Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ώρα για τις πιο κούκου τιμές!

Ώρα για τις πιο κούκου τιμές!

date

2 Μαΐου 2018

time

8:27

Ώρα για τις πιο κούκου τιμές!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Ώρα για τις πιο κούκου τιμές!

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, φέρνει όμως ανοιξιάτικες τιμές, στην ELECTRONET. O μήνας των μεγαλύτερων διλημμάτων έφτασε! Ο μήνας που ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν κρυώνεις ή αν ζεσταίνεσαι, αν πρέπει να ανεβάσεις τα χειμωνιάτικα ή να κατεβάσεις τα καλοκαιρινά και φυσικά αν πρέπει να μαζέψεις τα χαλιά ή να περιμένεις να καλοκαιριάσει κι άλλο! Ό,τι κι αν αποφασίσεις με ένα κλικ στην ELECTRONET, μπορείς να βρεις λύσεις!

Κλικ για το ιδανικό κλίμα

Το πρωί ανυπόφορη ζέστη, το βράδυ ψύχρα, ενώ η σκόνη και τα κουνούπια έχουν στήσει το δικό τους πάρτι. Μην αρχίσεις να απογοητεύεσαι γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις το δικό σου κλίμα με ένα κλιματιστικό ή έναν καθαριστή αέρα και να απολαύσεις τον επίσημο ερχομό της άνοιξης αλλά και να προετοιμαστείς για το καυτό καλοκαίρι που έρχεται!

Ο μήνας που φέρνει τα πάνω κάτω

Λίγο πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση να ανεβάσεις τα χειμωνιάτικα ρούχα και να κατεβάσεις τα καλοκαιρινά θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος που θα σε δυσκολέψει. Απλούστευσε τη ζωή σου και βρες με ένα κλικ στο e-shop της ELECTRONET, πλυντήρια και συστήματα σιδερώματος που θα σε διευκολύνουν στην οργάνωση των ρούχων σου, διώχνοντας το «τέρας» που κρύβεται στις ντουλάπες!

Καθαρή μαγεία

Αν δεν έχεις προμηθευτεί μαγικά χαλιά πιθανότατα θα αντιμετωπίσεις ακόμα ένα εμπόδιο πριν δώσεις στο σαλόνι σου την καλοκαιρινή του όψη, με το καθάρισμα και το μάζεμα των χαλιών. Απλοποίησε αυτή τη διαδικασία με τη βοήθεια μιας ηλεκτρικής σκούπας, κατάλληλης για όλους τους τύπους δαπέδων και χαλιών. Γιατί η μαγεία τελικά κρύβεται στη σκούπα!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