Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Rowenta
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
338483

Σκούπα Ρομπότ Rowenta Explorer Serie 50 RR7375 Μαύρο

 

Η σκούπα robot Rowenta X-PLORER Serie 50 είναι μια πρακτική λύση αυτόματου καθαρισμού όλου του σπιτιού με τον πιο εύκολο τρόπο. Αυτή η αυτόματη σκούπα που πηγαίνει παντού, συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία γυροσκοπίου με μια πληθώρα ενισχυμένων χαρακτηριστικών καθώς και μια δράση 4-σε-1: δύο πλευρικές βούρτσες για γωνίες και δυσπρόσιτα σημεία, μία κεντρική βούρτσα Animal Turbo για βαθύ καθαρισμό σπιτιών με κατοικίδια, ένα αξιόπιστο μοτέρ BLDC χωρίς ψήκτρες και το σύστημα Aqua Power που σφουγγαρίζει τις επιφάνειες.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
389 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Πλοήγηση υψηλής τεχνολογίας

Το σύστημα πλοήγησης Smart Exploration 4.0 εξασφαλίζει αυτόματο καθάρισμα κάθε γωνιάς του σπιτιού σας, με βελτιωμένη πλοήγηση με βάση την τεχνολογία γυροσκοπίου και υπέρυθρους αισθητήρες για εξαιρετική ακρίβεια και αψεγάδιαστα αποτελέσματα κάθε φορά.

3 λειτουργείες καθαρισμού

Methodical: έξυπνη πλοήγηση καθοδηγούμενη από το γυροσκόπιο, για πλήρη κάλυψη που δεν χάνει κανένα σημείο. Spot: σπειροειδής κίνηση από το σημείο εκκίνησης, ιδανική για το καθάρισμα μιας συγκεκριμένης περιοχής. Wall Follow: Καθαρίζει το κάτω μέρος των τοίχων και τα σοβατεπί.

Επισκευάσιμο προϊόν - 10 χρόνια

Σχεδιασμένο για εύκολη επισκευή. Ταχεία παράδοση ανταλλακτικών με μικρό κόστος για ακόμη 10 χρόνια. 6500 κέντρα επισκευής ανά τον κόσμο.

Μοντέλο Total Care

Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με βούρτσα Animal Turbo για ιδιοκτήτες κατοικίδιων, ένα φίλτρο υψηλής απόδοσης για άτομα με αλλεργίες και 3 ειδικά σφουγγαρόπανα. Είναι επίσης συμβατό με μαγνητική ταινία για την οριοθέτηση απαγορευμένων περιοχών.

Δράση καθαρισμού 4 σε 1

Δύο πλευρικές βούρτσες καλύπτουν τις γωνίες και τις δυσπρόσιτες περιοχές, η βούρτσα Animal Turbo αντιμετωπίζει τις τρίχες των ζώων και μεγαλύτερες ακαθαρσίες, με κινητήρα BLDC που εξασφαλίζει αξιόπιστη απορρόφηση και το σύστημα ισχύος Aqua Power για σφουγγάρισμα των επιφανειών.

Συνολική συνδεσιμότητα

Η δωρεάν εφαρμογή Rowenta Robots (iOS και Android) προσφέρει εύκολο προγραμματισμό και πολλά άλλα, ενώ είναι συμβατή με ψηφιακούς βοηθούς, όπως την Alexa της Amazon και το Google Assistant, για πανεύκολο καθάρισμα.