Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Sony
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
139982

TV Sony XR83A90J 83'' Smart 4K

 
ULTRA HD ( 4K )Ανάλυση Οθόνης ULTRA HD ( 4K )

Τηλεόραση Bravia XR, Master Series, OLED, 4K Ultra HD, HDR, Google TV

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
4.999 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Νέα OLED με απόλυτη φωτεινότητα και ανθρώπινη νοημοσύνη

Δείτε την κορυφαία OLED, με τον επαναστατικό επεξεργαστή Cognitive Processor XR™. Απολαύστε απαράμιλλη αντίθεση με υψηλή φωτεινότητα και γνήσια μαύρα σε μια καθηλωτική σχεδίαση "Seamless Edge".

Η πρώτη τηλεόραση στον κόσμο με γνωστική ευφυΐα*

Η τηλεόραση BRAVIA XR™ αναβαθμίζει την εικόνα και τον ήχο με τον έξυπνο επεξεργαστή Cognitive Processor XR. Κατανοεί το πώς οι άνθρωποι βλέπουν και ακούν, προσφέροντας μια πρωτόγνωρη ρεαλιστική εμπειρία για τον θεατή.

*Ένας επεξεργαστής που διασταυρώνει και αναλύει πολλαπλά στοιχεία εικόνας σε συνδυασμό με σημεία εστίασης, αναπαριστώντας την ανθρώπινη προοπτική. Μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2020 καμία άλλη μάρκα δεν έχει ισχυριστεί ότι ο επεξεργαστής τηλεόρασής της διαθέτει ανάλογη γνωστική ευφυΐα. Επαληθεύτηκε από το Strategy Analytics, Νοέμβριος 2020.

Υπέροχες εικόνες OLED, όπως τις βλέπει το ανθρώπινο μάτι

Απολαύστε συναρπαστική αντίθεση OLED με βάθος, φυσικότητα και ρεαλισμό. Ο επαναστατικός επεξεργαστής με ανάλυση ανθρώπινης προοπτικής αναλύει και βελτιστοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες στοιχεία εν ριπή οφθαλμού. Σε συνδυασμό με την μοναδική οθόνη OLED, αυτή η τεχνολογία προσφέρει ολοζώντανες εικόνες με τα πιο γνήσια μαύρα.

Μετατρέψτε κάθε ήχο σε καθηλωτική εμπειρία

Η προηγμένη τεχνολογία ηχείων σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR μετατρέπει κάθε πηγή ήχου σε καθηλωτική εμπειρία. Ακούστε τον ήχο πιο καθαρά και με ακρίβεια, ό,τι κι αν παρακολουθείτε. Απολαύστε την ψυχαγωγία σας με πρωτόγνωρο τρόπο, με ήχο και εικόνα σε τέλεια αρμονία.

Χιλιάδες ταινίες και εκπομπές, με μια σας λέξη.

Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να βρείτε τι θέλετε να δείτε. Απλώς πείτε τον τίτλο που θέλετε. Ή αναζητήστε προτάσεις, λέγοντας "Δείξε μου τηλεοπτικά προγράμματα με περιπέτεια".

*Οι επωνυμίες Google TV είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Ο χρήστης πρέπει να αποδεχθεί τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της Google (https://policies.google.com/terms?hl=el), τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Play (https://play.google.com/intl/el_gr/about/play-terms/) και την Πολιτική Απορρήτου (http://www.google.com/policies/privacy/) της Google για χρήση της τηλεόρασης. Ο χρήστης πρέπει να συνδεθεί σε λογαριασμό Google για να χρησιμοποιήσει κάποιες διαφημισμένες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων τις φωνητικές εντολές για την ενεργοποίηση συνδεδεμένων εφαρμογών, και για την εγκατάσταση ορισμένων εφαρμογών, καθώς και για τον χειρισμό του λογισμικού κατά τη διαμόρφωση. Η χρήση της τηλεόρασης χωρίς σύνδεση σε λογαριασμό Google παρέχει πρόσβαση μόνο στις βασικές λειτουργίες τηλεόρασης και σε ορισμένες εφαρμογές. Η ασύρματη συνδεσιμότητα απαιτεί οικιακό δίκτυο 802.11 (συνιστάται πρότυπο 802.11n). Οι υπηρεσίες δικτύου, το περιεχόμενο, το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό αυτού του προϊόντος ενδέχεται να υπόκεινται σε ξεχωριστούς όρους και προϋποθέσεις ή σε όρους και προϋποθέσεις τρίτων κατασκευαστών, καθώς και να τροποποιηθούν, να διακοπούν ή να τερματιστούν οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, ενδέχεται να απαιτούνται χρεώσεις, εγγραφή και στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Οι εφαρμογές πρέπει να είναι συμβατές με την τηλεόραση. Η διαθεσιμότητα των εφαρμογών διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και τη συσκευή.

