Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Xiaomi
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
574080

Fitness Tracker Xiaomi Amazfit Bip Red

 

Fitness Tracker Amazfit Bip Red με μεγάλη οθόνη 1,28'', διάρκεια αντοχής μπαταρίας έως 45 ημέρες, GPS και ενσωματωμένο PPG αισθητήρα καρδιακού ρυθμού. Το τρέξιμο γίνεται απόλαυση!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
99 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Το τρέξιμο γίνεται απόλαυση

Διάρκεια αντοχής μπαταρίας: 45 ημέρες丨 GPS + GLONASS Διπλός τρόπος λειτουργίας εντοπισμού θέσης丨 Καρδιακός παλμός άσκησης丨 32 g

Προσέξτε να μη χάσετε τον φορτιστή σας.

Φορτίζει μία φορά την ημέρα; Φορτίζει μία φορά την εβδομάδα; Όχι, καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν ισχύει. Για ένα ρολόι της έκδοσης version, ο 1 κύκλος φόρτισης δίνει τη δυνατότητα στη συσκευή να χρησιμοποιηθεί σε συνεχή βάση για 45 ημέρες 1. Φροντίστε, λοιπόν, να μη χάσετε τον φορτιστή σας. Εάν το ρολόι χρησιμοποιείται για να παρακολουθεί τον αριθμό των βημάτων και τον χρόνο του ύπνου, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 4 μήνες 2 χωρίς κανένα πρόβλημα.

GPS + GLONASS

Εξοπλισμένο με ενσωματωμένο Sony 28 nm, χαμηλής ισχύος μικρόκυκλωμα GPS και με διπλή λειτουργία εντοπισμού θέσης GPS + GLONASS, το ρολόι μπορεί να αναζητήσει το δορυφορικό σήμα γρήγορα και με ακρίβεια. Φορώντας ένα sport watch με GPS, ακόμα και χωρίς κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ενώ γυμνάζεστε, για παράδειγμα, μπορείτε να τρέξετε μια διαδρομή σε σχήμα καρδιάς ή να δείτε εάν ο ρυθμός ποδηλασίας μπορεί να προφτάσει μια φόρμουλα 1. Τρέξτε 10 χλμ συνεχόμενα και αισθανθείτε την απόλαυση.

Ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες

Η ένδειξη με λειτουργία 24/7 σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε εύκολα το ρολόι με ένα σήκωμα του καρπού ενώ παράλληλα η ανακλαστική οθόνη του προσφέρει καθαρή εικόνα ακόμα και στο έντονο εξωτερικό φως. Με τη συνεχή λειτουργία του GPS, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 22 ώρες 3. Μπορείτε απλά να αφήσετε το power bank σας στο σπίτι όταν είναι να τρέξετε σε έναν αγώνα δρόμου. Ο βαθμός προστασίας IP684 σας δίνει την ελευθερία να πάτε σχεδόν παντού.

Αερόβια ή αναερόβια άσκηση; 

Το μικρό αυτό ρολόι διαθέτει παρακολούθηση των αλλαγών του καρδιακού σας ρυθμού. Επομένως, όταν θέλετε να μάθετε αν η άσκησή σας είναι αρκετά έντονη, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό ή όχι, η άσκηση είναι αερόβια ή αναερόβια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο ρολόι σας.

Ελέγξτε για μηνύματα QQ απευθείας

Εκτός από τον απευθείας έλεγχο για μηνύματα QQ, WeChat, SMS, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με το ρολόι, όπως ξεκλειδώσετε την οθόνη του τηλεφώνου μέσω σύνδεσης, εάν υπάρχει αναπάντητη κλήση, η δόνηση θα σας το υπενθυμίσει. Επίσης, διαθέτει την έξυπνη δονούμενη αφύπνιση: όταν κάθεστε για πολλή ώρα, το ρολόι θα σας υπενθυμίζει να σηκωθείτε και να κινηθείτε.

Διώξτε το βάρος από πάνω σας

Το ρολόι μαζί με το λουράκι ζυγίζει μόνο 32 γραμμάρια, είναι τόσο ελαφρύ όσο και ένα αθλητικό βραχιόλι! Φορώντας το ρολόι, μπορείτε να τρέχετε και να πραγματοποιείτε άλματα χωρίς να αισθάνεστε κανέναν περιορισμό. Φορώντας το ρολόι στον ύπνο σας ή στο σκοτάδι όταν σηκώνεστε είναι πραγματικά υπέροχο...