
Θήκες στην Πόρτα3
Θήκη για Μπουκάλια στην πόρτα
Εσωτερικός Φωτισμός Ναι (με λαμπτήρα LED)
Εξωτερικό Βρυσάκι Νερού -
Λειτουργία Ταχείας Ψύξης Ναι
Επιπλέον Χαρακτηριστικά-
Κατάψυξη
Κατάψυξη με Αστέρια -
Καθαρή Χωρητικότητα Κατάψυξης σε Λίτρα108
Ικανότητα Κατάψυξης σε 24 ώρες ( Κιλά ) -
Αυτονομία Κατάψυξης σε Περίπτωση Διακοπής Ρεύματος (ώρες) -
Αριθμός Συρταριών-
Αριθμός Ραφιών1
Θήκες στην Πόρτα2
Λειτουργία Ταχείας Κατάψυξης Ναι
Σύστημα Παροχής Πάγου Εσωτερική παγομηχανή
Επιπλέον Χαρακτηριστικά-
Ενεργειακά χαρακτηριστικά
Ενεργειακή Κλάση E
Καθαρή Χωρητικότητα Συντήρησης σε Λίτρα 357
Καθαρή Χωρητικότητα Κατάψυξης σε Λίτρα108
Κατάψυξη με Αστέρια -
Επίπεδο Θορύβου σε dB 39
Κλιματική Κλάση -
Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος Συσκευής σε Κιλά-
Διαστάσεις Συσκευής σε Εκατοστά (Υ χ Π χ Β)182.50 x 70.00 x 71.70
Εγγύηση Κατασκευαστή2 έτη,20 έτη στο μοτέρ