Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Xiaomi
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
337488

Σκούπα Ρομπότ Mi Xiaomi Mop 2 Pro Μαύρο

 

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro Black σκούπισμα και σφουγγάρισμα με 10.000 δονήσεις ανά λεπτό για καθαρισμό ακόμα και επίμονων λεκέδων.Η σφουγγαρίστρα διαθέτει μικροΐνες που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη διείσδυση του νερού, αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων και γρήγορο στέγνωμα του δαπέδου. Αυτό βοηθά στην αποφυγή σημαδιών νερού και ζημιών στο πάτωμα.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
399 €349 €50 € (13%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Κλασικός σχεδιασμός - πλήρως αναβαθμισμένος

10.000 δονήσεις/λεπτό, ταχύτατο σφουγγάρισμα για εξαιρετικό καθάρισμα

10.000 δονήσεις ανά λεπτό για καθαρισμό ακόμα και επίμονων λεκέδων

Εξοπλισμένη με πλήρους κάλυψης, υψηλής συχνότητας και ηχητικής δόνησης σφουγγαρίστρα, ολόκληρη η μονάδα δονείται για να αυξήσει σημαντικά την καθαριστική ισχύ και να αφαιρέσει εύκολα σκληρούς λεκέδες όπως καφέ και σάλτσα σόγιας.

Μικροΐνες για ισχυρή αφαίρεση λεκέδων

Η σφουγγαρίστρα διαθέτει μικροΐνες που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη διείσδυση του νερού, αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων και γρήγορο στέγνωμα του δαπέδου. Αυτό βοηθά στην αποφυγή σημαδιών νερού και ζημιών στο πάτωμα.

Το σύστημα πλοήγησης με λέιζερ LDS επόμενης γενιάς επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή χαρτογράφηση ολόκληρου του σπιτιού

Το σύστημα πλοήγησης με λέιζερ LDS σαρώνει αποτελεσματικά και χαρτογραφεί γρήγορα το περίπλοκο περιβάλλον ολόκληρου του σπιτιού, για να σχεδιάσει γρήγορα τη διαδρομή καθαρισμού του ρομπότ. Ακόμη και το σκοτάδι της νύχτας δεν θα το σταματήσει—το σύστημα μπορεί να πλοηγηθεί με ακρίβεια ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.

Η προηγμένη σχεδίαση διαδρομής σφουγγαρίσματος καλύπτει γωνίες και κρυφές παγίδες σκόνης

Οι ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές σφουγγαρίσματος προσομοιώνουν τον χειροκίνητο καθαρισμό, σκουπίζοντας επανειλημμένα από αριστερά προς τα δεξιά. Σε συνδυασμό με μια έξυπνη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δεξαμενή νερού, εξασφαλίζεται ότι το ρομπότ σκούπα μπορεί να αφαιρέσει εύκολα τους λεκέδες του δαπέδου.

Τα ψίχουλα σκουπίζονται αστραπιαία, αφήνοντας πίσω μόνο καθαρό δάπεδο

Η ισχυρή αναρρόφηση 3000Pa επιτρέπει στο ρομπότ να απορροφά εύκολα μεγάλα σωματίδια σκόνης και υπολείμματα από τις χαραμάδες, χωρίς να αφήνει πουθενά σκόνη.

Περισσότερος καθαρισμός, λιγότερη φόρτιση

Εξοπλισμένη με αναβαθμισμένη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5200 mAh, η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro μπορεί να καθαρίσει εύκολα περιοχές άνω των 150 ㎡.

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για κάθε δωμάτιο

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τη σειρά καθαρισμού της κρεβατοκάμαρας, του σαλονιού και της κουζίνας σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, για να αποφύγετε τη μεταφορά απορριμμάτων από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ισχύ αναρρόφησης και τον όγκο του νερού με βάση τον τύπο του δαπέδου και να ορίσετε προσαρμοσμένα σχέδια καθαρισμού.

Έλεγχος για καθάρισμα στην παλάμη του χεριού σας

Συνδεθείτε στο Xiaomi Home/Mi Home App για πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών ελέγχου. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου όταν λείπετε από το σπίτι για εύκολο και αβίαστο καθάρισμα.

Υποστηρίζει αναβαθμίσεις OTA, περισσότερες δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες

Οι βελτιστοποιήσεις χαρακτηριστικών προϊόντων και τα app updates θα κυκλοφορούν συνεχώς για τη βελτίωση της ευφυΐας των προϊόντων, διασφαλίζοντας ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τη Mi Robot vacuum-Mop 2 Pro τόσο πιο έξυπνη θα γίνεται.