Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Sony
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
137557

TV Sony KD55XF7096 55'' Smart 4K

 

Τηλεόραση Sony 55'' Smart 4K Ultra HD KD55XF7096 με 4K HDR (Υψηλό δυναμικό εύρος) για εξαιρετική λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Ανακαλύψτε ξανά κάθε λεπτομέρεια με την τεχνολογία 4K X-Reality PRO που αναβαθμίζει κάθε εικόνα σε πραγματική ποιότητα 4K για μοναδική διαύγεια.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
899 €499 €400 € (44%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Εξερευνήστε κόσμους συναρπαστικής ευκρίνειας

Απολαύστε όμορφες, λεπτομερείς σκηνές με αυτήν την τηλεόραση 4K HDR, που διαθέτει αναβάθμιση εικόνας και εύκολη άμεση πρόσβαση στο YouTube.

Ανακαλύψτε ξανά κάθε λεπτομέρεια με ποιότητα 4K

Με την τεχνολογία 4K X-Reality PRO, κάθε εικόνα αναβαθμίζεται σε πραγματική ποιότητα 4K για μοναδική διαύγεια. Οι εικόνες ενισχύονται και βελτιστοποιούνται σε πραγματικό χρόνο, αποκαλύπτοντας επιπλέον λεπτομέρειες στα βιβλία και την αρχιτεκτονική της βιβλιοθήκης.

Μια νέα εμπειρία προβολής

Το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) βελτιώνει το δυναμικό εύρος μιας εικόνας, αυξάνοντας την αντίθεση ανάμεσα στα πιο φωτεινά λευκά και τα πιο σκοτεινά μαύρα. Κάθε pixel γίνεται πιο ακριβές, ανεξάρτητα από την ανάλυση, ζωντανεύοντας τις εικόνες με περισσότερη λεπτομέρεια. Οι ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα σε HDR είναι πιο κοντά στην πρωτότυπη εγγραφή και τη ματιά του καλλιτέχνη, με υψηλότερη φωτεινότητα, αντίθεση και χρώμα για μια αληθινά ρεαλιστική εμπειρία προβολής.

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο YouTube™ με ένα κλικ

Απολαύστε τα αγαπημένα σας βίντεο απευθείας στο YouTube. Χάρη στην τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο της Sony και το πλήκτρο YouTube στο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να αναζητάτε και να παρακολουθείτε κλιπ στο YouTube στη στιγμή.

Μοναδική εμπειρία ακρόασης

Ήχος τόσο ζωντανός όσο και η εικόνα που βλέπετε. Το ClearAudio+ ρυθμίζει με ακρίβεια τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, για να σας προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ με μεγαλύτερη καθαρότητα και διαχωρισμό.

Σχεδιασμένη για να κρατάει την προσοχή σας στην εικόνα

Αυξήστε τον χώρο και μειώστε τα καλώδια. Αυτή η τηλεόραση 4K HDR με λεπτή σχεδίαση διαθέτει ένα στενό πλαίσιο με εφέ αλουμινίου για όμορφη εμφάνιση, που ενσωματώνεται εύκολα στον χώρο σας. Χάρη στην έξυπνη διαχείριση καλωδίων, τα καλώδια παραμένουν προστατευμένα και κρυμμένα στην μπροστινή πλευρά.