Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Midea
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
409303

Αφυγραντήρας Midea MDDF-20DEN3-QA3 20 lt

 
12 άτοκες δόσεις

Αφυγραντήρας με ιονιστή και έξυπνη λειτουργία στεγνώματος από τη νέα σειρά της Midea. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη Led και χρονοδιακόπτη.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
219 €169 €50 € (23%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ιονιστής

Η σκόνη που βρίσκεται στον αέρα με την απελευθέρωση ανιόντων από τον ιονιστή της συσκευής, βαραίνει και πέφτει προς τα κάτω. Στη συνέχεια ο αφυγραντήρας φιλτράρει τη σκόνη διατηρώντας φρέσκο και υγιεινό τον αέρα. 

Χρονοδιακόπτης On/Off

Ο χρονοδιακόπτης μπορεί ρυθμίσει την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της συσκευής οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε μια χρονική περίοδο 24 ωρών. 

Στέγνωμα Ρούχων

Έξυπνη λειτουργία γρήγορου στεγνώματος. 

Όταν επιλέξετε το στέγνωμα των ρούχων, ο αφυγραντήρας λειτουργεί σε υψηλή ταχύτητα και συνεχόμενα για 2 ώρες μέχρι στο χώρο να μειωθεί η υγρασία  στο 45%. Στη συνέχεια ολοκληρώνει το στέγνωμα με τη λειτουργία του ανεμιστήρα για 2 ώρες. 

 

Αυτόματη Επανεκκίνηση

Αν η λειτουργία σταματήσει ξαφνικά λόγω διακοπής ρεύματος, ο αφυγραντήρας θα ξεκινήσει αυτόματα να λειτουργεί με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μόλις η παροχή του ρεύματος αποκατασταθεί.

Προστασία υπερχείλισης

Όταν το δοχείο γεμίσει, ο διακόπτης της υπερχείλισης θα απενεργοποιήσει αμέσως τη συσκευή, για να μη ξεχειλίσει το νερό στο δοχείο.

Αυτόματη Απόψυξη 

Με την αυτόματη απόψυξη, η μονάδα μπορεί να αποτρέψει την εξάτμιση λόγω ψύξης και να διατηρήσει την αφύγρανση έστω και κάτω από χαμηλή θερμοκρασία. 

Σχεδιασμός χαμηλού θορύβου

Βελτιωμένο ψυκτικό σύστημα και παροχή αέρος που εξασφαλίζει αρκετά χαμηλό θόρυβο και άνεση. 
 
Η στάθμη θορύβου είναι κατά 2 - 3dB χαμηλότερη από τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού. 

Έξυπνη αφύγρανση 

Αυτόματος έλεγχος της υγρασίας σε εύρος άνεσης μεταξύ 45% - 55% με βάση τη θερμοκρασία του χώρου, εμποδίζοντας τη δημιουργία βακτηρίων.