Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
226397
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
-30%

Πλυντήριο Ρούχων Samsung WW80M644OPW QuickDrive 8 kg A+++

 
A+++Ενεργειακή Κλάση A+++

Πλυντήριο ρούχων χωρητικότητας 8 kg από τη Samsung , ενεργειακής κλάσης Α+++, με τεχνολογία QuickDrive η οποία μειώνει το χρόνο πλύσης κατά 50% και τη χρήση ενέργειας κατά 20%, χωρίς να μειώνεται η απόδοση καθαρισμού.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
970 €679 €291 € (30%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Samsung WW80M644OPW 8 kg A+++

Μισός χρόνος πλύσης, ο άλλος μισός για εσάς

Το QuickDrive™ μειώνει το χρόνο πλύσης έως και 50% και τη χρήση ενέργειας κατά 20%, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση καθαρισμού. Το μοναδικό Q-Drum™ διαθέτει ένα «κύριο κάδο» και ένα επιπρόσθετο πίσω σύστημα «αναδευτήρα» που περιστρέφονται ανεξάρτητα, διασφαλίζοντας ότι τα ρούχα κινούνται δυναμικά και πλένονται γρήγορα, αποτελεσματικά και απαλά.*

*Δοκιμή σε WW6800M σε σύγκριση με το Samsung WW6500K. Εξοικονομεί 50% χρόνο σε προγράμματα Βαμβακερών (40℃, μισό φορτίο) και eCotton (40℃) με απόδοση πλύσης ±3%, και έως 20% ενέργεια σε κύκλους Βαμβακερών (40℃, μισό φορτίο), με βάση τα δεδομένα δοκιμών της Intertek.

Απλά προσθέστε ό,τι θέλετε** κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Ξεχάσατε ένα πουκάμισο; Η πόρτα Add Wash™ σας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να προσθέσετε ξεχασμένα ρούχα* ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ο κύκλος πλυσίματός σας. Μπορείτε επίσης εύκολα να βάλετε μέσα ρούχα πλυμένα στο χέρι που θέλετε απλά να ξεβγάλετε ή να στίψετε.

*Μπορούν να προστεθούν μόνο υφάσματα, ρούχα, απορρυπαντικό και μαλακτικό. **Η πόρτα AddWash ανοίγει μόνο όταν η θερμοκρασία του κάδου είναι κάτω από τους 50°C.

Samsung Q-rator*

Η λειτουργία Laundry Planner σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τους χρόνους ολοκλήρωσης της πλύσης σας για να βελτιστοποιήσετε το ημερήσιο πρόγραμμά σας**.
*Διατίθεται για συσκευές Android και iPhone. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi.
**Η σύσταση του προγράμματος πλύσης βασίζεται μόνο στον χρόνο πλύσης, οπότε ενδέχεται να μην είναι κατάλληλος για όλα τα υλικά ή τα επίπεδα ρύπανσης.

Πολύ γρήγορο πλύσιμο

Η λειτουργία Super Speed μειώνει το χρόνο μιας καθημερινής πλύσης κατά 34% σε μόλις 39 λεπτά*. Η τεχνολογία QuickDrive™ εξοικονομεί χρόνο ανακινώντας τα ρούχα δυναμικά, ενώ η τεχνολογία Eco Bubble™ εξασφαλίζει δυνατό καθαρισμό. Ο χρόνος ξεβγάλματος συντομεύεται επίσης με τη λειτουργία Spray Speed και την τεχνολογία «Swirl + Drum»**, επιταχύνοντας την ταχύτητας περιστροφής.

*Δοκιμή σε WW6800M σε σύγκριση με το Samsung WW6500K σε Super Speed (40℃, φορτίο 5kg).
**Δοκιμή σε Swirl+Drum σε σύγκριση με το σχήμα του Swirl Drum της Samsung βάσει δεδομένων εσωτερικών δοκιμών.

Ισχυρές φυσαλίδες

Η τεχνολογία Eco Bubble™ παρέχει δυνατό καθαρισμό, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες*. Το απορρυπαντικό διαλύεται και μετατρέπεται σε φυσαλίδες, έτσι ώστε να εισχωρεί γρήγορα στα υφάσματα και να αφαιρεί τη βρωμιά εύκολα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το χρώμα και την ύφανση του, εξοικονομώντας ενέργεια**.
*Δοκιμάστηκε σύμφωνα με το IEC 60456-2010 / Φορτίο πλύσης 4kg / Super Eco Wash κρύο (WF80F5E5U4W) έναντι προγράμματος Βαμβακερών 40°C χωρίς Eco Bubble (WF0702WKU). Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.
** Με βάση την αναφορά των Εργαστηριακών Δοκιμών για την Απόδοση από την Springboard Engineering σε λωρίδες EMPA, ανάμεσα σε κανονικό διάλυμα απορρυπαντικού και τεχνολογία φυσαλίδων χωρίς μηχανική δράση.

Εντατική αφαίρεση λεκέδων

Με το πάτημα ενός κουμπιού, η λειτουργία Bubble Soak βοηθά στην αφαίρεση πολλών ειδών από επίμονους λεκέδες. Τα ρούχα μουλιάζουν πλήρως με ενεργές φυσαλίδες, έτσι ώστε οι βρωμιές και οι λεκέδες μπορούν να αφαιρεθούν πολύ πιο αποτελεσματικά και εύκολα*.
* Δοκιμάστηκε σύμφωνα με το IEC 60456 5η έκδοση / Φορτίο πλύσης 8kg / Πλύση με Bubble Soak (WF80F5E5U4) έναντι προγράμματος για Βαμβακερά 40/60°C, Συνθετικά 60°C, και Τζιν 40°C χωρίς Bubble Soak (WF0702WKU).

