Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συναγερμός! Η μαμά έρχεται…!

Συναγερμός! Η μαμά έρχεται…!

date

1 Οκτωβρίου 2018

time

11:00

Συναγερμός! Η μαμά έρχεται…!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Συναγερμός! Η μαμά έρχεται…!

Αν έχεις αφήσει το σπίτι στο έλεος της σκόνης και των άπλυτων, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις την οργή της Ελληνίδας μάνας! Χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε με λίγο λόγια. Αλλά επειδή σε συμπαθήσαμε σου δίνουμε τα cheats για να ξεκλειδώσεις το achievement ΕλληνίδαΜάνα3000XP.

#1 Σκόνη, αυτός ο αδυσώπητος εχθρός!

Είτε 20, είτε 86 ίντσες, αν η τηλεόραση έχει σκόνη, πρέπει να την καθαρίσεις! Σε τί ωφελεί η super duper 4Κ ανάλυση, αν δεν βλέπεις ούτε την οθόνη από την σκόνη και τις δαχτυλιές; Κάνε μια καλή και τακτοποίησέ το σε παρακαλώ. Αφού ξέρεις ότι δεν χάνει επεισόδιο από την αγαπημένη της σειρά, τουλάχιστον ας το ευχαριστηθεί στο μέγιστο.

#2 Αν θες να γίνει κάτι σωστά, πάρε σκούπα.

Εργαλείο #2: Σκούπα! Ηλεκτρική προφανώς, με σακούλα ή κάδο και να χωράει πολλά, γιατί πέρασε και πολύς καιρός από την τελευταία φορά που σκούπισες. Με χαμηλή στάθμη θορύβου για να μην ξεσηκώσεις τους γείτονες και με καλώδιο αρκετά μεγάλο για να φτάνει παντού.

#3 Φτιάξε ατμόσφαιρα!

Τα έκανες όλα λαμπίκο. Σαν να έχει λίγη υγρασία όμως σήμερα. Θυμάσαι ότι την πειράζει ε; Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας αφυγραντήρας για να καθαρίσει την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Επίσης βοηθά πολύ αν έχεις απλώσει ρούχα και αργούν να στεγνώσουν. Τον πας κοντά και επιταχύνει το στέγνωμα.

#4 Το πρωινό των Πρωταθλητών.
Μόλις σου πει τα «μπράβο» και σου δώσει «συγχαρητήρια» για την κατάσταση του σπιτιού σου, ξέρεις ποια είναι η επόμενη ερώτηση έτσι; «Πρωινό τρως ή φεύγεις έτσι από το σπίτι;» Και τότε αποκαλύπτεις τον βραστήρα,  τον στίφτη, την φρυγανιέρα και το βαρύ πυροβολικό, την καφετιέρα!

Τώρα που η μαμά είναι σίγουρη ότι το βλαστάρι της τα καταφέρνει μια χαρά, μπορείς να επιστρέψεις σε ό,τι έκανες πριν την επίσκεψή της. Είδες; Με μερικές έξυπνες επιλογές, πέρασες με άριστα τις εξετάσεις του πιο αυστηρού «κριτή»!
 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