Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Xiaomi
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
572659

Xiaomi Mi Band 2

 

Fitness tracker Xiaomi Mi Band 2 με οθόνη OLED,κουμπί αφής, δόνηση και διάρκεια μπαταρίας 20 ημέρες. Μετράει βήματα, απόσταση, καρδιακό παλμό, την ποιότητα του ύπνου και παρέχει ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα. Ώρα να μετρηθούμε! Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε στην επίτευξη των στόχων για τη φυσική σας κατάσταση.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
39,90 €19,90 €20 € (50%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Mi Band 2

To Mi Band 2 ενσωματώνει οθόνη OLED, 0,42 ιντσών  ώστε να μπορείτε περισσότερες πληροφορίες με μια ματιά. Απλά σηκώστε τον καρπό σας για να δείτε την ώρα ή πατήστε το κουμπί για να δείτε τα βήματα σας και τους παλμούς της καρδίας.

Στατιστικά

Το Mi Band 2 χρησιμοποιεί οθόνη OLED για να βλέπετε περισσότερα με μια ματιά.Απλά σηκώστε τον καρπό* σας για να δείτε την ώρα και πατήστε το κουμπί για να δείτε τα βήματα και τον καρδιακό παλμό.

*Η λειτουργία πρέπει να είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις

Υπολογίζει με ακρίβεια τα βήματα σας

Ο βελτιωμένος αλγόριθμος του βηματόμετρου στο Mi Band 2 υπολογίζει τις πραγματικές κινήσεις. Μετράει τα βήματα που έχετε κάνει και την άσκησή σας με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Μετρήστε κάθε παλμό της καρδιάς

Με τον ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, το Mi Band 2 ξέρει ακριβώς πότε αρχίζει η προπόνησή σας.  Δεν χρειάζεται να αλλάξετε λειτουργίες ή να το ρυθμίσετε προτού ξεκινήσετε. Μετρήστε τον καρδιακό παλμό σας για να προσαρμόσετε τη διάρκεια και την ένταση της προπόνησης.  Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε στην επίτευξη των στόχων για τη φυσική σας κατάσταση!

Ξεκλειδώνει αμέσως

Το Mi Band 2 γνωρίζει την ταυτότητα σας. Όταν είστε κοντά στο έξυπνο τηλέφωνό σας με σύστημα Android, ξεκλειδώνει αμέσως  χωρίς να απαιτείται κωδικός πρόσβασης ή δακτυλικό αποτύπωμα.

Ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων

Αποστολή ειδοποιήσεων απ' ευθείας στην οθόνη του Mi Band 2, για να μη χάνετε κλήση, μήνυμα ή υπενθύμιση, ειδικά όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται στην τσάντα ή στην τσέπη.

Αντοχή στο νερό IP67

Πλύντε τα χέρια φορώντας το Mi Band 2 χωρίς να ανησυχείτε. Το Mi Band 2 είναι ανθεκτικό σε νερό, ιδρώτα, καλλυντικά, σκόνη και πολλά άλλα.

Κάθεστε πολύ ώρα;

Όταν κάθεστε αρκετή ώρα, λαμβάνετε ειδοποίηση με μία απαλή δόνηση. Είναι υπενθύμιση ότι ήρθε η ώρα 
για έναν σύντομο περίπατο ή για ένα διάλειμμα για νερό.

Τελειοποιημένο εσωτερικά

Η γυαλιστερή μαύρη οθόνη είναι επικαλυμμένη με UV και ανθεκτική στις γρατσουνιές και στα δακτυλικά αποτυπώματα. Με υφή για καλύτερη αφή, το ανοδιωμένο κουμπί διαθέτει χάραξη 0,05 mm σε όλη την επιφάνειά του, παρόμοια με αυτή ενός CD.

Ενεργειακά αποδοτική οθόνη OLED

Δείτε περισσότερα χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια στην ιδιαίτερη οθόνη OLED. Απλά πατήστε το κουμπί για να ελέγξετε τα πιο πρόσφατα στατιστικά σας.

Σύνδεση με Bluetooth 4.0

Το πλινθιοσύνολο του Bluetooth 4.0 2ης γενιάς χαμηλής ενέργειας παρέχει γρήγορες και σταθερές συνδέσεις με ταυτόχρονη κατανάλωση λιγότερης ενέργειας. Αυτό εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας και σταθερή μετάδοση δεδομένων.

 

Τέλεια εφαρμογή στον καρπό σας

Το περικάρπιο συγκρατεί τον αισθητήρα σφιχτά στη θέση του και εφαρμόζει άνετα στον καρπό σας, ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων ασκήσεων.

Υποαλλεργικές ιδιότητες

Το περικάρπιο είναι απαλό στην αφή και άνετο, ακόμη και για τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Απολαύστε την εκπληκτική διάρκεια ζωής 20 ημέρων της μπαταρίας του Mi Band 2. Η μπαταρία λιθίου – πολυμερούς έχει τη σωστή πυκνοτητα, είναι μικρή, ελαφριά και διαρκεί εξαιρετικά πολύ.
 

 

Έλεγχος με την εφαρμογή Mi Fit

Δείτε το ημερήσιο, το εβδομαδιαίο και το μηνιαίο ιστορικό των βημάτων, του ύπνου και του καρδιακού παλμού μέσω της εφαρμογής Mi Fit.