Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Samsung
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
135304

Home Cinema Samsung HT-J4500 5.1ch 3D Blu Ray

 

Σύστημα Home Cinema HT-J4500 5.1ch με αναπαραγωγή 3D Blu-ray και ισχύ 500 watt από την Samsung. Κινηματογραφική εμπειρία με ήχο surround υψηλής ποιότητας! Η τέλεια βραδιά με ταινία στο σπίτι μόλις έγινε ακόμα καλύτερη!

ΤΙΜΗ E-SHOP: 
269 €
ΠΟΣOΤΗΤΑ
-+
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Πρόσβαση σε περισσότερες εφαρμογές, γρηγορότερα

Όσο περισσότερες εφαρμογές εξερευνάτε, τόσο το καλύτερο. Τώρα μπορείτε! Η νέα και βελτιωμένη εγγενής εφαρμογή Opera TV Store παρέχει πάνω από 250 τίτλους για να επιλέξετε.

Κινηματογραφική εμπειρία με Surround ήχο στο σαλόνι σας

Με τα 5 ηχεία και το woofer το ισχυρό  surround σύστημα ήχου του HT-J4500 σας βάζει στην καρδιά της δράσης . Είναι αρκετά μικρό και διακριτικό  και προσφέρει εξαιρετικό ήχο.

 

Γνωρίστε τη νέα διάσταση της τρισδιάστατηςψυχαγωγίας Full HD 3D

Βιώστε από την άνεση του σαλονιού σας μια ακόμα πιο καθηλωτική και εκπληκτική 3D εμπειρία. Χάρη στο Full HD 3D, η 3D οικιακή σας ψυχαγωγία θα είναι πιο συναρπαστική και ζωντανή από ποτέ, με πανίσχυρες δυνατότητες για μεγαλύτερη απόλαυση. Αφεθείτε στο νέο ρεαλισμό που προσφέρει το 3D HD.

 

Σύνδεση με smartphone

Χάρη στη συμβατότητα με τη λειτουργία Bluetooth, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να ενεργοποιήσετε τα ηχεία από απόσταση. Κάντε ζεύξη των ηχείων και του smartphone σας μία φορά, για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ενεργοποιείτε τα ηχεία σας επιλέγοντάς τα από το smartphone σας. Είναι τόσο απλό. Όσο τα ηχεία παραμένουν συνδεδεμένα στο ρεύμα, μπορείτε να τα αφυπνήσετε με ένα απλό πάτημα και να απολαύσετε κορυφαία ποιότητα ήχου.