Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Bosch
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
231315

Πλυντήριο Ρούχων Bosch WAN24018GR 8 kg C

 

Πλυντήριο ρούχων με ActiveWater Plus για τέλεια αποτελέσματα με την ελάχιστη κατανάλωση νερού, ακόμη και με μικρότερα φορτία, υγιεινή και καθαριότητα με το πρόγραμμα Υγιεινή Plus, που σκοτώνει αποτελεσματικά τα μικρόβια ακόμη και στους 40°C, SpeedPerfect και αθόρυβο και ενεργειακά αποδοτικό κινητήρας EcoSilence Drive με 10 χρόνια εγγύηση!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
429 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Υγιεινή και καθαριότητα, ακόμη και στους 40°.

Μερικές φορές το απλά καθαρό δεν είναι αρκετό. Γι' αυτό το λόγο σχεδιάσαμε το πρόγραμμα Υγιεινή Plus. Διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή κατά τη διάρκεια της πλύσης, ενώ κάνοντας έναν επιπλέον κύκλο ξεβγάλματος σάς εξασφαλίζει υγιεινά καθαρά ρούχα, σκοτώνοντας μικρόβια και ακάρεα από οικιακή σκόνη πολύ αποτελεσματικά. Έτσι αποκτάτε υγιεινά καθαρά ρούχα έχοντας σκοτώσει 99,99% των κοινών μικροβίων, ακόμη και στους 40°C. 

Τέλεια αποτελέσματα, σε λιγότερο χρόνο.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Γι’ αυτό και τα πλυντήρια ρούχων με λειτουργία SpeedPerfect μειώνουν το χρόνο πλύσης έως και 65%, πάντα με τα ίδια, εκπληκτικά αποτελέσματα καθαρισμού. Η λειτουργία SpeedPerfect μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα περισσότερα προγράμματα και είναι ιδανική για όλα τα φορτία ρούχων, ανεξαρτήτως κιλών, και για όλους τους τύπους υφασμάτων.

Το εξαιρετικά ήσυχο πλυντήριο ρούχων.

Ο νέος σχεδιασμός AntiVibration Design των πλαϊνών τοιχωμάτων δεν είναι μόνο ελκυστικός στην εμφάνιση. Προσφέρει επίσης μεγαλύτερη σταθερότητα και μειώνει τους κραδασμούς. Επίσης, η ενισχυμένη μόνωση περιορίζει τον θόρυβο, με αποτέλεσμα τα πλυντήρια Bosch να είναι πολύ αθόρυβα ακόμα και κατά τη διάρκεια του κύκλου στυψίματος.

Ελέγξτε εύκολα τον κύκλο πλύσης!

Έλεγχος με πλήκτρα αφής για ευκολία στη χρήση και στο καθάρισμα. Ο διαδραστικός σχεδιασμός σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε εύκολα τα προγράμματα πλύσης, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχετε στις οδηγίες χρήσεως κάθε φορά. Απολαύστε την ευκολία στο χειρισμό του πλυντηρίου σας με τα πλήκτρα αφής Touch Control.

Κανένα ξεχασμένο ρούχο πια, χάρη στη λειτουργία προσθήκης ρούχων.

Ξεχάσατε μια παιδική κάλτσα ή ένα κοντομάνικο; Κανένα πρόβλημα! Η λειτουργία Προσθήκης ρούχων σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε με ευκολία τα ξεχασμένα ρούχα ή και να αφαιρέσετε κάποιο, ακόμα και κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Απλά διακόψτε τον, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί, ανοίξτε την πόρτα, για να προσθέσετε τα ρούχα στον κάδο και έπειτα συνεχίστε την πλύση.

Το αυτόματο σύστημα εξοικονόμησης νερού.

Το πλυντήριό σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο, αλλά συχνά με το κόστος της υπερβολικής κατανάλωσης νερού. Η τεχνολογία ActiveWater Plus παρέχει τέλεια αποτελέσματα, ενώ χρησιμοποιεί μόνο τόσο νερό όσο χρειάζεται. Ενσωματωμένοι αισθητήρες ρυθμίζουν την κατανάλωση νερού σύμφωνα με το είδος και την ποσότητα του υφάσματος, ενώ το πατενταρισμένο σύστημα κάδου και εισροής νερού επιτρέπουν το γρηγορότερο μούλιασμα. Επιλέξτε την πλύση που σας βοηθά να διαχειριστείτε την κατανάλωση του νερού και σας προσφέρει ηρεμία στο σπίτι.

Λειτουργία προγραμματισμού πλύσης

Τέλεια καθαρά ρούχα, τη στιγμή ακριβώς που τα θέλετε. Χάρη στη λειτουργία προγραμματισμού του πλυντηρίου ρούχων Bosch, εσείς ρυθμίζετε την ώρα που θέλετε να τελειώσει η πλύση σας, απλά πατώντας ένα κουμπί. Εκείνο, στη συνέχεια, θα φροντίσει να έχει τα ρούχα πλυμμένα και έτοιμα, τη στιγμή που έχετε ορίσει. Τόσο εύκολα, τόσο Bosch.