Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Sony
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
139301

Φορητό Ηχείο Sony SRSXB23B Μαύρο

 

Φορητό ηχείο Bluetooth, Μικρό, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά με ExtraBass, Ηχείο X-Balanced Speaker Unit, Κώνος ηχείου με Mica Reinforced Cellular (MRC). Αδιάβροχο με πλήρη προστασία από τη σκόνη

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
79 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Πάρτε το πάρτι μαζί σας

Μικρό, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, το SRS-XB23 θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βάζετε στις αποσκευές σας, όπου κι αν πηγαίνετε.

Απολαύστε ισχυρό ήχο παντού

Απολαύστε βαθύ, έντονο ήχο, όπου και να βρίσκεστε, με το ηχείο EXTRA BASS™*. Δύο παθητικοί πομποί συνεργάζονται με τα ηχεία 2 κατευθύνσεων για ενισχυμένες χαμηλές συχνότητες και βελτιωμένα μπάσα.

*Η επωνυμία EXTRA BASS™ είναι εμπορικό σήμα της Sony Corporation.

Εσείς πού θα το πάτε;

Είτε κατασκηνώνετε με φίλους είτε χαλαρώνετε στο πάρκο, το μικρό και ελαφρύ SRS-XB23 χωράει εύκολα στην τσάντα και στο πρόγραμμά σας.

Μικρό σε διαστάσεις μέγεθος

Το SRS-XB23 χωράει τέλεια στη θήκη για ποτήρια της πτυσσόμενης καρέκλας σας και είναι ιδανικό για το ύπαιθρο.

Βολικός ιμάντας

Κρεμάστε το ηχείο στη σκηνή σας, σε ένα δέντρο ή οπουδήποτε αλλού θέλετε και μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική.

Ηχείο X-Balanced Speaker Unit

Σχεδιασμένο από τη Sony, το X-Balanced Speaker Unit επιτυγχάνει υψηλή ποιότητα ήχου και ισχυρή πίεση ήχου, για μια πιο πλούσια, πιο έντονη και πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης.

Τι είναι το ηχείο X-Balanced Speaker Unit;

Σε αντίθεση με το κυκλικό διάφραγμα των συμβατικών μονάδων ηχείου, το νέο ηχείο X-Balanced Speaker Unit του XB23 διαθέτει μη κυκλικό διάφραγμα.

Αυξάνει την πίεση ήχου και μειώνει την παραμόρφωση

Το μη κυκλικό σχήμα της μονάδας μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος, αυξάνοντας την πίεση ήχου για πιο δυνατό μπάσο, ενώ μειώνει τη διαδρομή της μονάδας οδήγησης, διατηρώντας την ίδια πίεση ήχου, με αποτέλεσμα να μειώνεται και η παραμόρφωση.

Πιο καθαρός ήχος και ευρύτερο ηχητικό πεδίο

Επιπλέον, η αποκεντρωμένη σχεδίαση και η βελτιστοποιημένη εξισορρόπηση βάρους ενισχύουν την καθαρότητα του ήχου και διευρύνουν το ηχητικό πεδίο.

Κώνος ηχείου με Mica Reinforced Cellular (MRC) και προστατευτικό κάλυμμα σκόνης

Ο ανθεκτικός και ελαφρύς κώνος ηχείου με ενίσχυση Mica Reinforced Cellular (MRC) και κάλυμμα για τη σκόνη συνεισφέρει στην ποιότητα ήχου.

Πλαϊνοί παθητικοί πομποί

Η διάταξη των πλαϊνών παθητικών πομπών έχει βελτιστοποιηθεί για να αναπαράγει καθαρό ήχο μπάσων.

Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και πλένεται

Με βαθμό προστασίας IP67*, μπορείτε να πάρετε το ηχείο στην παραλία, στο δάσος ή στην έρημο. Το SRS-XB23 θα συνεχίσει να παίζει, όση σκόνη κι αν έχει στην επιφάνειά του. Είναι αδιάβροχο και στο θαλασσινό νερό, για ξένοιαστη χρήση δίπλα στην πισίνα και τη θάλασσα, ενώ μπορείτε και να το πλύνετε**.

*Η μονάδα, όταν το καπάκι είναι καλά στερεωμένο, έχει προδιαγραφή αδιαβροχότητας IPX7*1, όπως καθορίζεται στην ενότητα "Βαθμός προστασίας κατά της εμβύθισης σε νερό" του προτύπου IEC60529 "Βαθμός προστασίας εισχώρησης (IP Code)" και προδιαγραφή προστασίας από σκόνη IP6X*2, όπως ορίζεται στην ενότητα "Βαθμοί προστασίας έναντι στερεών ξένων αντικειμένων".*1 Ισοδυναμία IPX7: Το ηχείο έχει δοκιμαστεί και διατηρεί τη λειτουργικότητά του όταν εμβυθίζεται απαλά σε νερό σε βάθος 1 m και αφήνεται για 30 λεπτά.*2 Ισοδυναμία IP6X: Το ηχείο έχει δοκιμαστεί και συνεχίζει να εμποδίζει τη σκόνη μετά από ανάδευση για 8 ώρες σε συσκευή δοκιμής που περιέχει σωματίδια σκόνης διαμέτρου έως 75 μm.
**Εάν συσσωρευτούν ρύποι στην επιφάνεια του συστήματος, μην χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό, διαλυτικό, βενζόλιο, οινόπνευμα κ.λπ. για να το καθαρίσετε, και μη βουρτσίζετε το σύστημα. Το αν θα μπορείτε να το πλύνετε ολοκληρωτικά ή όχι θα εξαρτηθεί από τους ρύπους ή τον λεκέ.