Διατηρήστε το πλυντήριο σαν καινούριο

Το Eco Drum Clean+, καθαρίζει μέσα το πλυντήριο σας και εξαλείφει το 99,9% των βακτηρίων που προκαλούν οσμή* χωρίς τη χρήση σκληρών χημικών ουσιών. Η δύναμη τριβής ενός ισχυρού πίδακα νερού και η γρήγορη περιστροφή απομακρύνει επίσης το 99% της βρωμιάς* από το λάστιχο στεγανοποίησης της πόρτας. Και ακόμη σας ενημερώνει όταν χρειάζεται καθαρισμό**.

*Δοκιμή σε WW6800M Eco Drum Clean+ εξαλείφει το 99,9% των βακτηρίων που προκαλούν οσμή από το εσωτερικό του πλυντηρίου και αφαιρεί και το 99% των ρύπων από το λάστιχο με βάση τα δεδομένα δοκιμής της Intertek.
** Ειδοποιεί μετά από 40 κύκλους.

Ήσυχη, δυνατή και ανθεκτική απόδοση

Η Digital Inverter τεχνολογία χρησιμοποιεί ισχυρούς μαγνήτες για πιο ήσυχη και πιο δυνατή απόδοση, αλλά καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από ένα κινητήρα γενικής χρήσης. Αφαιρώντας την χρήση των βουρτσών, παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα* - με εγγύηση 10 ετών.

* Έλαβε πιστοποίηση αντοχής 20 ετών από την Ένωση Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Πληροφορικής της Γερμανίας (Verband Deutscher Elektrotechniker, VDE).

Απόδοση με Διάρκεια

Η αντίσταση Ceramic Heater+, έχει ένα νέο τύπο επίστρωσης κατά της προσκόλλησης, που μειώνει το σχηματισμό αλάτων σε σύγκριση με τις συμβατικές κεραμικές αντιστάσεις*. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός** εξασφαλίζει ότι η επιφάνεια μαζεύει λιγότερα άλατα, εμποδίζοντας τη θερμική αγωγιμότητα, οπότε η αντίσταση διατηρεί την απόδοσή της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι πιο ανθεκτική.

* Δοκιμή σε αντίσταση Ceramic Heater+ σε σύγκριση με την αρχική συμβατική αντίσταση του WF60F4E0N0W/ET της Samsung, που βασίζεται σε ανεξάρτητες δοκιμές της μεταβολής βάρους σε σκληρό νερό.
** Αριθμός αίτησης ευρεσιτεχνίας: 10-2012-0029920 σε Κορέα, Κίνα, Ευρώπη, ΗΠΑ.

Η επανάσταση στα πλυντήρια!

QuickDrive Πλυντήρια & Πλυντήρια-Στεγνωτήρια

Πλυντήρια με τεχνολογία QuickDrive

Επισκόπηση Προϊόντος
Τρόπος Φόρτωσης Πλυντηρίου Εμπρόσθιας φόρτωσης
Τρόπος Τοποθέτησης Ελεύθερος
Χωρητικότητα Πλύσης 8 κιλά
Μέγιστες Στροφές Στυψίματος 1400 rpm
Μετόπη με Κείμενο στα Ελληνικά-
Ενδείξεις Λειτουργίας-
Αριθμός Προγραμμάτων-
Προγράμματα-
Αναγνώριση Βάρους Ρούχων -
Αναγνώριση Αφρού-
Μείωση Κραδασμών -
Διπλή Παροχή Νερού -
Τύπος Κινητήτηρα(μοτέρ)Inverter
Συνδεσιμότητα WiFi
Άλλα ΧαρακτηριστικάEco Bubble
Διαστάσεις Συσκευής σε Εκατοστά (Υ χ Π χ Β)85.00 x 60.00 x 60.00
Επιλογές Πλύσης
Θερμοκρασιών -
Στροφών -
Πρόπλυσης -
Επιπλέον Ξεβγάλματος -
Εύκολου Σιδερώματος Ναι
Προγραμματισμός Έναρξης -
Άλλες Επιλογές-
Ασφάλεια
Κλείδωμα Ασφαλείας για Παιδιά Ναι
Σύστημα Προστασίας από Διαρροές -
Σύστημα Αυτοδιάγνωσης Βλαβών Ναι
Ενεργειακά χαρακτηριστικά
Ενεργειακή Κλάση A+++
Ετήσια Κατανάλωση σε KWh/Έτος 116,00
Κλάση Απόδοσης Στυψίματος A
Χωρητικότητα Πλύσης 8 κιλά
Ετήσια Καταναλώση Νερού σε Λίτρα 8100
Επίπεδο Θορύβου Πλυσίματος σε dB 49
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος σε dB 73
Γενικά χαρακτηριστικά
ΧρώμαΛευκό
Εγγύηση Κατασκευαστή2 έτη,10 έτη στο μοτέρ
Βάρος Συσκευής σε Κιλά77,00
Πλάτος Συσκευής σε Εκατοστά60,00
Βάθος Συσκευής σε Εκατοστά60,00