Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
573861
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
-24%

SmartWatch Samsung Galaxy Watch 46mm SM-R800 Silver

 
6 άτοκες δόσεις
SmartWatchΤύπος Wearable SmartWatch

SmartWatch Samsung Galaxy Watch 46mm (SM-R800). Τα χαρακτηριστικά ενός smartwatch και η φυσική αίσθηση ενός αναλογικού ρολογιού σε ένα μοναδικό συνδυασμό! Το Galaxy Watch σάς συνδέει με τον κόσμο γύρω σας. Με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, εργαλεία παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, αισθητήρα καρδιακών παλμών και όλες τις ειδοποιήσεις στον καρπό σας.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
329 €249 €80 € (24%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Galaxy Watch 42mm με Bluetooth

Μείνετε συνδεδεμένοι περισσότερο χρόνο. Τα χαρακτηριστικά ενός smartwatch και η φυσική αίσθηση ενός αναλογικού ρολογιού σε ένα μοναδικό συνδυασμό. Το Galaxy Watch σάς συνδέει με τον κόσμο γύρω σας.

Ο νέος ορισμός της αυθεντικότητας

Συνδυάστε το Galaxy Watch με τον τρόπο ζωής σας με την αυθεντικότητα που φαίνεται μέσα από μια ποικιλία από καντράν και με εφέ βάθους και φωτισμού. Ένα στρογγυλό καντράν, η σκιά του δείκτη και ο ήχος του χτύπου δίνουν την αίσθηση ενός πραγματικού ρολογιού.

*Το διαθέσιμο μοντέλο ρολογιού ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα

Το ρολόι σας, η επιλογή σας

Εκφραστείτε με το δικό σας Galaxy Watch. Επιλέξτε μοντέλο με Bluetooth ή αυτόνομο LTE και μέγεθος οθόνης 42mm (Μαύρο (Midnight Black), Χρυσό (Rose Gold) ή 46mm (Ασημί)). Στη συνέχεια, προσθέστε ένα εξατομικευόμενο καντράν για να ταιρίαζει στο δικό σας τρόπο ζωής.

*Το μέγεθος, το χρώμα και άλλες επιλογές εξατομίκευσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.
*Η διαθεσιμότητα του μοντέλου LTE ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τον πάροχο.

Αναδείξτε το στυλ σας

Εξατομικεύστε το Galaxy Watch σας επιλέγοντας το λουράκι. Επιλέξτε ένα που να ταιριάζει στο στυλ ή τη διάθεσή σας πριν βγείτε έξω. Επιλέξτε το ελαφρύ λουράκι σιλικόνης που παρέχεται ή τοποθετήστε μία δική σας επιλογή - το Galaxy Watch είναι συμβατό με λουράκια 20mm και 22mm για τα μοντέλα των 42mm και 46mm, αντίστοιχα.

*Πολύχρωμα λουράκια πωλούνται ξεχωριστά

Πάντα ενεργοποιημένο, συνεχώς

Mε την λειτουργία Always On Watch, δεν χρειάζεται να πατήσετε κουμπί ή να γυρίσετε τη στεφάνη για να δείτε την ώρα. Ρυθμίστε την οθόνη sAMOLED να είναι πάντα ενεργή, επιτρέποντάς σας να δείτε την ώρα, είτε είναι μέρα είτε νύχτα.

*Η χρήση της λειτουργίας Always On ενδέχεται να αυξήσει την κατανάλωση της μπαταρίας.

Τώρα παίρνετε μαζί την αγαπημένη σας μουσική

Με την έκδοση LTE του Galaxy Watch, παίρνετε μαζί την μουσική σας όπου κι αν πάτε. Κάνοντας streaming της μουσικής σας online και συνδέοντας τα ασύρματα ακουστικά σάς απαλλάσσεστε από την ανάγκη να μεταφέρετε το τηλέφωνο μαζί σας όταν βγαίνετε έξω για τζόκινγκ.

