Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Olimpia Splendid
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
325907
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
-30%

Αφυγραντήρας Olimpia Splendid Seccoprof 38S 38 lt

 
38Δυνατότητα Αφύγρανσης σε Λίτρα/24Ώρες 38

Αφυγραντήρας με συπμιεστή από την OLIMPIA SPLENDID Αφυγραντήρας, SECCOPROF 38S. Καλύπτει χώρους μέχρι 470 m3 /190 m2 . Aφυγραίνει αποτελεσματικά χώρους μέχρι 330 m3 /135 m2 . Ικανότητα αφύγρανσης 38L /24ωρο. Ψηφιακή οθόνη Led με ένδειξη % σχετικής υγρασίας και θερμοκρασίας. Ψηφιακή ρύθμιση της επιθυμητής υγρασίας από 30% μέχρι 90%. Κατάλληλος για μεγάλους χώρους και για επαγγελματική χρήση. Δοχείο κλειστού τύπου. Ηχητικό σήμα & φωτεινή ένδειξη γεμάτου δοχείου. Επαναφορά λειτουργίας μετά από διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας με σωλήνα αποχέτευσης. Ηλεκτρονικός έλεγχος της απόψυξης και Hot Gas Defrost για αδιάκοπη λειτουργία κατά τη διάρκεια της απόψυξης.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
970 €679 €291 € (30%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επαγγελματική Χρήση

Ο επαγγελματικός αφυγραντήρας SeccoProf 38 S έχει εντυπωσιακή απόδοση,  κατάλληλη για αφύγρανση μεγάλων χώρων και για επαγγελματικές δραστηριότητες  (π.χ. κατασκευές, υπόγεια, κελάρια). Ο SeccoProf 38 S κατασκευάζεται με ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα χαρίζοντάς του ανώτερη αντοχή του στις ατμοσφαιρικές συνθήκες και επιτρέποντας του να χρησιμοποιείται ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η χρήση ανοξείδωτου χάλυβα δεν μειώνει την ευκολία μεταφοράς του  καθώς ο αφυγραντήρας SeccoProf 38 S μεταφέρεται πανεύκολα στο χώρο που χρειάζεται περισσότερο, χάρη στα μεγάλα και πρακτικά ροδάκια με ελαστική επένδυση και στις μεταλλικές λαβές του. Έχει πιστοποίηση IP X1 για ασφαλή λειτουργία σε περίπτωση κάθετης πτώσης νερού στη συσκευή.

Απόλυτος έλεγχος

Ο αφυγραντήρας SeccoProf 38 S ενσωματώνει ένα αποτελεσματικό και με διαίσθηση ηλεκτρονικό χειριστήριο που εξασφαλίζει την ευκολία στη χρήση. Με την φηφιακή οθόνη LED δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υγρασίας στο χώρο και η ρύθμιση της επιθυμητής υγρασίας.

Μία σημαντική λειτουργία που μπορεί να επιλεχθεί από το ηλεκτρονικό χειριστήριο είναι η λειτουργία SuperDry που ενεργοποιεί την συνεχή και ταχύτερη αφύγρανση ανεξαρτήτως επιπέδου υγρασίας στο χώρο. Υπάρχει πλήκτρο (Μ) επιλογής λειτουργίας αφύγρανσης, λειτουργίας ανακύκλωσης αέρα και λειτουργίας SuperDry συνεχούς και ταχύτερης αφύγρανσης.  

Οταν η υγρασία του χώρου πέσει 3% κάτω από την επιλεγμένη ρύθμιση σχετικής υγρασίας η λειτουργία συμπιεστή και ανεμιστήρα σταματά. Για παράδειγμα με επιλογή ρύθμισης 50% RH η λειτουργία σταματά όταν η μέτρηση είναι κάτω από 47%. Κατά την διακοπή λειτουργίας ο αισθητήρας μέτρησης σχετικής υγρασίας παραμένει ενεργοποιημένος. Η λειτουργία της συσκευής ξεκινά πάλι μόνο όταν η μέτρηση της σχετικής υγρασίας στη είσοδο αέρα της συσκευής ξεπεράσει κατά 3% το επιλεγμένη ρύθμιση. Για παράδειγμα με επιλογή ρύθμισης 50% RH η λειτουργία της συσκευής ξεκινά όταν η μέτρηση ξεπεράσει το 53% RH.

