Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
AEG
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
233270

Πλυντήριο - Στεγνωτήριο Ρούχων AEG L6WNJ68WG 8 kg/ 4 kg E

 

Πλυντήριο - Στεγνωτήριο 6000 με συμπυκνωτή, προγράμματα για Μάλλινα & Ατμός φρεσκάρισμα, τεχνολογία ProSense επιλέγει αυτόματα τις ρυθμίσεις της συσκευής ανάλογα με το βάρος των ρούχων, παρέχοντας άψογη φροντίδα και κινητήρα Inverter για αναβαθμισμένη απόδοση και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
769 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Πλυμένα και στεγνά. Με έναν μόνο κύκλο

Πλύντε και στεγνώστε τα ρούχα σας, ακόμη και τα ευαίσθητα ή τα μάλλινα, χωρίς να χρειάζεται μεταφορά από τη μια συσκευή στην άλλη. Η λειτουργία μονού κύκλου μπορεί να εφαρμοστεί σε πέντε προγράμματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Για ολοκληρωμένη φροντίδα χωρίς κόπο.

Αποτελεσματική φροντίδα ρούχων. Εξοικονόμηση νερού και ρεύματος

Το ProSense επιλέγει αυτόματα τις ρυθμίσεις της συσκευής ανάλογα με το βάρος των ρούχων, παρέχοντας άψογη φροντίδα. Τα προσαρμοσμένα προγράμματα μπορούν να εξοικονομήσουν 30% ενέργεια κατά το πλύσιμο και το στέγνωμα λιγότερων ρούχων.

Μειώστε το τσαλάκωμα με αυτό

Μειώστε το τσαλάκωμα και φρεσκάρετε τα υφάσματα με τη δύναμη του φυσικού ατμού. Το πρόγραμμα 25 λεπτών μαλακώνει τις ίνες των αγαπημένων σας ρούχων και μειώνει την ανάγκη για κοπιαστικό σιδέρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συντόμευση για πλύσιμο ελαφρώς λερωμένων ρούχων.

Αξιόπιστη απόδοση. Μοτέρ Inverter

Το μοτέρ inverter εξασφαλίζει αξιόπιστη και αποτελεσματική λειτουργία. Ο μαγνητικός σχεδιασμός του επιτρέπει την αθόρυβη και ανέπαφη περιστροφή του κάδου, σε σχέση με άλλα μοντέλα που χρησιμοποιούν ψήκτρες, για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του θορύβου.