*Το streaming της μουσικής ενδέχεται να αυξήσει την κατανάλωση της μπαταρίας και να οδηγήσει σε επιπλέον χρέωση δεδομένων ανάλογα με το πρόγραμμα δεδομένων σας. 
*Τα ασύρματα ακουστικά πωλούνται ξεχωριστά.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Αφήστε τον φορτιστή σας να ξεκουραστεί μερικές νύχτες. Καθώς διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση, το Galaxy Watch μπορεί να διαχειριστεί κλήσεις, μουσική και πολλά άλλα με μπαταρία που φτιάχτηκε να διαρκεί.

*Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα κλήσεων και μηνυμάτων, το συνολικό αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας

Ο προσωπικός σας προπονητής, το Galaxy Watch σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε σε περισσότερη άσκηση με λιγότερο προγραμματισμό. Το ρολόι σας μπορεί να μετρήσει τον καρδιακό ρυθμό σας και να παρακολουθήσει έξι δραστηριότητες όταν ασκείστε. Επιλέξτε περισσότερα για να μετρήσετε έως 39+ τύπους δραστηριοτήτων και ακόμη περισσότερες, καθώς τις εναλλασετε.

*Προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής άσκησης και ευεξίας.
*Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Samsung Health με το Galaxy Watch, απαιτείται εγγραφή και σύζευξη με το συμβατό smartphone σας. 
*Το γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Εργαλεία παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης

Με το Samsung Health, μπορείτε να επεκτείνετε τις υπάρχουσες λειτουργίες του Galaxy Watch για να παρακολουθείτε και να καταγράφετε την φυσική σας κατάσταση με ακόμη μεγαλύτερη λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού ρυθμού και των θερμίδων.

*Προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής άσκησης και ευεξίας.
*Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Samsung Health με το Galaxy Watch, απαιτείται εγγραφή και σύζευξη με το συμβατό smartphone σας.
*Η λειτουργία παρακολούθησης παρέχεται μέσω της εφαρμογής Samsung Health, η οποία απαιτεί εγγραφή και σύζευξη με το Galaxy Watch.
*Το γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση

Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής

Μάθετε για τη νύχτα σας για να νιώσετε καλύτερα την επόμενη μέρα. Το Galaxy Watch παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σας, δημιουργώντας ένα αρχείο καταγραφής που περιλαμβάνει τα 4 στάδια ύπνου. Παρακολουθεί επίσης τα επίπεδα του στρες για να σας βοηθήσει με τη μείωσή του μέσω καθοδηγούμενης αναπνοής.

*Προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής άσκησης και ευεξίας.
*Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Samsung Health με το Galaxy Watch, απαιτείται εγγραφή και σύζευξη με το συμβατό smartphone σας. 
*Η λειτουργία παρακολούθησης παρέχεται μέσω της εφαρμογής Samsung Health, η οποία απαιτεί εγγραφή και σύζευξη με το Galaxy Watch.
*Η διαθεσιμότητα της λειτουργίας Stress and Sleep ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.
*Το γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Σχεδιασμένο για να αντέξει

Φορέστε το Galaxy Watch σας έξω στη βροχή ή σε άλλες δύσκολες συνθήκες. Καθώς είναι 5 ATM* ανθεκτικό στο νερό και διαθέτει ανθεκτικότητα υψηλού επιπέδου** σας επιτρέπουν περισσότερες δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, αντέχοντας σε δύσκολες συνθήκες.

*Το Galaxy Watch έχει ανθεκτικότητα στο γλυκό νερό έως 50 μέτρα βάθος, σύμφωνα με το πρότυπο πιστοποίησης ISO 22810:2010. Δεν είναι κατάλληλο για καταδύσεις ή υδάτινες δραστηριότητες υψηλής πίεσης. Εάν η συσκευή ή τα χέρια σας είναι βρεγμένα, πρέπει να τα στεγνώνετε καλά πριν το χειρισμό.
**Πιστοποίηση συμβατότητας MIL-STD-810G

Μάθετε τι σας επιφυλάσσει κάθε ημέρα

Ενημερωθείτε για ό,τι πρέπει να γνωρίζετε. Το Galaxy Watch ανιχνεύει πότε ξυπνάτε, προβάλλοντας μια πρωινή ενημέρωση με τον καιρό, το σημερινό πρόγραμμα, υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

Ελέγξτε την ημέρα σας πριν ξαπλώσετε

Σκεφτείτε την ημέρα σας πριν ξαπλώσετε. Μια άλλη ενημέρωση που βασίζεται στις συνήθειες ύπνου σας εμφανίζεται πριν από την ώρα για ύπνο, περιλαμβανομένων των υπόλοιπων υπενθυμίσεων και των δεδομένων υγείας σας για την ημέρα.

