Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Miele
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
225620

Καταψύκτης Όρθιος Miele FNS35402 i F

 
12 άτοκες δόσεις

Εντοιχιζόμενος καταψύκτης ιδανικός και χωρίς ανάγκη συντήρησης εσωτερικός φωτισμός LED, ο οποίος σας προσφέρει γρήγορη και προσεκτική κατάψυξη τροφίμων.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
2.199 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

NoFrost

 

Τέρμα στην απόψυξη

Με το σύστημα NoFrost, δεν χρειάζεται ποτέ να κάνετε απόψυξη του ψυγείου σας. Το σύστημα NoFrost κατανέμει τον ψυχρό, ξηρό αέρα ομοιόμορφα, ώστε να μην σχηματίζεται πάγος στο εσωτερικό του θαλάμου. Επιπλέον, δεν σχηματίζεται πάγος επάνω στα κατεψυγμένα τρόφιμα και τα συρτάρια ανοιγοκλείνουν με ευκολία, χωρίς στρώμα πάγου να τα εμποδίζει. Το σύστημα NoFrost προσφέρει άριστη ευκολία κατά την ψύξη, χωρίς να χρειάζεται ποτέ απόψυξη.

Φωτισμός LED

Ατμοσφαιρικό

Ο έμμεσος φωτισμός δημιουργεί ατμόσφαιρα και αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα των υλικών. Τα φώτα LED δεν χρειάζονται συντήρηση και εξασφαλίζουν ιδανικό φωτισμό στο εσωτερικό του θαλάμου. Σε σύγκριση με τους συμβατικούς λαμπτήρες, οι λαμπτήρες LED είναι ιδιαίτερα οικονομικοί και με σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

VarioRoom

Μεταβλητή χρήση του τμήματος κατάψυξης

Μπορείτε να αυξήσετε τον χώρο του τμήματος κατάψυξης ανάλογα με τις ανάγκες χάρη στο σχεδιασμό μεταβλητού χώρου: VarioRoom. Αυτό χρησιμεύει π.χ. αν θέλετε να φυλάξετε μεγάλα κατεψυγμένα είδη. Τα συρτάρια και τα γυάλινα ράφια αφαιρούνται με ευκολία, κι έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε στη στιγμή όσο χώρο θέλετε. 

SoftClose

Η πόρτα της συσκευής κλείνει απαλά

Πόρτες ψυγείου και καταψύκτη που κλείνουν απαλά μόνες τους: Με το SoftClose, το πρωτοποριακό σύστημα κλεισίματος της Miele. Σε γωνία μικρότερη από 30°, η πόρτα κλείνει αυτόματα. Με το SoftClose, οι πόρτες κλείνουν απαλά – όχι πια μπουκάλια που χτυπάνε στα ράφια της πόρτας.