Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Tefal
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
330799

Σύστημα Σιδερώματος Tefal GV9080 7.5 bar + Δώρο Βούρτσα ατμού DR8085

 

Σύστημα σιδερώματος με πίεση ατμού 7.5 bar, ρυθμιζόμενο ατμό έως 120 gr/min , χωρητικότητα δοχείου νερού 1,6 λίτρα και αποκλειστική τεχνολογία smart technology:5 ηλεκτρονικές ρυθμίσεις για τον τέλειο συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμούγια κάθε τύπο υφάσματος με 'ενα μόνο κλίκ.
Το σύστημα ατμού Access Steam φέρνει εξαιρετική ταχύτητα και ευκολία στην καθημερινή φροντίδα των ρούχων σας, αφού μπορείτε να τα φρεσκάρετε χωρίς την χρήση σιδερώστρας!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
299 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σύστημα Σιδερώματος Tefal GV9080

Σύστημα σιδερώματος με πίεση ατμού 7.5 bar, ρυθμιζόμενο ατμό έως 120 gr/min , χωρητικότητα δοχείου νερού 1,6 λίτρα και αποκλειστική τεχνολογία smart technology:5 ηλεκτρονικές ρυθμίσεις για τον τέλειο συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμούγια κάθε τύπο υφάσματος με 'ενα μόνο κλίκ

Pro Express Care

Τέλεια αποτελέσματα. 2X περισσότερο προστασία για τα ρούχα σας

Τέλεια φροντίδα των ρούχων σας !

Η Pro Express Care είναι η νέα γεννήτρια ατμού υψηλής πίεσης που φροντίζει τα ρούχα σας. Διαθέτει αποκλειστικό σύστημα διπλής προστασίας : Το σύστημα Protect System μετατρέπει τις βρώμικες σταγόνες σε ατμό , αποτρέποντας τους λεκέδες, ενώ ό συλλέκτης αλάτων κάνει το καθαρισμό από τα άλατα πανεύκολο.

Σύστημα συλλογής αλάτων Anti-Calc Collector

Με μία απλή κίνηση ξεβιδώνετε τον συλλέκτη αλάτων και τον αδειάζετε στο νιπτήρα έτσι επιμηκύνεται τη διάρκεια ζωής της γεννήτριας.

Tefal DR8085 Access Steam

Ο καθημερινός σας σύντροφος!

Ένας νέος τρόπος φροντίδας των ρούχων σας

Πλέον δεν υπάρχει λόγος να βγάζετε την σιδερώστρα σας, μια κρεμάστρα αρκεί για να αφαιρείτε τις ζάρες εύκολα!

Ιδανικό για καθημερινή χρήση

Αφαιρέστε τις περισσότερες ζάρες απο τα καθημερινά σας ρούχα εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο! Το σύστημα ατμού Access Steam φέρνει εξαιρετική ταχύτητα και ευκολία στην καθημερινή φροντίδα των ρούχων σας, αφού μπορείτε να τα φρεσκάρετε χωρίς την χρήση σιδερώστρας. Κρατώντας το στο χέρι σας μπορείτε γρήγορα και αποτελεσματικά να αφαιρέσετε ζάρες απο μια ευρεία γκάμα υφασμάτων, με βέλτιστες λειτουργίες που το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Ένας νέος τρόπος παραγωγής ατμού στην παλάμη του χεριού σας

Η μικρή αυτή έξυπνη συσκευή είναι ιδανική για γρήγορες λεπτομέρειες στο σιδέρωμα, ενώ το μικρό της μέγεθος διευκολύνει στην μετακίνησή και στην αποθήκευσή της μέσα στο σπίτι. Μην αφήσετε όμως να σας ξεγελάσει το μέγεθός της - έχει ρυθμιζόμενο ατμό 22g/min συνεχούς ατμού με ισχύ 1500W. Απλά περιμένετε για την φωτεινή ένδειξη ενεργοποίησης να σας δείξει πότε ολοκληρώθηκαν τα 45 δευτερόλεπτα χρόνου προθέρμανσης και ύστερα είναι έτοιμο για χρήση.

Επίσης το Access Steam διαθέτει βολικό εξάρτημα βούρτσας που ανοίγει τις ίνες των ρούχων για καλύτερη διείσδυση του ατμού, ενώ η θέση κλειδώματος του διακόπτη ατμού για συνεχή ατμό θα απομακρύνει απο τα ρούχα και τις πιο επίμονες ζάρες. Επιπλέον το Access Steam είναι εξοπλισμένο με ειδική κεφαλή ρυθμιζόμενου ατμού που φιλτράρει το νερό και προστατεύει τα υφάσματα απο σταγόνες νερού. Ένας νέος τρόπος για να φροντίζετε τα ρούχα σας Δεν υπάρχει λόγος πλέον να βγάλετε σιδερώστρα, μια απλή κρεμάστρα αρκεί!