Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Haier
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
ΑΣ0688

A/C Haier Tundra AS09TA2HRA/1U09BE8ERA 9000Btu

 
12 άτοκες δόσεις

Κλιματιστικό Inverter 9000 btu Haier Tundra AS09TA2HRA/1U09BE8ERA ενεργειακής κλάσης A++ με απόλυτα αθόρυβη λειτουργία, άνεση στον ύπνο με τη λειτουργία “sleep” και έξυπνη κατανοµή αέρα.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
399 €349 €50 € (13%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία

Μέσω της εξελιγµένης ρύθµισης QUIET µπορείτε να επιτύχετε µείωση του θορύβου έως τα 20dB(A) χάρη στον έλεγχο της συχνότητας του συµπιεστή, της ταχύτητας του ανεµιστήρα και της ροής του αέρα (αναφέρεται στο µοντέλο 9.000 Btu/h)

 

Άνεση στον Ύπνο

Η ρύθµιση της θερµοκρασίας και ο εσωτερικός θόρυβος µπορούν να προσαρµοστούν σε ακόµη πιο ιδανικά επίπεδα, όταν επιλέξετε τη λειτουργία “sleep” κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

Έξυπνη Κατανοµή Αέρα

Αυτόµατη παροχή αέρα ανοδικά κατά τη ψύξη ή κατακόρυφα κατά τη θέρµανση ώστε ο αέρας να κατανέµεται αυτόµατα σε ολόκληρο το δωµάτιο, χωρίς απευθείας έκθεση στο ανθρώπινο σώµα.

 

Πιστοποίηση EUROVENT

Τα κλιµατιστικά Haier είναι πιστοποιηµένα από τον οργανισµό EUROVENT για τις εκτιµήσεις απόδοσης των κλιµατιστικών µονάδων, σύµφωνα µε τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Εγγυάται στον τελικό καταναλωτή ότι τα αναγραφόµενα χαρακτηριστικά του µηχανήµατος (κατανάλωση ρεύµατος, απόδοση, θόρυβο κ.τ.λ.) είναι ακριβή και σύµφωνα µε τα χαρακτηριστικά του σχεδιασµού του.