Η μέρα σας με μια ματιά

Το Galaxy Watch ξυπνάει μαζί σας και σας βοηθά να παραμείνετε εντός προγράμματος. Το καντράν My Day εμφανίζει τα προγράμματά σας για τις επόμενες 10 ώρες, συνοψίζοντάς τα με μία ματιά.

*Το γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.
*Αυτή η λειτουργία είναι συμβατή με smartphone που υποστηρίζει την υπηρεσία Samsung Customization ver.2.2 και άνω.

Εφαρμογές σε αφθονία

Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για το Galaxy Watch για αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Με ένα μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό παρόχων περιεχομένου, υπάρχουν πολλές εκεί έξω για να διαλέξετε.

*Η διαθεσιμότητα των εφαρμογών για το Watch Galaxy ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο ή τη χώρα.
*Ενδέχεται να απαιτείται η λήψη εφαρμογών, η εγγραφή και η σύζευξη με το συμβατό smartphone σας.

Σχεδιάστε την πορεία σας για αυτά που θα ακολουθήσουν

Το Galaxy Watch συνοδεύεται από GPS για να ξέρετε πού βρίσκεστε και πού πηγαίνετε. Σε αυτό προστίθεται ενσωματωμένος υψομετρητής και βαρόμετρο όταν θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από την πεπατημένη.

Η φόρτιση απλοποιείται

Η φόρτιση του Galaxy Watch είναι πανεύκολη. Τοποθετήστε το στην ασύρματη βάση φόρτισης* και η διαδικασία φόρτισης ξεκινά από μόνη της.

*Ο ασύρματος φορτιστής απαιτεί ξεχωριστή σύνδεση ρεύματος.

Μείνετε συνδεδεμένοι με τις συσκευές IoT

Με βάση τα πρότυπα ύπνου και δραστηριότητας, το Galaxy Watch ελέγχει τις συσκευές σας για να απλοποιήσει τη ζωή σας. Η λειτουργία Home IoT σάς επιτρέπει να ελέγχετε άλλες συσκευές όπως τη τηλεόραση, την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ και το κλιματιστικό. Χρησιμοποιήστε ένα εξατομικευμένο σύνολο εντολών για να εκτελέσετε ταυτόχρονα πολλαπλές ενέργειες.

*Απαιτείται ρύθμιση μέσω της εφαρμογής SmartThings σε σύζευξη με το συμβατό σας smartphone. 
*Το γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.
*Επικοινωνήστε με το κατάστημα ή τον πάροχο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα SmartThings και τη συμβατότητα έξυπνων συσκευών στην περιοχή σας πριν από τη χρήση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος WearableSmartWatch
Οθόνη Ίντσες 1,30
Τεχνολογία ΟθόνηςSuper Amoled
Λειτουργία ΚλήσεωνΝαι
Κάρτα Sim Όχι
Εσωτερική Μνήμη4GB
Λειτουργίες WearableΞυπνητήρι,Παλμογράφος,Μετρητής βημάτων,Ενσωματωμένο ηχείο,Καταγραφή ύπνου,Έξυπνες ειδοποιήσεις,Αποθήκευση Μουσικής
Camera Εμπρόσθια-
Ανθεκτικότητα σε ΝερόIP68 - ανθεκτικότητα σε νερό ATM 5 στο γλυκό νερό έως 50 μέτρα βάθος
Συμβατό με ΛειτουργικόAndroid 5.0 or higher & RAM 1.5GB above / iOS 9.0 or higher / Bluetooth v4.2
Bluetooth Ναι
Wi - Fi Ενσωματωμένο
GPS Ενσωματωμένο
Micro USB -
Μπαταρία472mAh (Ασύρματη φόρτιση)
Διάρκεια ΜπαταρίαςXρόνος Αναμονής με Τυπική Χρήση: Πάνω από 80 Ώρες
Χρώμα-
Εγγύηση Κατασκευαστή2 έτη