Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Huawei
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
575565

SmartWatch Huawei Watch Fit Pink

 
SmartWatchΤύπος Wearable SmartWatch

Huawei Watch Fit με πανέμορφη μεγάλη ορθογώνια οθόνη AMOLED 1,64", ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας για καλύτερη προβολή στο φως, 6 πρόσωπα ρολογιού Always-On για να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ, Quick-Workout Animations, ελαφριά σχεδίαση και έως 10 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με μοντέρνα εμφάνιση για κάθε στιγμή της ημέρας, είτε πρόκειται για σπορ είτε για casual ένδυση, αυτό το έξυπνο ρολόι είναι ο ιδανικός σύντροφος σας!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
99 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Huawei Watch GT Fit

1,64" Vivid AMOLED Οθόνη | Quick-Workout Animations | 10 ημέρες ζωή μπαταρίας

Τώρα έχεις Περισσότερες Επιλογές

Με μια πανέμορφη ορθογώνια οθόνη AMOLED 1,64" και ανάλυση HD 280 x 456, το* HUAWEI WATCH FIT προσφέρει μια εξαιρετικά καθαρή και ευρεία εμπειρία προβολής. Η ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας προσφέρει καλύτερη προβολή στο φως του ήλιου, ενώ τα έξι πρόσωπα ρολογιού Always-On** σας επιτρέπουν για να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ και διάθεση κάθε δεδομένη ημέρα.

*Τα δεδομένα προέρχονται από τα εργαστήρια της Huawei.
**Η χρήση της λειτουργίας Always-On μπορεί να αυξήσει την κατανάλωση μπαταρίας.

Ανανέωσε το Καθημερινό σου Στιλ

Εξατομικεύσεις της θεματολογιας του ρολογιού για να ταιριάζει με την καθημερινή σας εμφάνιση*. Υπάρχουν πολλά εκπληκτικά πρόσωπα ρολογιών στο Watch Face Store για να διαλέξετε. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τη δική σας, με οποιαδήποτε φωτογραφία από την κινητή συσκευή σας**.

*Το HUAWEI Watch Face Store διατίθεται μόνο σε Android και η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή.
**Υποστηρίξτε έως και 5 φωτογραφίες που έχουν αποθηκευτεί στο ρολόι ταυτόχρονα. Αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζεται κατά τη σύνδεση με τηλέφωνο iOS.


Προσαρμοσμένο για την ευκολία σας

Τώρα οι λειτουργίες που έχουν προτεραιότητα για εσάς, μπαίνουν στο πρόσωπο ρολογιού και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα. Αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο, όπως ο καιρός, ο καρδιακός ρυθμός, τα βήματα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και άλλα, μπορείτε να το επιλέξετε και να ρυθμίσετε την κατάλληλη θέση που θα έχει ανάλογα με τις συνήθειές σας.*

*Η προσαρμόσιμη δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες οθόνες ρολογιού. Αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το σχεδιασμό του ρολογιού και τις αγορές.

Έχετε όποιο στιλ εσείς Επιλέγετε

Το μεταλλικό πλαίσιο ματ, συνδυάζεται τέλεια με τους πολύχρωμους και μαλακούς ιμάντες, σε μία εξαιρετική και συμπαγή σχεδίαση. Το HUAWEI WATCH FIT σας προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ελαφρύτερη σχεδίαση, μεγαλύτερη
διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Το απίστευτα λεπτό και ελαφρύ HUAWEI WATCH FIT συνδυάζει την αναβαθμισμένη απόδοση της μπαταρίας σε μόλις 21 γραμμάρια*, καθιστώντας το ιδανικό για όλη τη μέρα. Με τη διπλή αρχιτεκτονική chipset και τους αλγόριθμους εξοικονόμησης ενέργειας, αυτό το ρολόι μπορεί να διαρκέσει για 10 ημέρες. Με την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, το ρολόι μπορεί να σας υποστηρίξει μια ολόκληρη μέρα με μόνο 5 λεπτά φόρτισης**.

*Τα δεδομένα προέρχονται από τα εργαστήρια της Huawei. Το βάρος δεν περιλαμβάνει τον ιμάντα.
**Με βάση τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών HUAWEI. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από την πραγματική κατάσταση χρήσης.Η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει 10 ημέρες στις ακόλουθες περιπτώσεις: Φοριέται 24 ώρες την ημέρα με ενεργοποιημένη την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, το HUAWEI TruSleep™ ενεργοποιημένο για ύπνο, 30 λεπτά άσκησης κάθε εβδομάδα (ενεργοποιημένο GPS), ενεργοποιημένες ειδοποιήσεις μηνυμάτων (50 μηνύματα SMS, 6 κλήσεις και 3 συναγερμούς την ημέρα), η οθόνη είναι ενεργοποιημένη 200 φορές την ημέρα. Η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει 7 ημέρες στις ακόλουθες καταστάσεις: Φοριέται 24 ώρες την ημέρα με ενεργοποιημένη την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, το HUAWEI TruSleep™ ενεργοποιημένο για ύπνο, 60 λεπτά άσκησης κάθε εβδομάδα (ενεργοποιημένο GPS), ενεργοποιημένες ειδοποιήσεις μηνυμάτων (50 μηνύματα SMS, 6 κλήσεις και 3 συναγερμούς την ημέρα), η οθόνη είναι ενεργοποιημένη 500 φορές την ημέρα.

