Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαύρη Black Friday πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.

Μαύρη Black Friday πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.

date

25 Νοεμβρίου 2019

time

13:08

Μαύρη Black Friday πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Μαύρη Black Friday πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.

Η Black Friday στην ELECTRONET δεν είναι απλώς μαύρη… είναι μαύρη σαν καλιακούδα και φέρνει ασυναγώνιστες προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Μπες στο e-shop της ELECTRONET ή επισκέψου το κοντινότερό σου κατάστημα και πρόλαβε όλα όσα ψάχνεις στις πιο χαμηλές τιμές.

 
 Μαύρη οθόνη στην TV, μαύρη σαν καλιακούδα 
 
Οι καλιακούδες συνήθως βάζουν στο μάτι τις μεγάλες τηλεοράσεις, αφού όσο πιο πολλές οι ίντσες, τόσο μεγαλύτερη η προσφορά. Η Black Friday είναι η ιδανική μέρα για να αποκτήσεις μία τηλεόραση πολλών ιντσών, με κομψό design, ποιότητα εικόνας με 8K ανάλυση για εξωπραγματική εμπειρία θέασης και φυσικά όλες τις smart λειτουργίες που ακόμα και ένα έξυπνο πουλί όπως η καλιακούδα θα πιαστεί αδιάβαστη.

 
Οι πιο μαύρες προσφορές λευκών συσκευών
 
Πρόλαβε όλες τις λευκές συσκευές, δηλαδή κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων πριν κάνουν φτερά! Κινήσου μεθοδικά και μόλις εντοπίσεις την τιμή που κάνει… ΚΡΑΑΑΑ, τότε θα καταλάβεις πως είναι η στιγμή να αρπάξεις την προσφορά με αστραπιαίες κινήσεις.

 
Μαύρη ώρα να μείνεις πίσω στην τεχνολογία
 
Τα προϊόντα τεχνολογίας συνεχώς εξελίσσονται, αποκτούν περισσότερα χαρακτηριστικά, πανίσχυρους επεξεργαστές και λειτουργίες που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ρίξε μια ματιά σε Smartphones, Tablets, Laptops, DSLR κάμερες και Παιχνιδομηχανές, πριν πετάξουν μακριά.

 
Προσφορές σε όλες τις αποχρώσεις του μαύρου
 
Αυτές οι μικρές σε μέγεθος συσκευές είναι φτιαγμένες για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και την καθημερινότητα μας όσο πιο απλή γίνεται. Αυτός είναι και ο λόγος που με τόσο χαμηλές τιμές όλοι κάνουν ΚΡΑΑΑΑ για να προλάβουν τις μικροσυσκευές! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και πιάσε καλιακούδες στον αέρα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