Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Olimpia Splendid
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
409931
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
-30%

Αφυγραντήρας Olimpia Splendid SeccoProf 28S 28 lt

 
28Δυνατότητα Αφύγρανσης σε Λίτρα/24Ώρες 28

Ο επαγγελματικός αφυγραντήρας SeccoProf 28 S έχει εντυπωσιακή απόδοση, κατάλληλη για αφύγρανση μεγάλων χώρων και για επαγγελματικές δραστηριότητες.Καλύπτει χώρους μέχρι 340 m3 /140 m2 – Aφυγραίνει αποτελεσματικά χώρους μέχρι 250 m3 /105 m2 - Ικανότητα αφύγρανσης 28L /24ωρο.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
840 €586 €254 € (30%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επαγγελματική Χρήση

Ο επαγγελματικός αφυγραντήρας SeccoProf 28 S έχει εντυπωσιακή απόδοση,  κατάλληλη για αφύγρανση μεγάλων χώρων και για επαγγελματικές δραστηριότητες  (π.χ. κατασκευές, υπόγεια, κελάρια). Ο SeccoProf 28 S κατασκευάζεται με ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα χαρίζοντάς του ανώτερη αντοχή του στις ατμοσφαιρικές συνθήκες και επιτρέποντας του να χρησιμοποιείται ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η χρήση ανοξείδωτου χάλυβα δεν μειώνει την ευκολία μεταφοράς του  καθώς ο αφυγραντήρας SeccoProf 28 S μεταφέρεται πανεύκολα στο χώρο που χρειάζεται περισσότερο, χάρη στα μεγάλα και πρακτικά ροδάκια με ελαστική επένδυση και στις μεταλλικές λαβές του. Έχει πιστοποίηση IP X1 για ασφαλή λειτουργία σε περίπτωση κάθετης πτώσης νερού στη συσκευή.

Απόλυτος έλεγχος

Ο αφυγραντήρας SeccoProf 28 S ενσωματώνει ένα αποτελεσματικό και με διαίσθηση ηλεκτρονικό χειριστήριο που εξασφαλίζει την ευκολία στη χρήση. Με την φηφιακή οθόνη LED δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υγρασίας στο χώρο και η ρύθμιση της επιθυμητής υγρασίας.

Μία σημαντική λειτουργία που μπορεί να επιλεχθεί από το ηλεκτρονικό χειριστήριο είναι η λειτουργία SuperDry που ενεργοποιεί την συνεχή και ταχύτερη αφύγρανση ανεξαρτήτως επιπέδου υγρασίας στο χώρο. Υπάρχει πλήκτρο (Μ) επιλογής λειτουργίας αφύγρανσης, λειτουργίας ανακύκλωσης αέρα και λειτουργίας SuperDry συνεχούς και ταχύτερης αφύγρανσης.

Οταν η υγρασία του χώρου πέσει 3% κάτω από την επιλεγμένη ρύθμιση σχετικής υγρασίας η λειτουργία συμπιεστή και ανεμιστήρα σταματά. Για παράδειγμα με επιλογή ρύθμισης 50% RH η λειτουργία σταματά όταν η μέτρηση είναι κάτω από 47%. Κατά την διακοπή λειτουργίας ο αισθητήρας μέτρησης σχετικής υγρασίας παραμένει ενεργοποιημένος. Η λειτουργία της συσκευής ξεκινά πάλι μόνο όταν η μέτρηση της σχετικής υγρασίας στη είσοδο αέρα της συσκευής ξεπεράσει κατά 3% το επιλεγμένη ρύθμιση. Για παράδειγμα με επιλογή ρύθμισης 50% RH η λειτουργία της συσκευής ξεκινά όταν η μέτρηση ξεπεράσει το 53% RH.

 

Hot Gas Defrost

O SeccoProf 28 S έχει σύστημα έξυπνης απόψυξης του στοιχείου του εξατμιστή. Η απόψυξη δεν γίνεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αλλά μόνο όταν είναι απαραίτητο σύμφωνα με τις μετρήσεις των αισθητήρων. Mε αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται αποδοτική λειτουργία σε ευρύτερο φάσμα θερμοκρασιών (min 2οC - max 35οC) και ιδιαίτερα σε χώρους με χαμηλή θερμοκρασία.

Για την λειτουργία του γίνεται χρήση οικολογικού ψυκτικού αερίου R134a για μεγαλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Πρακτικός

Ο αφυγραντήρας SeccoProf 28 S έχει ημιδιάφανο δοχείο κλειστού τύπου μεγάλων διαστάσεων που μπορεί να συλλέξει μέχρι και 10 λίτρα.  Φωτεινή και ηχητική ένδειξη ενημερώνει όταν το δοχείο είναι γεμάτο και διακόπτεται η λειτουργία.

Ο αφυγραντήρας SeccoProf 28 S έχει και αυτός τη δυνατότητα συνεχούς αποχέτευσης της υγρασίας σε σημείο αποχέτευσης, με διάφανο σωλήνα που παρέχεται, συνεχίζοντας αδιάκοπα η λειτουργία του, όσο βρίσκει υγρασία, χωρίς παρεμβάσεις.

Μετά από διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ο SeccoProf 28 S επανέρχεται στις επιλεγμένες ρυθμίσεις  λειτουργίας. Mετά από κάθε διακοπή λειτουργίας ή διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος η συσκευή ξεκινά με χρονοκαθυστέρηση 3 λεπτών για αποφυγή βλαβών από υπέρταση.

Επισκόπηση Προϊόντος
Τύπος Συσκευής Αφυγραντήρας με συμπιεστή
Δυνατότητα Αφύγρανσης σε Λίτρα/24Ώρες 28
Συνίσταται για Χώρους έως m2 105
Ρύθμιση ΑφύγρανσηςΨηφιακή
Χρονοδιακόπτης Λειτουργίας -
Ταχύτητες Ανεμιστήρα-
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού σε Λίτρα 10,00
Ένδειξη Γεμάτου Δοχείου Ναι
Δυνατότητα Μόνιμης Σύνδεσης με Αποχέτευση Ναι
Αυτόματη Επανεκκίνηση σε Διακοπή Ρεύματος Ναι
Αυτόματη Διακοπή Λειτουργίας για Γεμάτο Δοχείο Ναι
Αυτόματη Λειτουργία Απόψυξης Ναι
Λειτουργία Στεγνώματος -
Αποσπώμενο Φίλτρο Αέρα Ναι
Λειτουργία Ιονιστή -
Λειτουργία Καθαριστή-
Συνδεσιμότητα -
Τύπος Ψυκτικού ΜέσουR134A
Μεταφορά
Χειρολαβή ΜεταφοράςΝαι
Ροδάκια Κύλισης-
Απόδοση
Ισχύς σε Watt 540
Παροχή Αέρα σε m3/h 340
Εύρος Λειτουργίας σε ℃ 2-35
Στάθμη Θορύβου σε dB(A) 47
Γενικά Χαρακτηριστικά
Χρώμα-
Διαστάσεις Συσκευής σε Εκατοστά. (Υ χ Π χ Β)65.00 x 31.00 x 43.50
Βάρος Συσκευής σε Κιλά23,00
Εγγύηση Κατασκευαστή2 έτη