Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Pitsos
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
230869

Φούρνος Εντοιχιζόμενος Pitsos PH20M41W2 Λευκό

 

Φούρνος με ThermoFlow που σας επιτρέπει να μαγειρεύεται ταυτόχρονα μέχρι και σε τρία επίπεδα ψησίματος, εύκολο καθαρισμό χάρη στο νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων της πόρτας και την εσωτερική αντικολλητική επιφάνεια με αφαιρούμενες σχάρες και τηλεσκοπικό μηχανισμός 1 επιπέδου, με λειτουργία στοπ!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
479 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ηλεκτρονικό ρολόι

Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό, ενώ εσείς κάνετε γυμναστική στο σαλόνι σας. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των φούρνων Pitsos, μπορείτε να προγραμματίσετε εύκολα το μαγείρεμα του αγαπημένου σας πιάτου, οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Αποτέλεσμα; Το φαγητό είναι έτοιμο στην ώρα του, χωρίς να στερείστε χρόνο από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Βυθιζόμενοι περιστροφικοί διακόπτες

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τους βυθιζόμενους περιστροφικούς διακόπτες προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητά σας. Οι περιστρεφόμενοι διακόπτες εμφανίζονται, όταν τους πιέσετε και βρίσκονται στη θέση τους, αμέσως μόλις τους χρειάζεστε, εύκολα, λειτουργικά και εύχρηστα.

Εύκολος καθαρισμός.

Πείτε αντίο στους επίμονους λεκέδες που κολλάνε στην πόρτα του φούρνου σας. Χάρη στην ειδική επίστρωση από κρύσταλλο στην επιφάνεια της πόρτας, ο φούρνος σας παραμένει καθαρός μετά από κάθε χρήση. Για να γυαλίζει μέσα και έξω και να είναι πάντα στη διάθεσή σας για την επόμενη μαγειρική σας έμπνευση.