Ένας Personal Trainer στο Ρολόι σας!

Ξεκινήστε την προπόνηση ανά πάσα στιγμή με το HUAWEI WATCH FIT και απαλλαγείτε από την αναζήτηση βίντεο επίδειξης προπόνησης. Αυτό το ρολόι παρέχει 12 είδη γρήγορης προπόνησης με κινούμενα σχέδια* όπως Exercise at Work, Full-Body Stretch, Ab ripper και περιλαμβάνει 44 τυπικές επιδείξεις κίνησης.

*Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μέσω ενημερώσεων OTA.

96 Λειτουργίες προπόνησης

Το HUAWEI WATCH FIT παρέχει ακριβείς μετρήσεις προπόνησης σε πραγματικό χρόνο για 11 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες, όπως τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία. Οι 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες προπόνησης σάς επιτρέπουν να απελευθερώσετε τις δυνατότητές σας, είτε ασχολείστε με τη γιόγκα είτε την προπόνηση υψηλής έντασης, το ρολόι παρακολουθεί επίσης τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο, τις θερμίδες και τη διάρκεια της προπόνησης.


Βρείτε τον καλύτερο ρυθμό σας

Με ενσωματωμένο αισθητήρα GPS, 5 ATM*, αλγόριθμο καρδιακού ρυθμού AI, αλλά και καινοτόμους αισθητήρες, το HUAWEI WATCH FIT είναι κατασκευασμένο για όλους τους τρόπους που ασκείστε. Αυτό το ρολόι σας βοηθά να προπονήστε καλύτερα παρέχοντας μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο, αξιολογήσεις επιστημονικής εκπαίδευσης και επαγγελματική καθοδήγηση.

*Οι συσκευές που συμμορφώνονται με το νερό με βαθμολογία 5 ATM έχουν βαθμολογία αντοχής στο νερό 50 μέτρα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22810: 2010. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες ρηχών νερών, όπως κολύμπι σε πισίνα ή ωκεανό. Ωστόσο, πρέπει να μην χρησιμοποιείται για καταδύσεις, θαλάσσιο σκι ή άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν νερό υψηλής ταχύτητας ή βύθιση κάτω από το ρηχό βάθος. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις αδιάβροχες προφυλάξεις, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us00738723/.

Έξυπνος Συνεργάτης με Προηγμένες Δυνατότητες

Το HUAWEI WATCH FIT είναι σε θέση να αναγνωρίσει τον τύπο προπόνησης και να σας υπενθυμίσει να αρχίσετε να το παρακολουθείτε*. Είτε τρέχετε είτε κολυμπάτε, το HUAWEI WATCH FIT μπορεί να παρακολουθεί τις ακριβείς μετρήσεις προπόνησης που χρειάζεστε. Αφού τελειώσετε, μπορείτε να δείτε πιο λεπτομερείς μετρήσεις, επαγγελματική ανάλυση και επιστημονική καθοδήγηση στην εφαρμογή HUAWEI Health.

*Έξι τύποι προπόνησης υποστηρίζονται για αυτόματη ανίχνευση προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων των υπαίθριο τρέξιμο / περιπάτος, εσωτερικό τρεξίμο / περίπατος, ελλειπτικών και Rower.

Διατηρήστε το extra Κίνητρo κάθε μέρα

Το HUAWEI WATCH FIT παρακολουθεί την πρόοδο της φυσικής σας κατάστασης όλη την ημέρα και σας υπενθυμίζει κάθε πότε να σταματάτε για να αποτρέψετε την υπερβολική κόποση. Το ρολόι καταγράφει τον ημερήσιο αριθμό των βημάτων σας, τις ενεργές ώρες και τις περιόδους δραστηριοτήτων μέσης έως υψηλής έντασης σε τρεις πολύχρωμους κύκλους και σας παρέχει μια αίσθηση ολοκλήρωσης κατά την ολοκλήρωσή τους.

