Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
573239

SmartWatch Samsung Gear Sport Black

 
6 άτοκες δόσεις

Samsung Gear Sport με κυκλική οθόνη Super AMOLED 1,2" , αισθητήρα καταγραφής καρδιακών παλμών και ανθεκτικό στο νερό σε πίεση 5ATM ή 50 μέτρα βάθος. Συνδυάζει στυλ και λειτουργία. Το Gear Sport παρακολουθεί την δραστηριότητά σας και σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι τόσο κομψό όσο και λειτουργικό!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
349 €249 €100 € (29%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Samsung Gear Sport SM-R600

Εναρμονιστείτε ή ξεχωρίστε

Το Gear Sport είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, το ένα για να ταιριάζει με όλα, το άλλο για να ξεχωρίζει. Επιλέξτε μεταξύ του διαχρονικού μαύρου ή του εντυπωσιακού μπλε για να ενισχύσετε το στυλ σας είτε βρίσκεστε στο γυμναστήριο είτε κινείστε κατά τη διάρκεια της ημέρας σας.

Δημιουργήστε το δικό σας Gear Sport

Αλλάξτε την εμφάνιση του Gear Sport με μια μεγάλη ποικιλία από λουράκια και καντράν.* Είτε πρόκειται για το σπορ Hybrid Sport, το διαχρονικό Classic Leather, είτε το casual cool Premium Nato, υπάρχει ένα στυλ που μπορείτε να ταιριάξετε με την εμφάνισή σας.


*Τα λουράκια πωλούνται ξεχωριστά (τα σχέδια τους υπόκεινται σε αλλαγές.)

Ακολουθήστε μια υγιεινή διαδρομή

Ορίστε τους στόχους υγείας και διατροφής στο smartphone σας και αρχίστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας απευθείας από τον καρπό σας: Το Gear Sport σας επιτρέπει να διατηρείτε τις θερμίδες σας ισορροπημένες και να παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων. Προσφέρει επίσης συμβουλές και ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνεχίσετε το πρόγραμμά σας.


*Το περιβάλλον εργασίας χρήστη ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Άσκηση με το δικό σας τρόπο

Αξιοποιήστε στο έπακρο την άσκηση σας με την εφαρμογή οδηγού προπόνησης στο τηλέφωνό σας. Επιλέξτε πάνω από 60 προπονήσεις, με περισσότερες να ακολουθούν, και το Gear Sport θα σας καθοδηγήσει στις κινήσεις καθώς μετράει τους καρδιακούς παλμούς σας.

Μη διστάζετε, βραχείτε

Εάν η κολύμβηση είναι το άθλημα της επιλογής σας ή σας πιάσει η βροχή ενώ τρέχετε, απλά μην σταματήσετε. Το Gear Sport είναι ανθεκτικό στο γλυκό νερό σε πίεση 5ATM ή έως 50 μέτρα βάθος, επομένως ακόμα και στα βαθιά, η δραστηριότητά σας συνεχίζει να καταγράφεται.* Στη συνέχεια, συγχρονίστε με το Speedo On, την νέα εφαρμογή Swim Tracking της Speedo, για να ανακαλύψετε τις λεπτομέρειες.**


Εάν η κολύμβηση είναι το άθλημα της επιλογής σας ή σας πιάσει η βροχή ενώ τρέχετε, απλά μην σταματήσετε. Το Gear Sport είναι ανθεκτικό στο γλυκό νερό σε πίεση 5ATM ή έως 50 μέτρα βάθος, επομένως ακόμα και στα βαθιά, η δραστηριότητά σας συνεχίζει να καταγράφεται.
* Στη συνέχεια, συγχρονίστε με το Speedo On, την νέα εφαρμογή Swim Tracking της Speedo, για να ανακαλύψετε τις λεπτομέρειες.**

Λάβετε έγκαιρες προτάσεις

Όταν βρίσκεστε σε αεροπλάνο, το Gear Sport προσαρμόζεται αναλόγως, υποδεικνύοντας τις διατάσεις που μπορείτε να κάνετε στο κάθισμά σας. Όταν οδηγείτε, είναι επίσης αρκετά έξυπνο ώστε να αναγνωρίζει ότι εστιάζετε στο δρόμο, και δεν κάθεστε απλά αδρανής, κι έτσι δεν θα σας ζητήσει να τεντώσετε τους μύες σας.

Έλεγχος με ένα άγγιγμα

Η αλλαγή των ρυθμίσεων ή η απάντηση στις ειδοποιήσεις είναι τόσο απλή όσο ένα πέρασμα του δακτύλου από την οθόνη ή μια στροφή της στεφάνης.* Σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω από οποιαδήποτε οθόνη για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Customized Moment Bar και να ρυθμίσετε την ένταση, να ελέγξετε το επίπεδο της μπαταρίας και πολλά άλλα. Και αν έρθει ένα μήνυμα κειμένου, απαντήστε σε αυτό με μια στροφή της στεφάνης.


*Απαιτεί σύζευξη Bluetooth με κινητό τηλέφωνο για λήψη κειμένων.