Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Hitachi
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
135613

TV Hitachi 43HGW69 43'' Smart 4K

 

Η τηλεόραση 43" Ultra HD Smart 43HGW69 από την Hitachi εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα εικόνας και internet στην οθόνη σας. Απολαύστε διαδικτυακά προγράμματα, εφαρμογές όπως το Youtube και περιεχόμενο 4K στη μεγάλη οθόνη! Οι θύρες εισόδου HDMI, USB και Scart σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ταινίες, αθλητικά ή να ακούτε μουσική σχεδόν από οποιαδήποτε πηγή επιλέξετε.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
499 €389 €110 € (22%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Design

Οι οθόνες της Hitachi υλοποιούν κάθε προσδοκία, παρέχοντας ζωντανή και πεντακάθαρη εικόνα, χάρη στον ασυμβίβαστο σχεδιασμό τους. Με μοναδικές μεταλλικές λεπτομέρειες, διαφορετικά προφίλ πλαισίων (VNB, SNB, UNB), μεγάλη ποικιλία βάσεων στήριξης και λεπτό, κομψό design, προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, ενώ ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική κάθε χώρου!

4K Ultra HD

Η τεχνολογία 4K Ultra HD δημιουργεί νέες συνθήκες που εκτοξεύουν την ποιότητα της εικόνας στα ύψη και χαρίζουν μοναδικά ρεαλιστική αίσθηση! Απολαύστε τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση, ασύλληπτα επίπεδα λεπτομέρειας, μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, πιο έντονη αντίθεση και ομαλότερα frame rates σε σύγκριση με την τεχνολογία 1080p Full HD. Δείτε με άλλο μάτι τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές, μέσα από ένα οπτικό αποτέλεσμα που προσφέρει μία αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία!

Γνωρίστε το νέο portal της Hitachi!

Το smarTVue είναι ένα μοναδικό portal της Hitachi για πρόσβαση σε μια σειρά από συναρπαστικές online υπηρεσίες.

smarTVue Centre App
Το Hitachi smarTVue Centre App, σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα το περιεχόμενο των πολυμέσων της φορητής συσκευής σας με την τηλεόραση και να το παρακολουθείτε εκεί. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τι παίζει και πού, να προγραμματίσετε εγγραφές, να συνεχίσετε τη θέαση στη mobile συσκευή σας κ.λπ. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία SocialTV, έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες chatting και σε κοινωνικά δίκτυα.

smarTVue Remote App
Με το smarTVue remote app μπορείτε να χειρίζεστε την τηλεόραση σας όπως και με το κανονικό remote control, αλλά με επιπλέον δυνατότητες, όπως cursor control, φωνητικές εντολές κ.λπ., προσφέροντας έτσι έναν πιο άνετο και βελτιωμένο τρόπο ελέγχου της τηλεόρασής σας σε μια οθόνη.

smarTVue Share App
Με την εφαρμογή SmartTVue Share, μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο που επιθυμείτε μεταξύ της τηλεόρασης και το laptop σας μέσω ασύρματου δικτύου.

smarTVue Cast App
Η εφαρμογή SmarTVue Cast App, σάς επιτρέπει να προβάλλετε στην τηλεόραση σας την οθόνη του tablet σας ή κάθε mobile συσκευής, μέσω της λειτουργίας Miracast.

NETFLIX

Ο απόλυτος οδηγός για την πιο δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία streaming!
Το Netflix έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπουμε περιεχόμενο, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την ταινία ή τη σειρά μας όπου και όποτε το θέλουμε, από οποιαδήποτε συσκευή, αλλά και να παρακολουθήσουμε όσα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς επιθυμούμε, ακόμη και συνεχόμενα!
Μεταξύ των πλέον δημοφιλών σειρών που προβάλλονται από την υπηρεσία, είναι οι House of Cards, orange is the New Black, Sense8, Bloodline, marco Polo, Narcos, Μarvel’s Daredevil και marvel’s Jessica Jones, ενώ πρόσφατα το δίκτυο προχώρησε και στην παραγωγή ταινιών. Στο Netflix οι πρωτότυπες σειρές κυκλοφορούν ολόκληρες τις σεζόν τους μονομιάς και αυτές είναι διαθέσιμες στον τηλεθεατή οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή. ή παραγωγή φυσικά δεν περιορίζεται σε σειρές αλλά επεκτείνεται και σε ταινίες.

BPI

Με το Best Picture Index, η Hitachi αποδεικνύει τη δυνατότητα των τηλεοράσεών της να απεικονίσουν αντικείμενα που κινούνται γρήγορα. Πρόκειται για έναν πιο ολοκληρωμένο και αξιόπιστο τρόπο μέτρησης από την κλασική συχνότητα ανανέωσης (refresh rate), καθώς λαμβάνονται υπόψη όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν την ευκρίνεια της κίνησης, όπως η συχνότητα ανανέωσης και ο επεξεργαστής εικόνας. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στη μείωση του θαμπώματος και στα μη ευκρινή είδωλα, προκειμένου να δημιουργήσουν την καλύτερη εμπειρία θέασης. Μια τηλεόραση με υψηλό BPI είναι ιδανική για να παρακολουθείτε δυναμικό περιεχόμενο όπως αθλητικά, αγώνες ή ταινίες δράσης.