Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βυθίσου στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας!

Βυθίσου στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας!

date

20 Οκτωβρίου 2016

time

10:04

Βυθίσου στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Βυθίσου στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας!
TAGS: 

Η Sony για ακόμη μια φορά καινοτομεί και μαγεύει τους χρήστες της με δύο νέα προιόντα το PlayStation4 και τη μάσκα εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality VR) ανατρέποντας τον τρόπο ψυχαγωγίας στο σπίτι, και όχι μόνο!
 
Το 2016 είναι η χρονιά που ανοίγει τις πύλες για ταξίδια και εμπειρίες Virtual Reality με την βοήθεια του PS VR! Η νέα εποχή θα οδηγήσει το gaming στο επόμενο επίπεδο διαδραστικής εμπειρίας κατευθύνοντας αλλά και οδηγώντας τις νεότερες γενιές να μάθουν να ζούν σε έναν ψηφιακό κόσμο… με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον τους!

Η κορυφαία κονσόλα σε πωλήσεις στον κόσμο τώρα λανσάρετε λεπτότερη, κομψότατη, ελαφρύτερη, με OLED οθόνη, με ήχο που κατακλύζει τον χώρο, με καθηλωτικά γραφικά HDR, με εξοπλισμένη πλέον τεχνολογία 3D ήχου 360 μοιρών, προσφέροντας στα χέρια σου τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού! Το PlayStation VR δεν σταματά εδώ, διαθέτει ακόμα περισσότερα! Eίναι εύκολο και άνετο στη χρήση με μεγάλη γκάμα τίτλων, έχει περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης, καθώς Share και remote Play, καθιστώντας το ιδανικό για όλους! 

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας VR είναι πλέον διαθέσιμη στα ράφια των καταστημάτων μας και ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που ζείς το παιχνίδι… Είναι όμως ολοφάνερο ότι η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και η εικονική πραγματικότητα δεν θα αλλάξουν μόνο τον «κόσμο του παιχνιδιού» αλλά οτιδήποτε… συναντήσουν στο δρόμος τους!  

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