Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Sony
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
135673

Action Camera Sony HDRAS50B

 

Τραβήξτε βίντεο παντού και ανά πάσα στιγμή με την ανθεκτική Action Cam Full HD HDR-AS50B από την Sony μικρού μεγέθους που σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τη διασκεδαστική λήψη ταινιών POV με το παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις. Με βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας SteadyShot και δυνατότητα ζωντανής μετάδοση ροής μέσω Ustream.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
199 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Συνδυασμός της Action Cam και του τηλεχειριστηρίου Live-View

Συνδέστε το τηλεχειριστήριο Live-View πάνω στην Action Cam με το λουράκι. Το τηλεχειριστήριο Live-View είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό περικάρπιο, καθώς μπορείτε να το στερεώσετε επίσης στην προαιρετική λαβή λήψης. Έτσι είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε περιπέτεια!

 

Έξυπνος χειρισμός με φιλικό περιβάλλον χρήσης.

Αλλάξτε λειτουργίες εύκολα χάρη στο έξυπνο περιβάλλον εργασίας. Η πρόσβαση στα μενού είναι εύκολη. Απολαύστε άψογη εμπειρία ρύθμισης και βρείτε τις τέλειες ρυθμίσεις για τις δικές σας ανάγκες λήψης. Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της κάμερας μπορεί να γίνει μέσω smartphone με το PlayMemories Mobile.

Η λειτουργία SteadyShot σταθεροποιεί τις ταινίες POV

Η λειτουργία SteadyShot μειώνει τις μικρές δονήσεις που προκαλούνται όταν κάνετε ποδήλατο ή άλλες δραστηριότητες. Τώρα μπορείτε να τραβάτε πιο σταθερά βίντεο από την οπτική σας γωνία, ώστε οι θαυμαστές σας να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το θέαμα.

 

 

Βίντεο όλη μέρα, ακόμα και σε σκοτεινά σημεία.

Τώρα πια δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις λήψεις στο σκοτάδι. Ο αισθητήρας Exmor R® CMOS αποδίδει εκπληκτικά βίντεο σε εξωτερικούς χώρους από την ανατολή ως τη δύση, ενώ αποτυπώνει ακόμα και φυσικές λήψεις σε εσωτερικούς χώρους.

Ρυθμιζόμενο οπτικό πεδίο και ελευθερία ζουμ.

Επιλέξτε "Ευρεία  ή "Μικρή" γωνία για το οπτικό σας πεδίο και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις μέσω ζουμ κατά τη διάρκεια της λήψης. Τραβήξτε με εξαιρετική ποιότητα εντυπωσιακές λήψεις αθλητών και κινηματογραφιστών.