Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Hisense
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
139325

TV Hisense H43A7100F 43'' Smart 4K

 

Τηλεόραση Hisense Smart 4K, A7100F Series, λειτουργικό VIDAA U 3.0 AI, Youtube, Netflix, Amazon Prime Video, DTS Virtual X

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
419 €299 €120 € (29%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Live the 4k Experience

Με τις Hisense UHD TV μπορείτε να δείτε απίστευτη ποιότητα εικόνας σε ότι περιεχόμενο και αν προβάλετε
(NETFLIX, YouTube Prime Video κλπ)
Όποια και αν είναι η πηγή σας δείτε απίστευτες λεπτομέρειες με την 4Κ τηλεόραση σας.

4K Upscale

Οι Hisense UHD TVs με το ειδικό λογισμικό 4k upscale , αναλύουν και αναβαθμίζουν έξυπνα το HD περιεχόμενο σε UHD, για να έχετε καλύτερη ποιότητα εικόνας και contrast. Έτσι θα δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και πιο καθαρή ποιότητα εικόνας.

Realistic Colors

Με τις Hisense UHD TVs η απόδοση των χρωμάτων γίνεται ρεαλιστικά και χωρίς υποχρωματισμούς ή κορεσμό στην εικόνα. Η ειδική τεχνολογία color mapping μπορεί και αναλύει το σήμα της εικόνας άμεσα,σε πραγματικό χρόνο, για πιο ποιοτικά και καθαρά χρώματα.

HDR

Οι Hisense UHD TV με τεχνολογία HDR10+ μπορούν και μεγιστοποιούν το contrast και την ακρίβεια των χρωμάτων της εικόνας, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες να είναι πεντακάθαρες ακόμα και στις πιο σκοτεινές σκηνές μιας ταινίας.

DTS Studio Sound

Οι Hisense UHD TV έχουν τεχνολογία ήχου που δημιουργεί ένα ‘’εικονικό’’ σύστημα surround στο χώρο σας, πλήρως παραμετροποιήσιμο και σας βάζει κατευθείαν στο κέντρο της δράσης.

Anyview Cast

Σύνδεση με το τηλέφωνο για έλεγχο της συσκευής απομακρυσμένα αλλά και για να προβάλλει η τηλεόραση οτιδήποτε θέλουμε από το κινητό.