24 ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού

Χάρη στην τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού HUAWEI TruSeen™ 4.0, αυτό το έξυπνο ρολόι μπορεί να παρακολουθεί με ακρίβεια τον καρδιακό σας ρυθμό σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και όταν κοιμάστε. Και εντοπίστε έγκαιρα εάν ο καρδιακός σας ρυθμός υπερβαίνει το φυσιολογικό εύρος και στείλτε μια υπενθύμιση για να σας παρέχετε όλη την ημέρα προστασία της υγείας.*

*Η ειδοποίηση χαμηλού καρδιακού ρυθμού δεν υποστηρίζεται για iOS

Ανίχνευση κορεσμού οξυγόνου*

Πολύ χαμηλά επίπεδα κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (SpO2) μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα υγείας. Προσπαθήστε να φοράτε το HUAWEI WATCH FIT και αρχίστε να εντοπίζετε το SpO2 με ένα απλό άγγιγμα. Μόνο λίγα δευτερόλεπτα, θα εμφανίσει τα δεδομένα ανίχνευσης με ακρίβεια και θα σας δώσει μια αναφορά για να δώσετε προσοχή στην υγεία σας.

*Ο κορεσμός οξυγόνου αναφέρεται στο κλάσμα κορεσμένης με οξυγόνο αιμοσφαιρίνης σε σχέση με την ολική αιμοσφαιρίνη στο αίμα. Αυτό το προϊόν δεν και δεν προορίζεται για διάγνωση, θεραπεία, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Η διαθεσιμότητα της λειτουργίας μπορεί να διαφέρει ανά περιοχή

Prepare for Special Days

Παρακολουθήστε τους κύκλους της εμμήνου ρύσεως* και υπολογίστε την ημερομηνία ωορρηξίας με αυτό το έξυπνο ρολόι. Το HUAWEI WATCH FIT μπορεί να σας στείλει υπενθυμίσεις σύμφωνα με τα αρχεία και να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τις ειδικές ημέρες.

*Αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζεται κατά τη σύνδεση με τηλέφωνο iOS. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανά περιοχή.

Καλύτερη παρακολούθηση ύπνου

Με βάση τον καρδιακό ρυθμό και την τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0, αυτό το ρολόι είναι σε θέση να καταγράφει την κατάσταση του ύπνου σας με ακρίβεια και να αναλύει την ποιότητα του ύπνου σας, καθώς και 200+ επιστημονικές συμβουλές* για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας.

*Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανά περιοχή.

Καταπολεμήστε το άγχος σας

Η τεχνολογία HUAWEI TruRelax™ και ο αλγόριθμος παρακολούθησης πίεσης όλη την ημέρα μπορούν να παρακολουθούν αποτελεσματικά τα επίπεδα άγχους σας για να διαπιστώσουν εάν αισθάνεστε ένταση.* Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις προτεινόμενες ασκήσεις αναπνοής για να απελευθερώσετε το άγχος σας όταν έχετε άγχος.

*Αυτή η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται κατά τη σύνδεση με τηλέφωνο iOS.

Υπενθύμιση Άμεσου Μηνύματος

Παρέχοντας έγκαιρες υπενθυμίσεις για μηνύματα SMS, εισερχόμενες κλήσεις, συμβάντα ημερολογίου και άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων, το HUAWEI WATCH FIT σάς επιτρέπει να μην χάνετε πλέον σημαντικές υποθέσεις.

Προσωπικός βοηθός για εσάς

Τώρα μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα την αναπαραγωγή μουσικής*, να τραβήξετε μια φωτογραφία με απομακρυσμένο κλείστρο** ή να βρείτε το τηλέφωνό σας σε μια στιγμή με αυτό το έξυπνο ρολόι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες λειτουργίες όπως ο καιρός, το ξυπνητήρι, το χρονόμετρο, το χρονόμετρο, το φακό.

*Αυτή η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται κατά τη σύνδεση με τηλέφωνο iOS.
**Αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται μόνο από τηλέφωνα με EMUI 8.1 ή μεταγενέστερη έκδοση και δεν υποστηρίζεται κατά τη σύνδεση με τηλέφωνο iOS.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος WearableSmartWatch
Οθόνη Ίντσες 1,64
Τεχνολογία ΟθόνηςAMOLED
Λειτουργία Κλήσεων-
Κάρτα Sim Όχι
Εσωτερική Μνήμη4GB
Λειτουργίες WearableΞυπνητήρι,Παλμογράφος,Μετρητής βημάτων,Καταγραφή ύπνου,Έξυπνες ειδοποιήσεις,MultiSport,Μέτρηση οξυγόνου στο αίμα (Sp02)
Camera Εμπρόσθια-
Ανθεκτικότητα σε Νερό5 ATM αδιάβροχο, αντοχή στο νερό 50 μέτρα
Συμβατό με ΛειτουργικόAndroid 5.0 ή ανώτερο / iOS 9.0 ή ανώτερο
Bluetooth Ναι
Wi - Fi -
GPS Ενσωματωμένο
Micro USB -
Μπαταρία-
Διάρκεια Μπαταρίας10 ημέρες τυπική χρήση
ΧρώμαΡοζ
Εγγύηση Κατασκευαστή2 έτη