Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Huawei
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
573637

Activity Tracker Huawei Band 2 Pro Black

 

Αδιάβροχο Activity Tracker Huawei Band 2 Pro με παλμογράφο και ενσωματωμένο GPS. Παρέχει ολοκληρωμένα και ακριβή δεδομένα προπόνησης για να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε τις αθλητικές σας επιδόσεις. Aδιάβροχο σε πίεση νερού 5 ATM, ιδανικό ακόμα και για βουτιές στην πισίνα. Huawei Band 2 Pro με κομψό, εργονομικό σχεδιασμό και μεγάλη αυτονομία. Ένας προπονητής παντός καιρού στον καρπό σας!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
69 €44,90 €24,10 € (35%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Στυλ που ξεχωρίζει, άνεση μοναδική

Το στυλ δεν είναι τίποτα χωρίς την άνεση. Ο κομψός εργονομικός σχεδιασμός του HUAWEI Band 2 Pro γίνεται ένα με τον καρπό σας και σας δίνει την ώθηση να δεχτείτε κάθε πρόκληση με στυλ. Αποκτήστε τέλεια εμφάνιση, νιώστε τέλεια, κάντε τέλεια πράγματα.

Εκλεπτυσμένο στυλ, Εκλεπτυσμένα υλικά

Ο εντυπωσιακός του σχεδιασμός συνδυάζει μια μοντέρνα κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι με μια διαχρονική αισθητική που σας προσφέρει αξεπέραστες επιδόσεις με πραγματικό στυλ. Είτε είστε στην πασαρέλα, είτε στο στίβο, το HUAWEI Band 2 Pro είναι ένα αξεσουάρ για κάθε περίσταση.

Χρώματα που ξεχωρίζουν και συνδυάζονται αρμονικά

Να το ταιριάξετε με το στυλ σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο, να το φοράτε δεν ήταν ποτέ πιο άνετο. Σας ενδιαφέρει η εμφάνισή σας, μας ενδιαφέρει πώς να κάνουμε την εμφάνισή σας καλύτερη. Το HUAWEI Band 2 Pro είναι διαθέσιμο σε χρωματικούς συνδυασμούς για κάθε περίσταση.

Επιδόσεις σε νέα επίπεδα

Εξερευνήστε πιο μακριά και πιο βαθιά με επιδόσεις χωρίς όρια. Ο αδιάβροχος σχεδιασμός του HUAWEI Band 2 Pro, με αντοχή πίεσης 5 Ατμόσφαιρες στο νερό, μπορεί να αντέξει υγρασία και βροχή, ακόμα και το κολύμπι στην πισίνα, επιτρέποντάς σας να τα δώσετε όλα και να γίνετε ακόμα καλύτεροι.

GPS χωρίς περιορισμούς

Με ενσωματωμένο GPS, λάβετε πιο ακριβή δεδομένα για το πόσο μακριά τρέξατε, υπολογίζοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα, την κίνηση και την απόσταση. Δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να μπορεί να περιορίσει την ελευθερία σας.

Ένας προπονητής στον καρπό σας

Το HUAWEI Band 2 Pro δεν παρέχει μόνο τα πλήρη και ακριβή δεδομένα για τη γυμναστική σας (καρδιακούς παλμούς, ρυθμό, απόσταση μετακίνησης, ταχύτητα και κατεύθυνση) αλλά ενσωματώνει κι έναν επαγγελματικό αλγόριθμο ανάλυσης κίνησης για να βοηθήσει τους χρήστες να εξασκηθούν με έναν πραγματικά επιστημονικό τρόπο.

Ακούστε την καρδιά σας

Το HUAWEI Band 2 Pro, μέσω της διαρκούς παρακολούθησης της καρδιάς σας, καταγράφει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της καρδιακής σας λειτουργίας και σας παρέχει τις ανάλογες συμβουλές για να έχετε καλύτερες επιδόσεις και να παραμένετε υγιείς. Παρά το γεγονός ότι αθλείστε, το HUAWEI Band 2 Pro συνεχίζει να καταγράφει τους καρδιακούς σας παλμούς, όλη μέρα, κάθε μέρα.

Τελειοποιήστε το τρέξιμό σας

Τρέξτε υπό επιστημονική παρακολούθηση, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε προπονητικές οδηγίες εναρμονισμένες με τις αποδόσεις και τις ανάγκες σας. Το σύστημα FirstBeat αναλύει το στυλ τρεξίματός σας, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής κομμένο και ραμμένο ώστε να βελτιώσετε την αντοχή και τις αποστάσεις σας, αξιολογώντας και το VO2Max* σας για να σας ενημερώσει σχετικά με τη βέλτιση αποκατάσταση.

*VO2Max = Η μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου που υπολογίζεται κατά τη διάρκεια βαθμιδωτής εξάσκησης

Αναπνεύστε έξυπνα

Οι οδηγίες αναπνόης του HUAWEI Band 2 Pro σας βοηθούν να βρείτε τη συγκέντρωσή σας. Αφήστε τα ήπια φώτα να καθοδηγήσουν την αναπνοή σας και να συνδεθούν με τον κόσμο σας, διανοητικά, σωματικά, ολοκληρωμένα. Ακολουθήστε το ήπιο καθοδηγητικό φως του HUAWEI Band 2 Pro για να αναπνεύσετε και θα έχετε μια χαλάρωση που θα σας βοηθήσει να φτάσετε ακόμα πιο μακριά. Η λειτουργία αυτή στοχεύει στην καλύτερη απόδοσή σας μέσω υπενθυμίσεων που σας βοηθούν να ασκείστε έξυπνα καθημερινά.

Τέλεια σύνδεση

Το HUAWEI Band 2 Pro πραγματικά εντυπωσιάζει όταν συνδέεται με ένα κινητό τηλέφωνο HUAWEI και κάνει σίγουρο πως δε θα χάσετε ποτέ τίποτα, είτε αυτό είναι ξυπνητήρι, είτε μήνυμα. Το συνδεδεμένο band σας επιτρέπει να αφήσετε πίσω το τηλέφωνό σας, ενώ παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ρυθμούς της ζωής. Δεν θα ξαναχάσετε σημαντικό μήνυμα όντας συνδεδεμένοι με αυτή τη συσκευή.

**Αυτό το προϊόν δεν προτείνεται ή θεωρείται ως ιατρική συσκευή. Όλα τα δεδομένα που παρέχονται είναι αποκλειστικά για πληροφόρηση και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για ιατρική διάγνωση.