Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Sony
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
136829

Sony PS4 1TB E Chassis + FIFA18

 

PlayStation 4 1ΤΒ E Chassis + FIFA18. Η κονσόλά PS4 1TB, σε ένα μοναδικό πακέτο με τον πολυαναμενόμενο τίτλο FIFA18! Στο πακέτο επίσης περιλαμβάνεται PlayStation Plus FIFA trial voucher 14 ημερών.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
359 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Play. Redesigned.

Πιο μικρό και κομψό PS4, με απαράμιλλη ισχύ παιχνιδιού: πάντα για τους παίκτες. 

Το PS4 πιο λεπτό με νέα εμφάνιση

Αποθηκεύστε τα παιχνίδια, τις εφαρμογές, τα στιγμιότυπα και τα βίντεό σας στο 1TB αποθηκευτικού χώρου, είναι πιο λεπτό και ελαφρύ από το αρχικό μοντέλο PS4.

Απαράμιλλος έλεγχος

Το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 αναβαθμίστηκε και διαθέτει ολοκαίνουργια εμφάνιση: η πιο ορατή πολύχρωμη φωτιζόμενη μπάρα (light bar) υπόσχεται να σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού σας. Είναι το πιο εργονομικό, έξυπνο χειριστήριο PlayStation που δημιουργήσαμε ποτέ.

Ζωντανό παιχνίδι HDR

Παιχνίδια PS4 με δυνατότητα HDR ζωντανεύουν με απίστευτο χρώμα και ευκρίνεια σε μια τηλεόραση HDR, προσφέροντας ένα πιο ζωντανό, ρεαλιστικό φάσμα χρωμάτων. 

 

Η κονσόλα με τις περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης

Απόλυτη ελευθερία παιχνιδιού, κοινής χρήσης και δικτύωσης με τον κόσμο του παιχνιδιού.

Share Play

Προσκαλέστε έναν φίλο να πάρει μέρος στην περιπέτειά σας, προκαλέστε τον σε αγώνες multiplayer ή αφήστε τον να αναλάβει και να παίξει στη θέση σας, ακόμα κι αν δεν έχει το παιχνίδι.

Remote Play

Δεν χρειάζεται να είστε πλέον κολλημένοι στην τηλεόρασή σας: μεταδώστε ροή παιχνιδιών σε PC ή Mac ή στο PlayStation Vita μέσω του οικιακού σας δικτύου Wi-Fi.

FIFA 18