Δείτε πλουσιότερο βάθος και υφή με γνήσια μαύρα και λαμπερό φως

Ο Cognitive Processor XR αναλύει τα δεδομένα και βελτιώνει τα χρώματα και το βάθος των εικόνων, μιμούμενος την εστίαση του ανθρώπινου ματιού. Το XR OLED Contrast ρυθμίζει τη φωτεινότητα, χαρίζοντας πιο έντονα σημεία υψηλής φωτεινότητας και πιο βαθιά μαύρα, χωρίς να χάνεται η λεπτομέρεια λόγω σκιών ή υπερέκθεσης.

Μια τεράστια παλέτα υπέροχων φυσικών χρωμάτων

Δείτε χρώματα που φαίνονται όμορφα και φυσικά. Με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR η οθόνη αντλεί από μια ευρεία παλέτα και αποδίδει το κάθε χρώμα με τις λεπτές διαφορές που βλέπουμε και στη ζωή. Με τη διευρυμένη απόχρωση, μπορείτε να δείτε διαφορετικών τόνων σκιές και ρεαλιστικές υφές. Ακόμα και τα απαλά χρώματα ζωντανεύουν.

Αναδημιουργία υφών, με έξυπνο τρόπο

Ανεξαρτήτως περιεχόμενου ή πηγής, θα απολαμβάνετε ανάλυση σχεδόν 4K* με αναβάθμιση XR 4K. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αντλεί από έναν μεγάλο όγκο δεδομένων και αναδημιουργεί έξυπνα τις χαμένες υφές για ρεαλιστικές εικόνες. Απολαύστε φυσικές λεπτομέρειες με ευκρινείς υφές και ξεκάθαρα περιγράμματα.**

*4K: 3.840 x 2.160 pixel.
**Η αναβάθμιση, η προσομοίωση και η βελτίωση των εικόνων 4K ποικίλει ανάλογα με το περιεχόμενο πηγής.

Έξυπνη επεξεργασία για σκηνές γρήγορης κίνησης, χωρίς θόλωση

Η παρακολούθηση σπορ και ταινιών γρήγορης δράσης βελτιώνεται ακόμα περισσότερο. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR με XR Motion Clarity™ διασταυρώνει και αναλύει τα δεδομένα, διασφαλίζοντας ότι η δράση παραμένει ομαλή, φωτεινή και ευκρινής.

Η οθόνη είναι το ηχείο, ο ήχος ταιριάζει με τη δράση

Για μια ηχητική εμπειρία που ταιριάζει με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, ο ήχος XR Sound Position υποστηρίζει την εικόνα με ρεαλιστικό ήχο. Καθώς σε αυτήν την τηλεόραση BRAVIA XR 4K OLED, ηχείο είναι η ίδια η οθόνη, ο ήχος αντιστοιχεί ακριβώς με τη δράση στην οθόνη, για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία.

Η ψυχαγωγία αναβαθμίζεται σε ήχο 3D Surround

Με την BRAVIA XR, όλα όσα βλέπετε αποκτούν αυθεντικό ήχο Surround. Η τεχνολογία XR Surround δημιουργεί ήχο surround τόσο από το πλάι όσο και κάθετα, για να απολαμβάνετε εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, χωρίς να χρειάζονται ηχεία upfiring ή οροφής.

Το Voice Zoom™ 2 βελτιώνει τις φωνές για πιο καθαρούς διαλόγους

Ακούστε τους διαλόγους στην τηλεόραση πιο καθαρά, χωρίς να χρειάζεται να δυναμώσετε την ένταση. Ακόμα και όταν οι ομιλίες δεν είναι καθαρές, το Voice Zoom 2 αναγνωρίζει τον τύπο της φωνής, την αναλύει και βελτιώνει την καθαρότητα

Το περιεχόμενο στο smartphone σας γίνεται τεράστιο

Απολαύστε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας βίντεο, φωτογραφίες, παιχνίδια και άλλα, από συσκευές iOS ή Android, στη μεγάλη οθόνη.

