Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
LG
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
140169

Soundbar LG SP2W

 

LG Soundbar SP2W, 2.1ch, ενσωματωμένο subwoofer & μπάσα, AI Sound Pro, Eco-Friendly

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
149 €99 €50 € (34%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σχεδιασμένα να αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό

Τα ταιριαστά σχέδια των LG Soundbar και των τηλεοράσεων LG ολοκληρώνουν τον χώρο σας. Κάθε σχεδιαστικό στοιχείο έχει ληφθεί προσεκτικά υπόψη ώστε να υπάρχει αρμονία με τον χώρο σας, προσδίδοντάς του επιπλέον στυλ.

Αναβαθμίστε το soundbar σας με τον επεξεργαστή AI της LG τηλεόρασής σας

Ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής AI Alpha 9 (μοντέλο 2021) βοηθά το LG Soundbar να αποδίδει καλύτερο ήχο. Η Κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης επιτρέπει στο soundbar τη χρήση της υπολογιστικής ισχύος της τηλεόρασης, και το AI Sound Pro κάνει τα πάντα να ακούγονται πιο καθαρά και χωρίς παραμόρφωση, ακόμα και από διαφορετικές πηγές περιεχομένου. Μόνο ο συνδυασμός ενός LG Soundbar και μιας τηλεόρασης LG σάς παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία τηλεόρασης.

*Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης.
**Η έκδοση του επεξεργαστή AI της τηλεόρασης διαφέρει ανά μοντέλο τηλεόρασης.

Η διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες

Κάθε λεπτομέρεια του LG Soundbar SP2W έχει ληφθεί προσεκτικά υπόψη με σκοπό τη δημιουργία μιας ευχάριστης αισθητικής που ολοκληρώνει την τηλεοπτική σας εμπειρία αλλά και τον χώρο σας. Το ηχείο αποδίδει καλό ήχο χωρίς να υστερεί σε εμφάνιση, χάρη στα κομψά πλαϊνά πάνελ με ξύλινη επένδυση, τον προηγμένο χειρισμό και την κορυφαία, οικολογική επένδυση υφάσματος.

Συμπαγής σχεδιασμός που ταιριάζει σε κάθε χώρο

Το LG Soundbar SP2W διαθέτει το στυλ και την ποιότητα ήχου που αρμόζει σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Είστε στο σαλόνι είτε στο υπνοδωμάτιο ή στο γραφείο, το SP2W ταιριάζει παντού και αποδίδει πανίσχυρο ήχο που "γεμίζει" τον χώρο.

Πραγματικά καθηλωτικός ήχος 2.1 καναλιών

Ήχος 2.1 καναλιών, ισχύς 100 W και ενσωματωμένο subwoofer: το LG Soundbar SP2W αποδίδει πανίσχυρο και καθηλωτικό ήχο για μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου.

Πανίσχυρα μπάσα με ενσωματωμένο subwoofer

Το LG Soundbar SP2W διαθέτει ένα ενσωματωμένο subwoofer και διπλά παθητικά σώματα, αποδίδοντας πλούσια και σταθερά μπάσα σε οτιδήποτε παρακολουθείτε και ακούτε.