Υψηλή αντοχή

Το SRS-XB23 έχει υποβληθεί σε διεξοδικές δοκιμές πτώσης για να διασφαλιστεί ότι αντέχει τα αναπόφευκτα χτυπήματα και τις φθορές από την καθημερινή χρήση. Ακόμη κι αν το SRS-XB23 σας πέσει, θα συνεχίσει να λειτουργεί.*

*Αυτό δεν εξασφαλίζει ότι δεν θα προκύψει ζημιά ή βλάβη ούτε και την προστασία του συστήματος από το νερό και τη σκόνη σε όλες τις συνθήκες. Η παραμόρφωση ή η ζημιά από ρίψη του συστήματος ή από υποβολή του σε μηχανικούς κραδασμούς ενδέχεται να προκαλέσουν υποβάθμιση της απόδοσης της προστασίας από το νερό και τη σκόνη.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής

Με διάρκεια μπαταρίας έως 12 ώρες*, το SRS-XB23 "αντέχει" περισσότερο από εσάς στο πάρτι. Ακόμα και με λειτουργία EXTRA BASS™, το πάρτι κρατάει έως 10 ώρες**.

*Σε λειτουργία STAMINA, με την ένταση ήχου ρυθμισμένη περίπου στο μισό. Πρέπει να γίνει αλλαγή των εργοστασιακών ρυθμίσεων ήχου και φωτισμού. Ανατρέξτε στις Οδηγίες χρήσης και στον Οδηγό βοήθειας για να ενημερωθείτε για τον τρόπο αλλαγής των ρυθμίσεων. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει από τον χρόνο που αναφέρεται εξαιτίας της έντασης ήχου, των τραγουδιών που αναπαράγονται, της θερμοκρασίας περιβάλλοντος και των συνθηκών χρήσης.
**Σε λειτουργία ήχου EXTRA BASS (εργοστασιακές ρυθμίσεις) και την ένταση ήχου ρυθμισμένη περίπου στο μισό του μέγιστου επιπέδου. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει από τον χρόνο που αναφέρεται εξαιτίας της έντασης ήχου, των τραγουδιών που αναπαράγονται, της θερμοκρασίας περιβάλλοντος και των συνθηκών χρήσης.

Ευκολία στη χρήση

Το SRS-XB23 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, για να μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική όποτε και όπου θέλετε, χωρίς προβλήματα.

Ανοιχτή ακρόαση για κλήσεις hands-free

Η λειτουργία ανοιχτής ακρόασης προσφέρει άνετη ομιλία hands-free, είτε πρόκειται για επαγγελματική κλήση είτε για συνομιλία με φίλους.

Απογειώστε τη βραδιά με το Party Connect

Απολαύστε το κάθε τραγούδι πιο δυνατά, με το Party Connect. Συνδέστε έως 100 συμβατά ασύρματα ηχεία* μέσω BLUETOOTH® και συγχρονίστε τη μουσική, για να χορεύουν όλοι στον ίδιο ρυθμό**.

*Συμβατό μόνο με SRS-XB43, SRS-XB33, SRS-XB23. Τα προϊόντα που είναι συμβατά με τη λειτουργία Ασύρματο Party Chain δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για σύνδεση.
**Κατά την παρακολούθηση ταινιών μέσω της λειτουργίας Party Connect, ενδέχεται να υπάρχει ένα κενό μεταξύ του βίντεο και του ήχου.

Συντονίστε το πάρτι με την εφαρμογή Sony | Music Center

Οργανώστε το πάρτι από την πίστα με την εφαρμογή Sony | Music Center. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής, προετοιμάστε το επόμενο τραγούδι ή αλλάξτε τις λειτουργίες ήχου.

Τοποθετήστε το είτε σε όρθια είτε σε οριζόντια θέση

Το SRS-XB23 στέκεται σταθερά, είτε σε οριζόντια είτε σε κάθετη θέση, για να χωράει παντού, όπου κι αν γίνεται το πάρτι. Όταν το τοποθετείτε οριζόντια, μπορείτε να κάνετε αλλαγή από αναπαραγωγή μονοφωνικού σε στερεοφωνικό ήχο μέσω της εφαρμογής Sony | Music Center.

Θύρα USB Type-C®

Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB Type-C® για να φορτίσετε το SRS-XB23.