 

Hot Gas Defrost

Ο SeccoProf 38 S ξεχωρίζει από τους άλλους αφυγραντήρες για την τεχνολογία που χρησιμοποείται για να γίνει απόψυξη του εξατμιστή του.  Χρησιμοποιεί θερμό αέριο που επιτρέπει στην συσκευή να λειτουργεί ακόμη και σε θερμοκρασίες πλησίον των 0oC. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο συμπιεστή να λειτουργεί συνεχώς, αποφεύγοντας τις συχνές διακοπές και επανεκκινήσεις κατά την διάρκεια της λειτουργίας του. Η απόψυξη με την χρήση θερμού αερίου γίνεται ταχύτατα και με τον πιο αποδοτικό τρόπο και περιορίζονται στο ελάχιστο οι νεκροί χρόνοι. Λειτουργεί αποδοτικά στο μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών μέχρι και 35οC.

Για την λειτουργία του γίνεται χρήση οικολογικού ψυκτικού αερίου R134a για μεγαλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Πρακτικός

Ο αφυγραντήρας SeccoProf 38 S έχει ημιδιάφανο δοχείο κλειστού τύπου μεγάλων διαστάσεων που μπορεί να συλλέξει μέχρι και 10 λίτρα.  Φωτεινή και ηχητική ένδειξη ενημερώνει όταν το δοχείο είναι γεμάτο και διακόπτεται η λειτουργία.

Ο αφυγραντήρας SeccoProf 38 S έχει και αυτός τη δυνατότητα συνεχούς αποχέτευσης της υγρασίας σε σημείο αποχέτευσης, με διάφανο σωλήνα που παρέχεται, συνεχίζοντας αδιάκοπα η λειτουργία του, όσο βρίσκει υγρασία, χωρίς παρεμβάσεις.

Μετά από διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ο SeccoProf 38 S επανέρχεται στις επιλεγμένες ρυθμίσεις  λειτουργίας. Mετά από κάθε διακοπή λειτουργίας ή διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος η συσκευή ξεκινά με χρονοκαθυστέρηση 3 λεπτών για αποφυγή βλαβών από υπέρταση.

Επισκόπηση Προϊόντος
Τύπος Συσκευής Αφυγραντήρας με συμπιεστή
Δυνατότητα Αφύγρανσης σε Λίτρα/24Ώρες 38
Συνίσταται για Χώρους έως m2 135
Ρύθμιση ΑφύγρανσηςΨηφιακή
Χρονοδιακόπτης Λειτουργίας -
Ταχύτητες Ανεμιστήρα-
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού σε Λίτρα 10,00
Ένδειξη Γεμάτου Δοχείου Ναι
Δυνατότητα Μόνιμης Σύνδεσης με Αποχέτευση Ναι
Αυτόματη Επανεκκίνηση σε Διακοπή Ρεύματος Ναι
Αυτόματη Διακοπή Λειτουργίας για Γεμάτο Δοχείο Ναι
Αυτόματη Λειτουργία Απόψυξης Ναι
Λειτουργία Στεγνώματος -
Αποσπώμενο Φίλτρο Αέρα -
Λειτουργία Ιονιστή -
Λειτουργία Καθαριστή-
Συνδεσιμότητα -
Τύπος Ψυκτικού ΜέσουR134A
Μεταφορά
Χειρολαβή ΜεταφοράςΝαι
Ροδάκια ΚύλισηςΝαι
Απόδοση
Ισχύς σε Watt 700
Παροχή Αέρα σε m3/h 350
Εύρος Λειτουργίας σε ℃ 2-35
Στάθμη Θορύβου σε dB(A) 49
Γενικά Χαρακτηριστικά
ΧρώμαΓραφίτης
Διαστάσεις Συσκευής σε Εκατοστά. (Υ χ Π χ Β)65.00 x 31.00 x 43.50
Βάρος Συσκευής σε Κιλά22,00
Εγγύηση Κατασκευαστή2 έτη