Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
LG
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
138288

Soundbar LG SL9Y

 
12 άτοκες δόσεις
SoundbarΤύπος Ηχοσυστήματος Soundbar

Soundbar SL9Y της LG υποστηρίζει δύο επιλογές τοποθέτησης, σε βάση και στον τοίχο ανιχνεύει αυτόματα την αλλαγή προσανατολισμού, διαθέτει τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος από την Meridian. Dolby Atmos και DTS:X, Βίντεο 4K με ήχο υψηλής ανάλυσης. Ενσωματωμένο Chromecast

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
899 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Λεπτή σχεδίαση για επιτοίχια τοποθέτηση

Το Sound Bar SL9Y της LG υποστηρίζει δύο επιλογές τοποθέτησης, σε βάση και στον τοίχο, ώστε να ταιριάζει με κάθε εσωτερική διακόσμηση. Εάν τοποθετήσετε το SL9Y στον τοίχο, θα ανιχνεύσει αυτόματα την αλλαγή προσανατολισμού και θα προσαρμοστεί αναλόγως, βελτιστοποιώντας το πεδίο του ήχου.

Τρισδιάστατος, καθηλωτικός ήχος

Το Sound Bar SL9Y της LG πληροί τα πρότυπα Dolby Atmos και DTS:X και σας καθηλώνει πραγματικά στις αγαπημένες σας ταινίες. Χάρη στην προσαρμοστική σχεδίαση του SL9Y, η τοποθέτηση σε βάση υποστηρίζει Dolby Atmos 4.1.2 καναλιών με «up-firing» ηχείο και η επίτοιχη τοποθέτηση υποστηρίζει Dolby Atmos 4.1.(2) καναλιών με «down-firing» ηχείο.

Τεχνολογία MERIDIAN για εξαιρετικό ήχο

Το Sound Bar SL9Y της LG διαθέτει προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος από την Meridian, δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα ήχου και ανεβάζοντας τον ήχο στο επίπεδο του αυτιού.

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει ρυθμό δειγματοληψίας 192 kHz και βάθος 24 bit, τα οποία συμβάλλουν στην πιστότητα του ήχου και σε μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης.

Βίντεο 4K με ήχο υψηλής ανάλυσης

Με την τεχνολογία HDR 4K pass-through και Dolby Vision στα βίντεο, χωρίς καμία πτώση στην απόδοση, το Sound Bar SL9Y της LG παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης.

Ενσωματωμένο Chromecast

Παίξτε την αγαπημένη σας μουσική μέσω του ενσωματωμένου Chromecast. Απλώς ανοίξτε μια εφαρμογή που υποστηρίζει λειτουργία μετάδοσης, όπως το Spotify, πατήστε το κουμπί μετάδοσης και το Sound Bar SL9Y της LG θα ανταποκριθεί αμέσως.

*Ενδέχεται να απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο και συνδρομές σε προαιρετικές υπηρεσίες.
**Τα Chromecast, Google Play και το λογότυπο Google Play αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC.

Αναβαθμίστε τον ήχο σας σε ήχο surround

Αναβαθμίστε εύκολα το Sound Bar SL9Y της LG με το προαιρετικό SPK8-S. Το ασύρματο πίσω ηχείο προσθέτει δύο κανάλια ήχου, ενισχύοντας το σύστημά σας κατά 140 W. Απολαύστε μια προηγμένη και δυνατή εμπειρία ήχου surround.

*Τα πίσω ηχεία συνδέονται με καλώδια στον ασύρματο δέκτη που συνοδεύει το προϊόν, αλλά δεν φαίνεται στην εικόνα.

Πολύπλευρη συνδεσιμότητα

Το Sound Bar SL9Y της LG διαθέτει αρκετές εισόδους και βολικές επιλογές, όπως HDMI, οπτική είσοδο και Bluetooth®.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Σύστημα ΉχουDolby Atmos,4.1.2ch
Συνολική Ισχύς Ηχείων(Watt) 500
Ισχύς Subwoofer(Watt) -
Wi - Fi Ενσωματωμένο
Αναπαραγωγή Αρχείων Ήχου Dolby Digital Plus,Dolby True HD,DTS Surround,DTS-HD Master Audio,LPCM,AAC,WAV,FLAC,Dolby Atmos
Συμβατό με iPod/iPhone -
Ασύρματη Αναπαραγωγή Bluetooth
Συνδέσεις
Ethernet -
HDMI Ναι
USB 2.0 Ναι
Component -
Composite -
Coaxial -
Οπτική Ίνα Διαθέτει
Γενικά
Βασικός Εξοπλισμός-
Χρώμα-
Εγγύηση Κατασκευαστή2 έτη
Χώρα Κατασκευής-
Βάρος Συσκευής σε Κιλά18,20