Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
LG
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
137994

Ηχοσύστημα LG OK45

 

Ανεβάστε την εμπειρία ήχου με το LG XBOOM OK45 που προσφέρει καθαρό και δυνατό ήχο. Με χαρακτηριστικά Pro DJ, πολυχρωματικό φωτισμό πάρτι, ο οποίος αλλάζει ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής και Καραόκε, το LG OK45 σχεδιάστηκε για κάθε πάρτι.

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
199 €119 €80 € (40%)
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αστέρι του Καραόκε

Μετατρέψτε σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε αφαιρώντας τα φωνητικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε ακόμα να αλλάξετε και το μουσικό κλειδί του τραγουδιού για να ταιριάζει με το δικό σας.

Ηχογράφηση και κοινοποίηση

Απολαύστε και μοιραστείτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας με τη δυνατότητα ηχογράφησης Καραόκε. Ηχογραφήστε και μοιραστείτε το τραγούδι σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Διάφορες φωνές δίνουν νέα νότα στη διασκέδαση

Αποκτήστε τον έλεγχο της φωνής σας αλλάζοντάς την ενώ τραγουδάτε. 1) Μπάσα 2) Σοπράνο 3) Ήλιο 4) Ρομπότ 5) Ντουέτο άντρας 6) Ντουέτο γυναίκα

Auto DJ

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Auto DJ για το πάρτι και αφήστε το σύστημα να αναλάβει τον τη διασκέδαση!

Συγχρονισμός ήχου τηλεόρασης

Συνδέστε μια συμβατή τηλεόραση LG στο ηχοσύστημα χωρίς ενοχλητικά καλώδια.

Αυτόματη αναπαραγωγή μουσικής

Ένα smart σύστημα που αναγνωρίζει πότε εισέρχεστε στο δωμάτιο, ανιχνεύει τις κινητές συσκευές σας και σας επιτρέπει να στείλετε ήχο απευθείας στο σύστημά σας με ευκολία.

Bluetooth Stand-by

Το πάρτι ξεκινά μόλις στείλετε μουσική. Το σύστημα είναι σε sleep mode μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσετε να στέλνετε μουσική μέσω Bluetooth. Η μονάδα αφυπνίζεται και ξεκινάει η αναπαραγωγή.

Bass Blast+

Χρησιμοποιήστε το εφέ ενισχυμένων μπάσων, ειδικά σχεδιασμένο για indie ήχους. Το Bass Blast+ παρέχει ποιοτικό ήχο με δυναμισμό και βαθύ μπάσο, ιδανικά για indie τραγούδια.

Music Flow App

Το MusicFlow Bluetooth είναι κάτι παραπάνω από ένα χειριστήριο, καθώς απλοποιεί την ακρόαση και ενώνει όλες τις λειτουργίες της μουσικής σε μια εύχρηστη εφαρμογή.

Πολυσυνδεσιμότητα

Η επιλογή Πολυσυνδεσιμότητα παρέχει την ελευθερία να συνδέσετε σχεδόν κάθε συσκευή μουσικής που διαθέτει έξοδο ακουστικών. Απλώς συνδέστε τη συσκευή με το τυπικό βύσμα mini-jack 3,5 mm ή μέσω RCA JACK ή Mic ή μέσω USB και απολαύστε εύκολα τη μουσική σας.

Αναπαραγωγή πολλαπλών δίσκων

Ακόμα απολαμβάνετε τη μουσική από CD; Αυτό το μίνι σύστημα της LG διαθέτει CD player, για να ακούτε τόσο τα δικά σας αγαπημένα CD όσο και των φίλων σας.

Wired XBOOM Plus

Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να συνδέσετε δύο μονάδες μεταξύ τους για την αναπαραγωγή μουσικής ενσύρματα μέσω Wired Option. Διπλασιάστε την απόδοση του ήχου με έναν απλό χειρισμό. Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο ήχου για να συνδέσετε την υποδοχή AUX OUT της μιας μονάδας στην υποδοχή AUX IN της άλλης μονάδας.

Wireless XBOOM Plus

Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο μονάδες μεταξύ τους για αναπαραγωγή μουσικής μέσω Wireless Option. Διπλασιάστε την απόδοση του ήχου με έναν απλό χειρισμό, επιλέγοντας τη μία μονάδα ως κύρια και την άλλη ως δευτερεύουσα.

Πολυχρωματικός φωτισμός

Δώστε ζωή στο πάρτι σας με τα χρώματα που βγάζει το ηχείο σας! Περιλαμβάνει τα εξής μοτίβα φωτισμού: Ηφαίστειο, Σειρήνα αστυνομίας, Αστραπή, Ψυχεδέλεια και Χάος.

Συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων

Το LG XBOOM OK45 μπορεί να συνδέσει έως και τρεις συσκευές Bluetooth™ ταυτόχρονα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ τους χωρίς καθυστερήσεις.

Συνεχής ροή μέσω Bluetooth®

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική σε κινητές συσκευές μέσω του μίνι συστήματος με ασύρματη ροή ήχου τεχνολογίας Bluetooth®.

Portable In

Η τυπική είσοδος mini-jack 3,5 mm επιτρέπει τη σύνδεση σχεδόν κάθε συσκευής μουσικής που διαθέτει έξοδο ακουστικών. Απλώς συνδέστε την και απολαύστε τη μουσική σας.

Εγγραφή CD σε USB

Με το XBOOM "CUBE" μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία από συσκευές USB, αλλά και να πραγματοποιείτε εγγραφές κομματιών από CD στο USB σας, την ίδια στιγμή που αυτά παίζουν στο σύστημά σας.

Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο

Η Ασύρματη λειτουργία πάρτι επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση δύο συστημάτων πάρτι της LG, για τη δημιουργία καθηλωτικού ήχου. Και γίνεται ακόμα καλύτερο, καθώς κάθε συμβατό σύστημα πάρτι της LG μιξάρει και ταιριάζει τον ήχο για χάρη σας.