*Το Chromecast built-in είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Η συμβατότητα με Chromecast built-in εξαρτάται από την εφαρμογή.
**Η επωνυμία Apple, το λογότυπο Apple και οι επωνυμίες Apple TV, AirPlay και HomeKit αποτελούν εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Αυτή η τηλεόραση Sony είναι συμβατή με AirPlay 2 και HomeKit. Απαιτείται iOS 12.2 ή νεότερη έκδοση ή macOS 10.14.4 ή νεότερη έκδοση. Απαιτείται λογαριασμός Apple ID. Για την πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο μπορεί να απαιτείται συνδρομή.

Χειριστείτε όλες τις συσκευές με ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο Sony. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο on demand φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σας, σε δευτερόλεπτα.

*Η ελεγχόμενη συσκευή και λειτουργία εξαρτάται από τη χώρα και τη συσκευή. Η σχεδίαση και οι προδιαγραφές τηλεχειριστηρίου διαφέρουν ανά χώρα.

Μίνιμαλ σχεδίαση: καθηλωτική εμπειρία, κανένας περισπασμός

Η μίνιμαλ σχεδίαση One Slate αγκαλιάζει την οθόνη με ένα ενιαίο, κομψό, γυάλινο πάνελ, ώστε να εστιάζετε στην εικόνα. Αυτή η τηλεόραση OLED έχει υπέροχη εικόνα και ήχο, είτε είναι τοποθετημένη στη βάση της είτε στον τοίχο.

*Η πραγματική εμφάνιση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος.

Βάση πολλαπλών θέσεων με 3 κατευθύνσεις, ευέλικτη για κάθε τοποθέτηση

Η βάση πολλαπλών θέσεων με 3 κατευθύνσεις σας δίνει την επιλογή τυπικής θέσης που εστιάζει στην εικόνα, στενής διαρρύθμισης για μικρότερα ράφια και sound bar για ιδανική τοποθέτηση του ηχοσυστήματος.

*Η βάση 3 τρόπων στήριξης είναι διαθέσιμη μόνο για το μοντέλο 83'' (βάση 2 τρόπων στήριξης στα μοντέλα 65" και 55").

Όμορφο, Seamless Edge πλαίσιο, περισσότερη εικόνα

Χάρη στη σχεδίαση χωρίς πλαίσιο, αυτή η τηλεόραση έχει εκλεπτυσμένη εμφάνιση που ελαχιστοποιεί οτιδήποτε αποσπά την προσοχή, ώστε τα μάτια σας να εστιάζουν σε αυτό που έχει σημασία, στην εικόνα.

*Η σχεδίαση αόρατου περιγράμματος είναι διαθέσιμη στα μοντέλα μεγέθους 65'' και 55'' (το μοντέλο 83'' είναι σε σχέδιο επίπεδης μεταλλικής επιφάνειας).

Όμορφη εμφάνιση χωρίς ακαταστασία

Το στήριγμα καλωδίων κρύβει τα καλώδια, ώστε η τηλεόρασή σας να φαίνεται τακτοποιημένη και όμορφη από μπροστά, από το πλάι και πίσω.

*Η πραγματική εμφάνιση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του καλωδίου και το μέγεθος της τηλεόρασης.

Premium τηλεχειριστήριο με οπίσθιο φωτισμό

Το premium τηλεχειριστήριο αλουμινίου με φινίρισμα hairline έχει ωραία αίσθηση και είναι ορατό στο σκοτάδι.

*Η σχεδίαση και οι προδιαγραφές τηλεχειριστηρίου διαφέρουν ανά χώρα.

Κορυφαίες εικόνες και ήχος, για κάθε περιβάλλον

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία προβολής. Η μοναδική τεχνολογία βελτιστοποίησης περιβάλλοντος της Sony αυτόματα προσαρμόζει την εικόνα και τον ήχο στο περιβάλλον σας.

