Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Inventor
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
9-0187

A/C Inventor King Plus K2VI32-12WiFi/K2VO32-12 12000 Btu

 
12 άτοκες δόσεις

Κλιματιστικό Inventor King Plus και καθαριστής αέρα 2σε1, με 2 φίλτρα IFD που λειτουργούν σαν ηλεκτροστατικά φίλτρα, αποστειρώνουν και ιονίζουν τον αέρα, Ενεργειακή κλάση Α+++, Αισθητήρας κίνησης Follow & Avoid, Αποστείρωση 56ο C, Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου, Αθόρυβη λειτουργία, Εξυπνη αφύγρανση, WiFi Standard.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
2.109 €1.199 €910 € (43%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Μοναδικές λειτουργίες & άριστες αποδόσεις!

Τα κλιματιστικά King Plus διαθέτουν μοναδικές λειτουργίες που σας προσφέρουν καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα. Διαθέτουν φίλτρο IFD που συμβάλλει στην εξουδετέρωση βλαβερών μικροοργανισμών, αφού ενεργοποιεί ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο που ιονίζει και αποστειρώνει τον αέρα. Τα κλιματιστικά επίσης λειτουργούν και ως καθαριστής αέρα, ενώ συγχρόνως σας ενημερώνουν για την ποιότητα του αέρα στον χώρο σας μέσω του εξελιγμένου αισθητήρα PM2.5. Ενσωματώνει τη λειτουργία Αποστείρωση 56°C που διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα του αέρα, προσφέροντας δυνατότητα καθαρισμού του εσωτερικού του κλιματιστικού στους 56°C. Στην καθαριότητα του εσωτερικού συμβάλλει η Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου που διαθέτει και εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων. Εκτός από τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν την υγιεινή ατμόσφαιρα, τα κλιματιστικά King Plus φροντίζουν για την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων χάρη στην Ενεργειακή Κλάση Α+++ και του Αισθητήρα Κίνησης που επίσης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη μονάδα.

10 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά Inventor

Όλα τα κλιματιστικά Inventor συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Κλιματιστικό & Καθαριστής Αέρα - 2 σε 1

Προστατεύστε εσάς και τους αγαπημένους σας, εξασφαλίζοντας καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα χάρη στο Ηλεκτροστατικό Φίλτρο Αποστείρωσης IFD. Το φίλτρο συμβάλλει στην εξουδετέρωση των βλαβερών μικροοργανισμών, ενεργοποιώντας ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο που ιονίζει και αποστειρώνει τον αέρα που εισέρχεται στο κλιματιστικό. Επιπλέον, διαθέτει εξελιγμένο αισθητήρα ποιότητας αέρα PM2.5* που εντοπίζει την ύπαρξη αιωρούμενων σωματιδίων μεγέθους έως 2,5μm ώστε να ενημερώνεστε άμεσα και με ακρίβεια για την ποιότητα του αέρα σας.

*Με ικανότητα καθαρισμού αέρα έως CADR 200m³/h.

Αποστείρωση 56°C

Φροντίστε για την υγεία σας και την καλύτερη ποιότητα αέρα με τη λειτουργία Αποστείρωσης 56°C. Η υψηλή θερμοκρασία 56°C που αναπτύσσεται στο εσωτερικό της μονάδας αποστειρώνει τη συσκευή και εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, όπως τον ιό H1N1 και το βακτήριο Escherichia coli (ποσοστό αποστείρωσης 99,9%), απομακρύνοντας ταυτόχρονα τη συσσωρευμένη σκόνη από το εσωτερικό της.

*Η Λειτουργία Αποστείρωσης 56°C μπορεί να ενεργοποιηθεί αποκλειστικά από την εφαρμογή Inventor Control.

Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου

Απολαύστε υγιεινή ατμόσφαιρα χάρη στην Τεχνολογία Νανοσωματιδίων Αργύρου. Τα νανοσωματίδια αργύρου στο εσωτερικό της μονάδας συμβάλλουν στη διατήρηση της καθαρότητάς της, εμποδίζοντας την ανάπτυξη μυκήτων* & μούχλας και καταπολεμώντας έως 99% των βακτηρίων**.

*Συμβάλλει στην αντιμετώπιση των μυκήτων: Aspergillus niger, Aspergillus terreus, Paecilomyces Varioti, Penicillium funicolosum, Aureobasium Pullalans, Chaetoomium globsum, Aspergillus brasiliensis, Aureobasium Pullulans, Chaetoomium globsum, Trichoderma virens.

** Συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βακτηρίων: Staphylococcus Aureus και Escherichia coli.

Αισθητήρας Κίνησης

Δημιουργήστε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, εξοικονομώντας ενέργεια, με την πρωτοποριακή τεχνολογία του Αισθητήρα Κίνησης. Ρυθμίστε την κατεύθυνση της ροής του αέρα του κλιματιστικού σας στο σημείο που βρίσκεστε ή αντίθετα από αυτό και απολαύστε άριστες συνθήκες άνεσης. Επιπλέον, εξοικονομήστε χρήματα, χάρη στη δυνατότητα που προσφέρει ο Αισθητήρας Κίνησης να μειώνει ή να ενισχύει την απόδοση κάθε φορά που αντιλαμβάνεται την παρουσία ή την απουσία σας από το δωμάτιο.

A+++ Ενεργειακή Kλάση

Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ (ψύξη και θέρμανση - μέση & θερμή ζώνη) και εξοικονομήστε ενέργεια, απολαμβάνοντας άριστες επιδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.