Απολαύστε ψυχαγωγία ποιότητας στούντιο, όπως ο δημιουργός έχει οραματιστεί

Με τεχνολογίες όπως Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced και Dolby Vision®, η τηλεόραση αναπαράγει όλο το δράμα και τον ενθουσιασμό που οραματιζόταν ο σκηνοθέτης. Καθώς είναι Calman Ready, χρησιμοποιείται και στην επεξεργασία παραγωγής.

*Απαιτείται συνδρομή με δυνατότητα μετάδοσης Netflix. Η διαθεσιμότητα του 4K Ultra HD εξαρτάται από το συνδρομητικό πακέτο που έχετε στο Netflix, την υπηρεσία στο Διαδίκτυο, τις δυνατότητες της συσκευής και τη διαθεσιμότητα του περιεχομένου. www.netflix.com/termsofuse.
**Το περιεχόμενο IMAX Enhanced δίνει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης εμπειρίας IMAX Enhanced.
***Το περιεχόμενο Dolby Vision είναι συμβατό με υπηρεσίες streaming, όπως Netflix, Amazon Video ή συσκευή συμβατού περιεχομένου συνδεδεμένη μέσω εισόδου HDMI. Απαιτούνται καλώδια HDMI® που πωλούνται ξεχωριστά.
****Απαιτείται η εγκατάσταση του λογισμικού βαθμονόμησης Calman που πωλείται ξεχωριστά, μια συσκευή δημιουργίας μοτίβων (pattern generator), ένας μετρητής (χρωματόμετρο, φασματοφωτόμετρο κ.λπ.), η λήψη της εφαρμογής Calman for BRAVIA από το Google Play και η εγκατάστασή της στην τηλεόραση. Απαιτείται διαδίκτυο για χρήση των υπηρεσιών εφαρμογών στην τηλεόραση. Οι υπηρεσίες δικτύου, το περιεχόμενο και το λογισμικό αυτού του προϊόντος ενδέχεται να υπόκεινται σε ξεχωριστούς όρους και προϋποθέσεις, καθώς και να τροποποιηθούν, να διακοπούν ή να τερματιστούν οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, ενδέχεται να απαιτούνται χρεώσεις, εγγραφή και στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Εικόνα - Ήχος
Τεχνολογία ΟθόνηςOLED
Διαγώνιος Οθόνης ( Ίντσες ) 83
Διαγώνιος Οθόνης ( Εκατοστά ) 210
Ανάλυση Οθόνης ULTRA HD ( 4K )
Αριθμός Pixels3840 X 2160
Λειτουργίες ΕικόναςXR Motion Clarity,XR OLED Contrast Pro,XR Triluminos Pro,Dolby Vision,XR Contrast Booster,Live Colour
Ρυθμός Ανανέωσης -
HDR HDR10
Ενεργειακή Κλάση G
Ενεργειακή Κλάση HDRG
Κατανάλωση Ενέργειας σε Λειτουργία SDR (kWh/1000h)194
Κατανάλωση Ενέργειας σε Λειτουργία HDR (kWh/1000h)252
Δέκτης DVB-T2/C/S2,Διπλός ψηφιακός,Αναλογικός
Σύστημα ΉχουDolby Atmos,XR Sound Position,2.2 ch
ΕπεξεργαστήςCognitive Processor XR
Λειτουργίες
Smart TV Υποστηρίζεται
Λειτουργικό ΣύστημαAndroid TV
Λειτουργίες SmartAirPlay,Wi-Fi,Netflix
Επιπλέον ΛειτουργίεςΕγγραφή USB HDD,Teletext,Χρονοδιακόπτης,Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης 16GB
Συνδέσεις
HDMI 4,eARC
Bluetooth Bluetooth
USB 3
Είσοδοι / 'ΕξοδοιRF,Ethernet,Headphone out,CI SLOT
Γενικά
Βασικός ΕξοπλισμόςΕγχειρίδιο χρήσης,Τηλεχειριστήριο,Μπαταρίες,Καλώδιο τροφοδοσίας,Επιτραπέζια βάση
ΕμφάνισηOne Slate,Βάση πολλαπλών θέσεων
Διάκενο Βάσης Τοίχου Vesa (mm) 400X400
ΧρώμαTitanium
Βάρος Συσκευής σε Κιλά (με Βάση)45
Χώρα Κατασκευής-
Εγγύηση Κατασκευαστή2 έτη
Διαστάσεις Συσκευής σε Εκατοστά με Βάση (Υ χ Π χ Β)109.90 x 188.00 x 42.80